Anoniman -> RE: Toplomer (17.8.2010 23:56:27)
|
IZVORNA PORUKA: MASHKA koji mi toplomer za bebu preporučujete da kupim? u apoteci su mi rekli da se za bebu ne kupuje ovaj običan sa živom IZVORNA PORUKA: ivaj Mashka,mi smo za prvu bebu kupili digitalni toplomer i super nam je posluzio. IZVORNA PORUKA: mtajcica83 A ovo za toplomjer sam prvi put cula da ne valja ovaj sa zivom.. ..Imam ja dosta toga jos da naucim ... IZVORNA PORUKA: choopa choops Za toplomjer..ja imam i digitalni i sa zivom. A dr bas kazu da treba onaj sa zivom jer kao digitalni nije pouzdan??? IZVORNA PORUKA: MASHKA i mene je iznenadilo to za toplomer sa živom ali pročitala sam objašnjenje.prvo, živa je otrovna a drugo, treba mu od 5-10 min. da izmeri temperaturu što je malo teže kod malih beba. svi preporučuju one za uvo, kao cucla ili digitalne. IZVORNA PORUKA: Tashke Meni je patronažna sestra rekla da se živin toplomer u bebinoj guzi drži svega minut, i da ako beba ima temp, da će toplomer to očitati. Meni to baš nije pilo vodu, i kupila sam Chiccov digitalni, vrh je, treba bateriju da mu zamenim, radi i dalje, posle 4 godine, a čak sam i ja bazalnu temp merila sa njim više meseci , ali mi je nekako usporio. Imam i digitalni za čelo, i digitalni za uvo, i trakicu za čelo... ma ni jedan nije kao ovaj Choccov digitalni! Toplomer KLIKNI IZVORNA PORUKA: Tashke Ovo je taj: [image]http://www.svezakucu.rs/www/pics/items/portal/big/9963.jpg[/image] KLIKNI
|
|
|
|