Rivana -> RE: Šta sve ženi proleti kroz glavu? (15.7.2009 11:56:37)
|
IZVORNA PORUKA: dunja ....kada sam bila na laparaskopiji u junu, sa mnom u sok sobi bila devojka ,isto operisana, ali nije obrijala noge pre operacije jer je dobila napad pa je tako iznenada i zavrsila na operacionom stolu ( da ne duzim)....elem....mala obuce ( tada je bilo +35) debele carape do pola butina....mi ostale cudile jel' joj hladno, nemoguce....kada ona kaze velike joj dlake....ma kada si operisan samo gledas da ti bude bolje, da sto pre izadjes....a ona , najteze se oporavila, jedva ustala iz kreveta, padala u nesvest cim ustane....i posle svega toga padalo joj napamet da misli o dlakama....pa zar ce mo mi ostale, pored nasih muka da gledamo njene noge i dlake?...ali dobro... Ja posle porodjaja zaglavila mesec dana u bolnici dlake narasle, kad me vode na pregled a ja pocnem da se pravdam kako se ja redovno brijem ali eto sad sam dugo u bolnici ja umalo ne umreh najmanji problem bile mije dlake a jednom neki studenti bili mene zivi blam pojeo je sva dlakava [sm=smiley36.gif] ko pecinac [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|