Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 20.10.2010 23:56:33
|
|
|
|
Suncicabg
|
uradila jutros (I) , uplasila sam se kazu da dovodi do spontanog ureapl, prvi put sam presrecna sto je I
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 20.10.2010 23:59:32
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg uradila jutros (I) , uplasila sam se kazu da dovodi do spontanog ureapl, prvi put sam presrecna sto je I onda ne brini izlečićeš je brzo ne brini, sve ima svoje zašto.....
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 21.10.2010 0:01:01
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR sve ima svoje zašto..... Ponekad zaboravim na to, ali u pravu si
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 21.10.2010 0:17:51
|
|
|
|
Parižankaa
|
Sunči,jedva našoh ovu tvoju temu...svejedno,nisam imala ureaplasmu,tako da tu nemam sjajan neki predlog,ali gledajući šta je Dunja sve morala popiti od antibiotika,moj topli savet je,pošto verovatno ni ti nećeš manje...,da OBAVEZNO uzmeš macmiror vaginalete dok koristiš terapiju,da ne dođe do candide...
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 21.10.2010 0:18:53
|
|
|
|
Suncicabg
|
Jel to dr daje ili na svoju ruku?
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 21.10.2010 0:24:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Sunci, pitaj dr u svakom slucaju, sigurno ce ti potvrditi. I ja sam uz sve jace antibiotike poput dovicina ili hemomicina koristila neke vaginalete. Meni se od tih antibiotika uvek pojavi kandida.
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 21.10.2010 0:27:49
|
|
|
|
Suncicabg
|
Od nje sam se jedva otarasila Provericu sa dr, pa ako ona ne da ja cu sama da uzmem
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 21.10.2010 0:28:45
|
|
|
|
dejana007
|
meni je prva terapija jednog lekara bila dovicin i hemomicin, ali to nije urodilo plodom. Samo mi stradali zeludac i jetra. Ciprocinal i neke vaginalete na N slovo koje se stavljaju ujutru i uvece odmah resili problem, tj iz prvog puta. Opravdan je strah da ureaplazma izaziva spontani, ali i ne mora da znaci. Simptomi su podutost stomaka, povisena bazalna temperatura, neugodni osecaj tokom mokrenja. Za braonkasti sekret nisam cula. To vec ne znam.
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 21.10.2010 0:37:07
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Jel to dr daje ili na svoju ruku? pisala sam za vaginalete, meni su bila osnovna terapija pre i posle dovicina i ostalih antibiotika, dr mi je prepisao i vaginalete obavezno zvog kandide, ali pisala sam ti to danas..
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 21.10.2010 6:58:20
|
|
|
|
dejana007
|
i ja ranije kansen i makmiror koristila (retko al koristila) i na svoju ruku. A provereno se kansen mast i vaginalete koriste zbog gljivica koje nastaju usled koriscenja antibiotika.
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 21.10.2010 7:26:21
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Suncicabg Jel to dr daje ili na svoju ruku? pisala sam za vaginalete, meni su bila osnovna terapija pre i posle dovicina i ostalih antibiotika, dr mi je prepisao i vaginalete obavezno zvog kandide, ali pisala sam ti to danas.. Znam da jesi, nego sam mislila da li ove sto je Parizanka navela treba pored svega toga da uzmem
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 21.10.2010 8:17:47
|
|
|
|
nolinica
|
Sad ste me malo uplašile sa kandidom, nisam nikakve vaginalete dobila od dr za to. Pila bi na svoju ruku jer mislim da ne mogu škoditi, a jakomi je bitno da se što pre izlečim zbog vto. Šta onda da koristim, šta smatrate da je najbolje i koliko dugo, pošto bi to bilo na svoju ruku. Kansen, Lomexin,..?
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 21.10.2010 9:44:53
|
|
|
|
dacca
|
Ja sam u januaru za Candidu koristila nistatin (jednu turu) i lomexin (jedna vaginaleta).Proslo je! Mada dr je bila ubijedjena da ce mi trebati 2 ture,ali se iznenadila kada je vidjela da je nema :)
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 21.10.2010 9:56:00
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: nolinica Sad ste me malo uplašile sa kandidom, nisam nikakve vaginalete dobila od dr za to. Pila bi na svoju ruku jer mislim da ne mogu škoditi, a jakomi je bitno da se što pre izlečim zbog vto. Šta onda da koristim, šta smatrate da je najbolje i koliko dugo, pošto bi to bilo na svoju ruku. Kansen, Lomexin,..? ja sam koristila Lomexin, ali nemoj preterivati, dovoljna je jedna vaginaleta pre i posle terapije antibioticima....
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 21.10.2010 10:19:38
|
|
|
|
nolinica
|
Hvala na savetima, ali ja sam već pred kraj terapije. Pila sam 10 dana dovicin, pa 3 dana hemomicin po 4 tabl odjednom, i sad ciprocinal. Baš dosta, pa me zato strah, ali to je i za ureaplazmu i hlamidiju. Mislite da ne stavljam sad vaginalete, već tek kad prođe terapija?
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 21.10.2010 10:21:48
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: nolinica Hvala na savetima, ali ja sam već pred kraj terapije. Pila sam 10 dana dovicin, pa 3 dana hemomicin po 4 tabl odjednom, i sad ciprocinal. Baš dosta, pa me zato strah, ali to je i za ureaplazmu i hlamidiju. Mislite da ne stavljam sad vaginalete, već tek kad prođe terapija? da tek kada prođe, čim popiješ zadnju tabletu.....
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.10.2010 10:22:32 >
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 21.10.2010 10:24:55
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: nolinica Hvala na savetima, ali ja sam već pred kraj terapije. Pila sam 10 dana dovicin, pa 3 dana hemomicin po 4 tabl odjednom, i sad ciprocinal. Baš dosta, pa me zato strah, ali to je i za ureaplazmu i hlamidiju. Mislite da ne stavljam sad vaginalete, već tek kad prođe terapija? da tek kada prođe, čim popiješ zadnju tabletu..... pokušaću laički da objasnim:. kandida se sada polako aktivira dok piješ antibiotike, nema svrhe da je ubijaš kada si još na terapiji jer će se ona opet stvarati i postaće imuna na vaginalete - brani se....ovako istrebiš je na kraju i ne daješ joj priliku za dalji razvoj- jer ne piješ više antibiotike....
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.10.2010 10:25:26 >
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 21.10.2010 17:38:26
|
|
|
|
nolinica
|
Dunja, razumela...
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 21.10.2010 22:50:25
|
|
|
|
Suncicabg
|
Sad sam videka rezultat brojcano pise pozitivan (vece ili jednako) 10 na 4 Jel to mnogo?
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 21.10.2010 23:16:23
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: nolinica Dunja, razumela...
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 21.10.2010 23:18:15
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Sad sam videka rezultat brojcano pise pozitivan (vece ili jednako) 10 na 4 Jel to mnogo? Sunci ja nemam pojma gde je taj moj stari rezultat, ali znam da je bilo jako malo ureaplazne u nalazu, to me tešilo, ali je dr Bojović rekao da svakako mora skroz da izleči pre operacije.....bez obzira da li je ima malo ili puno....
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 22.10.2010 0:19:24
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ja ne znam da li je ovo puno ili malo, valjda ce se neka drugarica javiti Daj Boze da nije puno
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 22.10.2010 11:05:01
|
|
|
|
dacca
|
Sunci moj nalaz je ureaplazma > 10 000 cfu
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 24.10.2010 22:25:03
|
|
|
|
Tulija
|
Suncice ja nemam ureoplazmu, vec moj mm, on trenutno pije citeral, ali on ga nece od toga izleciti tako da ni ja ne znam sta da radimo, moracu da sacekam da popije terapiju pa da ponovi briseve. mm je do sada imao sve moguce bakterija a ja na srecu nijednom...
|
|
|
|
RE: Ureaplasma, Mikoplasma 24.10.2010 22:28:55
|
|
|
|
Suncicabg
|
Da li znas koje vrednosti su manje, a koje vece? Ja ima 10000, ne znam koliko je to "puno"
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.