Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 18.11.2013 14:07:23
|
|
|
|
Žapkić
|
Jesam, i te kako sam svesna svojih godina. I veoma sam ponosna na njih. Na svaku od njih. Ne, ne bih se menjala ni sa jednom mlađom ženom. I ne-nikada ne krijem koliko imam godina. Ponosna sam na njih i svaka je moja!!!
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 18.11.2013 14:58:22
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
nisam uopste. Zapitam se kad me neko pita koliko imam godina, moram da racunam . Uskoro cu 30 (u decembru) a osecam se kao da sam sad zavrsila fakultet (znaci ne kasnim bas mnogo). Ne mogu ni da verujem da sam mama. al eto svaki dan ima gomila stvari koja me podseca na godine (npr mm)
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 18.11.2013 15:04:14
|
|
|
|
pocahontas
|
ja cu isto 30 u decembru i apsolutno nemam osecaj da je vec toliko godina iza mene...daleko od toga da bih se menjala sa nekim mladjim ili da krijem godine, prosto ih nisam svesna. nekada imam utisak da kada bi se moja mama pojavila u sred noci i onim tonom kojim me je budila za skolu rekla: ajdeeee budjenjeee, da bih ja skocila i trazila skolsku torbu.
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 18.11.2013 22:03:26
|
|
|
|
mtajcica83
|
Ja sam u julu napunila 30 godina ..Mada izledam mladje i kao osoba sam veoma pozitivna osoba i luckasta pa me ybog toga ljudi doyivljavaju mnogo maldjom nego sto jesam...Ali ja sam u sustini jedno veliko dijete
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 18.11.2013 22:08:13
|
|
|
|
New Mom
|
Meni je nekako rodjus ove godine (32.) jako tesko pao. Bas sam porazena nekako cinjenicom koliko imam godina. Ocekivala sam to sa ulaskom u tridesete ali tek sad me nekako spopalo.
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 18.11.2013 22:17:26
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas ja cu isto 30 u decembru i apsolutno nemam osecaj da je vec toliko godina iza mene...daleko od toga da bih se menjala sa nekim mladjim ili da krijem godine, prosto ih nisam svesna. nekada imam utisak da kada bi se moja mama pojavila u sred noci i onim tonom kojim me je budila za skolu rekla: ajdeeee budjenjeee, da bih ja skocila i trazila skolsku torbu. Legendoooo! NM, to su trudnicki hormoni, suuuuper si Ja se super osecam, sad cu 36 da napunim i ok mi je. Sve je nekako planski i dobro i nemam osecaj da sad godine nose neku tezinu. E da, ovih dana me bole rucni zglobovi , da li od nosanja, mesenja, cega god.... A sminka koju poslednjih dana mackam me nekako ucinila da se osecam bas dobro u svojoj kozi.
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 18.11.2013 22:19:23
|
|
|
|
jole82
|
Krenem da kucam poruku...i u trenutku nisam bila sigurna da li imam 30 ili 31 Pa sad... ne znam jesam li svesna A da..imam 31
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 19.11.2013 0:09:24
|
|
|
|
Sanchy
|
Svesna sam bora a godina bas i ne ,a pogotovu sto imam malog bebca pa me jos podmladjuje
< Poruku je uredio Sanchy -- 19.11.2013 0:10:34 >
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 19.11.2013 8:15:34
|
|
|
|
Lu
|
Kako ne bi bila svjesna da imam 38 Nisam razmišljala nikad na način šta to treba da znači, to koliko imam godina...sve je to život, ciklus, i ne želim ni nazad ni naprijed sve prihvaćam i radim za sebe najbolje što mogu. Zaista se sad osjećam dobro a osjećat ću se i u budućnosti jer sreća je stvar izbora, bar za mene.
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 15.1.2014 11:22:45
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja za mesec punim 26,a ne osećam se kao da mi je toliko.Ljudi mi daju 18-19 kad me upoznaju,a tako se odprilike i8 osećam
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 15.1.2014 11:47:15
|
|
|
|
Anoniman
|
mislim da nisam svesna. samo pomislim kako su mi nekad i svi preko 25, a tek preko 30 bili nekako matori, a sad se osecam tako mladoooo
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 15.1.2014 11:59:43
|
|
|
|
Peace*
|
Baš to Ksena! Ustvari, ne stižem da mislim o godinama. Kad me neko pita, kažem da imam 30 i nešto, ne jer se stidim, već me mrzi da čunam.
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 15.1.2014 12:03:16
|
|
|
|
Tiziana
|
Svesna jesam,ali se ne osecam tako 'matoro'..37.
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 15.1.2014 13:22:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Postanem svesna kad se uhvaatim u kostac sa preozbiljnom stvarima..koje vise nemogu da nosim na ledjima kao kad sam bila devojka...devojcica ... onda mi najvise i zasmetaju godine
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 15.1.2014 13:26:43
|
|
|
|
Milica cica
|
Ne, uopšte
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 15.1.2014 14:31:58
|
|
|
|
wivern
|
Ne, niti me to opterecuje. Bitno mi je kako se osecam a za pozuteli papir koga briga..
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 12.4.2014 11:58:56
|
|
|
|
_Anchy_
|
Meni svi kazu da izgledam mladje, niko mi ne daje moje godine... A ja tako se i osecam :) Inace 31 punim za koji mesec
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 12.4.2014 17:50:39
|
|
|
|
superm
|
Da, veoma sam svesna. Svako zivotno doba ima svoje drazi. Znate kako se kaze, zene su kao vino, s' godinama sve bolje.
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 13.4.2014 17:55:31
|
|
|
|
serpica
|
Svesna jesam,ali se osecam kao da mi je 20 i kusur
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 13.4.2014 18:53:17
|
|
|
|
Modessty
|
I dalje imam 20 Evo već punih 17 godina!
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 13.4.2014 22:35:39
|
|
|
|
Figaro88
|
Pre par dana zvoni neka devojka,ja otvaram i ona me pita-Da li su ti roditelji kuci? Kaze ne izgledam joj starije od 18-19
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 13.4.2014 22:57:29
|
|
|
|
anci kv
|
Ostadoh na 17,nikako dalje
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 13.4.2014 23:09:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Svesna sam one polovine koju nisam ili prespavala ili prepila - znaci 18!
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 13.4.2014 23:27:21
|
|
|
|
pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Svesna sam one polovine koju nisam ili prespavala ili prepila - znaci 18!
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 14.4.2014 0:53:06
|
|
|
|
pahulja76
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR I dalje imam 20 Evo već punih 17 godina! takodje
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.