Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 6.9.2014 21:31:31
|
|
|
|
branki*
|
uglavnom nisam..i onda se setim,pa me malo uhvati frka,pa onda opet zaboravim i dobro mi je.
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 6.9.2014 22:11:19
|
|
|
|
Dani.kv
|
Svesna, svesna narocito posle trudnoce Stizu i cetrdesete
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 6.9.2014 22:32:59
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jako sam svesna , jos uvek ih brojim i slavim rodjendane !
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 7.9.2014 22:31:50
|
|
|
|
Torbica
|
O da, zasad sve kako treba!
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 26.12.2014 21:17:08
|
|
|
|
Maraj
|
Ja se nekad prepadnem. Jer sam planirala da do neke 28.rodim dete. Nazalost evo je 32.a od ocekivanja nista.... Al trgnem se pa kazem ok ima vremena nisi matora...
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 27.12.2014 0:16:58
|
|
|
|
Bibilib
|
ja imam 26 i sto kaze Torbica za sada je sve ok...
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 11.3.2015 14:36:59
|
|
|
|
Plavusa34
|
ja kod imam maksimum 20-25 ne razmisljam o godinam jer kad bih tada bih panicila sigurno
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 11.3.2015 14:52:49
|
|
|
|
jabudic
|
NE Imam 29 i nemam pojma odakle mi
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 11.3.2015 15:01:36
|
|
|
|
Mala Elena
|
Meni dve zene rekle da izgledam kao da imam 18 i ja sam toga svesna, ovo ostalo mi greskom dodali
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 11.3.2015 15:04:20
|
|
|
|
jabudic
|
I ja izgledam kao dijete, a uskoro ću troje za sobom da vučem
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 5.5.2017 16:45:39
|
|
|
|
Ana RR
|
I da i ne. Kada onako baš razmislim i shvatim da imam 37 godina (za koji dan) prosto se štrecnem. Iako se ja i dalje osećam prilično mladom, činjenica je da godine neumoljivo lete.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 5.5.2017 17:01:47
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: jabudic I ja izgledam kao dijete, a uskoro ću troje za sobom da vučem Sve isto samo bez treceg djeteta
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 5.5.2017 18:01:37
|
|
|
|
krin 40
|
Ja definitivno nisam.Dešava mi se da za ženu mojih godina(41) na TV-u kažem "tetka" ili "bakuta" ..ili npr kada prijateljica gleda neke haljine(sada ih je milion) ja imam običaj da kažem da ću tu npr tu dužinu i model obući kada "budem žena u godinama"..pa se posle preračunam i shvatim da to već jesam .Milion primera svaki dan
< Poruku je uredio krin 40 -- 5.5.2017 18:04:40 >
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 5.5.2017 18:09:53
|
|
|
|
stojanka306
|
Nisam nazalost pozelim jos koje dete ali godine ne dozvoljavaju
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 5.5.2017 19:14:26
|
|
|
|
nata11
|
Kojih godina ja imam 18 ( u mom mozgu) Krin ti si moj idol
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 5.5.2017 19:26:13
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja uopšte nisam svesna niti razmišljam o godinama. Sestre mi kažu da je tako dok se ne napuni 30 a onda je sve drugačije, videćemo za godinu ipo
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 5.5.2017 21:36:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jok more
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 5.5.2017 21:41:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Zaglavljena u dvadesetim....
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 5.5.2017 23:47:37
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Zaglavljena u dvadesetim.... Takođe, tu oko 25-e MadA kad stvarno razislim koliko imam, uhvati me neka sjeta, anksioznost...uzas, ne volim što starim, bojim se smrti
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 6.5.2017 22:54:47
|
|
|
|
vocicana
|
Svesna jesam, ali se osecam puno mladje i drugacije i izgledam za razliku od svopjih vrsnjaka. A ni ja Choopo ne volim sto starim, borim se da se sto manje vidi
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 6.5.2017 23:40:17
|
|
|
|
Rosita
|
I meni obicno kazu da izgledam mladje. Ali svesna sam da sve teze podnosim umor, nespavanje i takve stvari, u tom smislu sam svesna da se ipak stari...
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 7.5.2017 13:19:25
|
|
|
|
nata11
|
Nije tako Suzi veruj
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 7.5.2017 13:21:28
|
|
|
|
Maraj
|
Ja kako sam presla 30 , nikad ne znam koliko imam godina. Eto , ja sam '82 godiste pa vi sad racunajte koliko godina imam. ka vise i ne racunam
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 8.5.2017 9:50:33
|
|
|
|
emicaa
|
Ma sve dok me gledaju kao da sam pala sa marsa kad kazem da su oboje moji osjecacu se kao da mi je dvadeset.A onih deset + nije ni bitno
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 23.2.2018 22:17:59
|
|
|
|
mama Jo
|
Ponekas mislim da sam preozbiljna za svoje godine...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.