Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Poređenje CR i prirodnog porođaja 31.5.2010 11:34:32
|
|
|
|
tanjushans
|
Hahahaha... sd si me posteno nasmejala. E videla sam kanile koje se koriste za spinal :D smesno su tanke... Mada se ja ne bojim toga... Mene je samo strah od novog i kako cu prihvatiti spinal. Pokusacu, sta sad... A na kraju krajeva ono sto sam ti rekla, pitacu kad odem da zakazem. Uzgred cula sam i ja da prva sekcija nije indikacija za drugu sekciju... E pa ja se nadam da dok ne budem trebala da rodim trece, da ce to i kod nas poceti da primenjuju U svakom slucaju i ti imas nekog ko te savetuje za spinal... Eto, mislm da vredi pokusati, ipak su oni tamo strucni i znaju procenti da li jesi ili ne za spinal
|
|
|
|
RE: Poređenje CR i prirodnog porođaja 2.6.2010 22:12:38
|
|
|
|
micketta
|
au, bre, zene, onda sam ja, odnosno moja beba cudo prirode. rodjena je prirodnim putem a i termin je presla pa je ipak izasla bela i skroz ispeglana, ljubi je majka
|
|
RE: Poređenje CR i prirodnog porođaja 3.6.2010 23:53:48
|
|
|
|
choopa choops
|
Ko kaze da bebe rodjene prirodnim putem nisu lijepe? (salim se ) Moja se beba rodila nasminkana Rodjena je prirodnim putem, tacno na termin. medjutim micka mi se napatila dok je prolazila kroz porodjajni kanal, plus joj je bila obmotana pupcana vrpca oko vrata, sto je uzrokovalo pojavu plavih otoka oko okica i malo po licu...Ne sjecam se tacno kad joj se to povuklo, cini mi se oko 5-7 dana poslije porodjaja I da bila je sva buci buc smezurana i debela kao babuska Vec sam negdje pisala kako je moj porodjaj bio zaista brz, i ugodan, i iako bez epidurala ja se ne mogu pozaliti na veliku bol Ali zato je oporavak od epiziotomije trajao manje vise 20dana Tako da...sto se mene tice moze i carski rez, a moze i prirodno. Kako god samo da beba sto manje pati
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Da lli podrzavate dojenje u javnosti?leamalamutsvest Da (
67%)
Ne (
33%)
Ukupan broj glasova: 42Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!