Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta sve ženi proleti kroz glavu? 15.7.2009 15:01:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: marince ''Sta cu sa rukama?'' zapališ cigaru ...ili kupiš košpa pa grickaš
|
|
|
|
RE: Šta sve ženi proleti kroz glavu? 15.7.2009 15:04:38
|
|
|
|
sneza24
|
On : Jel mogu da te poljubim? "Konacno.Mislila sam da ces pricati do ujtro."
|
|
|
|
RE: Šta sve ženi proleti kroz glavu? 15.7.2009 15:05:33
|
|
|
|
Anoniman
|
košpe? semenke? Kod mojih roditelja na stoliću u dnevnoj sobi večito ima semenki, indijskih oraha i tih stvarčica što goje. Jedan dan, Luka izleće iz dnevne sobe (tek smo stigli kod njih) i kaže "mama gde su dedine košpe?" Ja kažem "Šta gde je?", kaže "košpe!", jbt... šta su košpe??? "Pokaži sine mami šta", on u sobu na sto i kaže "koooošpeee!"... jedva shvatih šta dete kaže. ne znam odakle mu to. Mislim da je to on iskonstruisao iz onoga "U jabuci su košpice!"
|
|
|
|
RE: Šta sve ženi proleti kroz glavu? 15.7.2009 15:08:20
|
|
|
|
marince1
|
''Jel ti to telefon u dzepu ili ti je drago sto me vidis?''
|
|
|
|
RE: Šta sve ženi proleti kroz glavu? 15.7.2009 15:09:11
|
|
|
|
Brand new mama
|
Ja mislim da je meni moj dragi najavio 5 puta da ce da me poljubi... nisam sigurna sta mi je prolazilo kroz glavu, ali sigurno je bilo nesto kao " Pa ajde vise da vidim i to cudo" PS.Prvi poljubac nam je bio poprilicno bez veze, moram priznati...skroz ukocen(ko zna sta je njemu prolazilo kroz glavu tad ).A prvi sex-e: e taj dijalog je trebalo snimiti(a tek prikaz mojih misli )
|
|
RE: Šta sve ženi proleti kroz glavu? 15.7.2009 15:19:34
|
|
|
|
Anastazija
|
moje je iskustvo vrlo slicno.. lerali smo se mesecima.. pa, mnogo meseci (godina, dve)... izlazili bezbroj puta... cak je dolazio kod mene u stan na kafu i nista... a onda, kada je pao poljubac, ja sam bila skroz nepripremljena i izbezumljena.. nisam znala sta mi je ciniti.. otuda i one cudne misli od gore..
|
|
|
|
RE: Šta sve ženi proleti kroz glavu? 15.7.2009 15:23:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR košpe? semenke? ovo su košpe...košpice ....košpa od tikve
|
|
|
|
RE: Šta sve ženi proleti kroz glavu? 15.7.2009 15:25:41
|
|
|
|
Anastazija
|
mmmm, njam njam.. kupila sam neki dan 5 oooooooogromnih pakovanja u Tempu (bilo na snizenju) i sada samo zobamo.. Kao kokoske..
|
|
|
|
RE: Šta sve ženi proleti kroz glavu? 15.7.2009 16:57:59
|
|
|
|
ljubičica
|
IZVORNA PORUKA: Rivana Ja posle porodjaja zaglavila mesec dana u bolnici dlake narasle, kad me vode na pregled a ja pocnem da se pravdam kako se ja redovno brijem ali eto sad sam dugo u bolnici ja umalo ne umreh najmanji problem bile mije dlake a jednom neki studenti bili mene zivi blam pojeo je sva dlakava ko pecinac Jao, ja sad crkoh od smeha
|
|
RE: Šta sve ženi proleti kroz glavu? 15.7.2009 17:06:09
|
|
|
|
ljubičica
|
Ja kad sam išla da radim HSG obrijala sam se cela, ali baš cela, i kad sam ušla u salu gde se radi HSG kad se nisam šlogirala. Ono 20 učenika/ca došlo na praksu, jedino što sam pomislila je bilo :Jao, na šta ličim sa 10kg više, i da li mi se celulit vidi mnogo, a to što sam tamo legla i raširila noge u njihovom pravcu, i to bez gaća, nikom ništa, važan je celulit
|
|
RE: Šta sve ženi proleti kroz glavu? 15.7.2009 21:56:16
|
|
|
|
Lu
|
Daj samo malo pomjeri ruku,samo malo...molim te nemoj da to izgovorim naglas
|
|
|
|
RE: Šta sve ženi proleti kroz glavu? 15.7.2009 23:00:20
|
|
|
|
Anoniman
|
hahah....nasmejaste me poshteno Moje misli kad su poljupci u pitanju : "Ako me izbalavi, ubitju Boga u njemu" i " Umukni, i dodji vamoooo :) " ili " Jel se vidi da sam se ljubila" Naravno sve ovo kao klinka.... sada...sada mi nishta osim "josh josh josh" ne prolazi kroz glavu....ovisna sam o njegovim poljupcima
|
|
|
|
RE: Šta sve ženi proleti kroz glavu? 15.7.2009 23:57:30
|
|
|
|
stsanja
|
bas svasta,svaki put
|
|
|
|
RE: Šta sve ženi proleti kroz glavu? 16.7.2009 0:13:53
|
|
|
|
Brand new mama
|
Joj,pala mi na pamet Stefica Cvek!!! "Bolje da sam izvadila pile iz zamrzivaca"
|
|
RE: Šta sve ženi proleti kroz glavu? 17.7.2009 15:23:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Za muza sam pomislila "Ako je poljubac ovako socan kao njegove usne...." A za jednog sto se spremao da me poljubi samo zato sto je mislio da sam tu jer mi se svidja, a morala sam da budem tu jer smo bili na isto predavanju, "ako pokusa, il' da ga nabodem pesnicom u nos, ili' medj' noge". Sreca pa nije pokusao, mislim da me je pogled odao a njega zaustavio.
|
|
|
|
RE: Šta sve ženi proleti kroz glavu? 29.7.2009 16:18:10
|
|
|
|
branka10
|
Sta mislite o cemu je mislila zena koja je zureci na posao mesto svojih obukla muzevljeve gace i to videla tek u vWC-u na poslu? Kako li je dosla kuci? Nisam ja, ali znam ko jeste.
|
|
RE: Šta sve ženi proleti kroz glavu? 21.2.2010 21:29:23
|
|
|
|
Anoniman
|
hehehe vidi teme... ismejah se posteno! Cim se setim necega...
|
|
|
|
RE: Šta sve ženi proleti kroz glavu? 26.10.2016 14:50:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jaoo majko moja ismejah se danas POSTENO
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?