Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 13.9.2013 16:11:08
|
|
|
|
Azra82
|
Ureoplasma i mikoplasma pozitivne Sad da pijemo antibiotike, pa sad za sad nista od muckanja. Pih, nista ne moze da bude ok i jednostavno
|
|
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 20.9.2013 11:41:48
|
|
|
|
17 joka
|
meni sve negativnio i Ureaplazma , Micoplazma i Hlamidija Azra bro ces se resiti toga uz dobru terapiju
|
|
RE: Ureoplasma, Mikoplasma 2.11.2013 23:07:25
|
|
|
|
Brbljivica
|
cure ,pomagajte da se otkacimo ove ureaplazme ! sta koja je koristila ,molim vas ?
ja --"76...hsg-ok,ureaplazma-kako kad... oktobar 2013,histeroskopija-otkolnjen septum mm--"72.oligospermija i ureaplazma -non stop od 2008 god! (otac dvoje dece!) 1.vto KC.Nis-2010god.--spontani u 2mesecu 2. vto KC Nis 2013-beta 0...
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 7.11.2013 22:36:23
|
|
|
|
Brbljivica
|
pomagajte cure ,dajte neki narodni isprobani brz lek za ureaplazmu.meni odlozena vto zbog nje ....uzas cekam vase savete ...mi jaaaako dugo sa tim imamo problema ,,oko 3,4 god i nista ne pomazu antibiotici...
ja --"76...hsg-ok,ureaplazma-kako kad... oktobar 2013,histeroskopija-otkolnjen septum mm--"72.oligospermija i ureaplazma -non stop od 2008 god! (otac dvoje dece!) 1.vto KC.Nis-2010god.--spontani u 2mesecu 2. vto KC Nis 2013-beta 0...
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 8.11.2013 1:17:53
|
|
|
|
wivern
|
Imala sam problem sa ureaplazmom 9 godina, i nikada mi lekovi nisu pomagali..stalno se vracala...Moja sestra je imala u sve tritrudnoce, ali posto ona zivi u Rusiji oni to uopste ne lece ..samo su joj dali neku mast da se maze..Ja sam posle tog saznanja isla na to da podiignem imunitet i ruku na srce od tada nemam problema..... A za narodni lek niko nije umeo nista da mi kaze....
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 8.11.2013 15:33:42
|
|
|
|
Brbljivica
|
pijem revitu ,,bila sam na vitaminima dugo ,,,pocela sam i surutku da pijem .sad sam uvela ulje divljeg origana ,....pa zaista neznam sta jos..
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 12.11.2013 16:55:52
|
|
|
|
Brbljivica
|
daco ,jesi li ti nasla ovaj lek ? kako si se i dali izlecila od ureaplazme ? IZVORNA PORUKA: daca77 d@d@, drzim palceve da je vise nema Ja sam zavrsila sa ovom 3 turom antibiotika i sada pravim pauzu. U Ceskoj su mi preporucili antibiotik ZINNAT, cefuroximum axetili. Kazu da je odlican za ureaplasmu. Jel neko koristio ovaj lek?
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 31.12.2013 11:31:16
|
|
|
|
Brbljivica
|
devojke ,ima li vas ?
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 28.9.2014 17:43:26
|
|
|
|
Kiškum
|
Danas sam se čula sa doktorkom, ona mi kaže da se ureaplazma >10.000 u nekim evropskim protokolima i ne leči i da to nije ništa strašno, da mi nije palo na pamet da se stresiram. E, ajd sad budi pametan pa znaj da li je skoro pa bezazleno, pa se negde i ne leči, ili ide dotle da izaziva trajan sterilitet.
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 28.9.2014 18:31:28
|
|
|
|
branki*
|
koliko je kod tebe?ja sam isto to cula od nekih dr,a i zenica.mada,ispij ti te antibiotike da je istrebis i budes mirna sto se toga tice.
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 28.9.2014 18:46:46
|
|
|
|
17 joka
|
videces da ce terapija unistiti sve tebi ce glava biti mirnija zato pocni da koristis cim se uveris ima li ili nw
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 28.9.2014 19:04:34
|
|
|
|
Kiškum
|
ma da, ispiću ja to lepo, nego čisto da prenesem mišljenje lekara da mogu i druge članice da pročitaju Jao kad pobijem beštije pa kad skočim na dragog P.S. Branki, kod mene na nalazu piše >10 000 ccu/ml.
< Poruku je uredio Kiškum -- 28.9.2014 19:06:54 >
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 28.9.2014 19:45:20
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Kiškum Danas sam se čula sa doktorkom, ona mi kaže da se ureaplazma >10.000 u nekim evropskim protokolima i ne leči i da to nije ništa strašno, da mi nije palo na pamet da se stresiram. E, ajd sad budi pametan pa znaj da li je skoro pa bezazleno, pa se negde i ne leči, ili ide dotle da izaziva trajan sterilitet. Ne izaziva sigurno.Moja sestra je imala u prve dve trudnoce (sigurno je imala i ranije) i na njeno insistiranje je dobijala samo neke masti da maze. A njen m nije dobio nista da pije, dok smo moj tadasnji decko i ja ispili kutije i kutije lekova.
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 28.9.2014 19:53:23
|
|
|
|
Kiškum
|
Pa izgleda kako se kome utrefi. Ovo sam našla na blogu koji vodi ginekolog: "Infekcija jajovoda ureaplazmom se moze zavrsiti stvaranjem priraslica, suzavanjem jajovoda, „slepljivanjem“ i „paralisanjem“ fimbrijalnog aparata jajovoda, cineci ga potpuno nefunkcionalnim, a da propustljivost jajovoda za tecnost (kontrast pri HSG snimanju) bude potpuno očuvana." Napast pogana.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?