RE: Test za trudnoću? - II dio (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

isidora88 -> RE: Test za trudnoću? - II dio (15.2.2013 8:57:01)

cestitam zene[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Test za trudnoću? - II dio (15.2.2013 9:19:24)

Jao bilo bi tako diiivno, hvala vam devojke [:

Figaro88 -> RE: Test za trudnoću? - II dio (15.2.2013 10:07:36)

Cvetjka[sm=bravo.gif]Moja uzasno bleda crtica ima vec 3,5g,upravo me ceslja i pocupa mi svu kosu sa glave[sm=jezicek.gif]

Addict -> RE: Test za trudnoću? - II dio (15.2.2013 12:21:23)

Imam jedno pitanje u vezi jako blede druge crtice. Radila sam jutros test i pojavila se druga crtica, ali toliko bleda da sam je videla samo pod odredjenim uglom svetlosti. Posle par sati malo je ojacala, ali je i dalje bledo roze. Ima li neko ovakvih iskustava, i da li je to stajanje od par sati validno? Inace kasni mi cetvrti dan, a sinoc sam imala nestoo braonkasto na vesu.

Ana RR -> RE: Test za trudnoću? - II dio (15.2.2013 12:46:10)

Trco [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] čestitam!!! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley27.gif[/image]

Anoniman -> RE: Test za trudnoću? - II dio (15.2.2013 15:01:49)

Figaro, to mi daje nadu, hvala i ljubi tvoju bledu crticu za mene (((:
Addict, ja bre nemam pojma, meni se vidi rozikasto iz svih uglova... Sto se po fotografijama i ne bi reklo (((: a znas li koji ti je dpo?

Sonreir -> RE: Test za trudnoću? - II dio (15.2.2013 16:47:09)

Cvetjka, ja vidim tvoju drugu crticu na drugoj slici i jako te vucem da za dan, dva ta tvoja crtica potamni [sm=bravo.gif] Ja mislim da si uspela jer se ta crtica sigurno vidi bolje uzivo nego na slici, ali cestitacu ti tek kad se ti uveris u to [sm=smiley1.gif] I moja crtica je bila bleda, ima slike na pre par strana, radila sam test na 12dpo [sm=smiley1.gif]
Addict, normalno je da je crtica malo jace boje kad se test lepo osusi od urina, ali treba da vidis crticu iz svih uglova. Ponovi test sa prvim jutarnjim urinom i ako opet bude crtice makar i blede onda je to to [sm=smiley1.gif]

Addict -> RE: Test za trudnoću? - II dio (15.2.2013 17:29:34)

Posto se osusila videla se lepo, i sad stoji. Nego, nisam sigurna da je to validno, jer na testu pise ne ocitavati rezultat posle pola sata.

sreca_11 -> RE: Test za trudnoću? - II dio (15.2.2013 17:46:48)

Trcosava[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] cestitam, i zelim skolsku [sm=nosecka.gif]
cvetjka[sm=bravo.gif] ja vidim [sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] i tebi cetitam i zelim skolsku[sm=nosecka.gif]

sreca_11 -> RE: Test za trudnoću? - II dio (15.2.2013 17:52:04)

Addict draga moja, meni se ni blijeda crtica nikada nije pojavila, pa ni nakon 4h...bitno je da se tebi vidi[sm=bravo.gif]
Kao sto rece Sonreir ponovi sa jutarnjim urinom za svaki slucaj...navijam za debele dvije crtice[sm=bravo.gif]

Addict -> RE: Test za trudnoću? - II dio (15.2.2013 17:54:37)

Hvala sreco_11 [sm=angel.gif] Ipak cu nekako da se strpim jos 3 dana, pa da ponovim test na sedmi dan kasnjenja.

Anoniman -> RE: Test za trudnoću? - II dio (15.2.2013 18:19:28)

Diiiiivno Osmehicu, videla sam ja tvoje crtice, citala sam ovaj forum do besvesti (((: Hvala ti puno, i tebi Sreco, fige za sve [img]http://www.pic4ever.com/images/Laie_7.gif[/img]

vonavoj -> RE: Test za trudnoću? - II dio (15.2.2013 21:39:14)

cvetjka,ja vidim [sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] uspelo je!

Anoniman -> RE: Test za trudnoću? - II dio (16.2.2013 15:49:02)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] sutra radim jos jedan, za proveru! Ja bih jedne takve kiflice kao sa tvog avatara vonavoj, moze?? [sm=smiley36.gif]

Sonreir -> RE: Test za trudnoću? - II dio (16.2.2013 17:07:33)

Cvetjka, Addict, mozete cekati da vam M kasni koliko god dana hocete, rezultat ce biti isti, a to su vase zeljene crtice [sm=bravo.gif] Mislim da nemate razloga za brigu i za neizvesnost jer znate da se crtice ne pojavljuju tako lako pa cak ni blede. Validno je sto se jasnije vidi crtica kasnije tek kada se test dobro osusi (to je tako kad rano radimo testove [sm=smiley36.gif]), ali to je ipak to [sm=bravo.gif]

vonavoj -> RE: Test za trudnoću? - II dio (16.2.2013 18:00:17)

IZVORNA PORUKA: cvetjka

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] sutra radim jos jedan, za proveru! Ja bih jedne takve kiflice kao sa tvog avatara vonavoj, moze?? [sm=smiley36.gif]

ja ti zelim dve kiflice,barem[sm=smiley36.gif]..inace,to smo sestra i ja[sm=smiley1.gif]

Figaro88 -> RE: Test za trudnoću? - II dio (16.2.2013 19:00:47)

Cvetjka sutra ce to biti dve debele crtice:)h[sm=smiley36.gif]

nata11 -> RE: Test za trudnoću? - II dio (16.2.2013 19:17:30)

Cvetjka cekamo sutra jos lepse vesti [sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Test za trudnoću? - II dio (17.2.2013 7:59:52)

Koleginice drage, evo mene "ranom zorom" da kacim svoje najnovije crtice, da uporedimo ((((: definitivno je uspelooooooo [sm=nosecka.gif]

[img]http://www.dodaj.rs/t/1t/QW/12XQ5aRZ/imag1073.jpg[/img]

vucem sve koje treba za nosic jaaaako, a sad cu mirne duse da cekam betu za 3 dana (:
A to ste ti i seka vonavoj? Mislila sam po tickeru da imas blizance! E moze, dve kiflice bi bile prava mera (((: ma salim se, sta god i koliko god bude.... Sa mnom je na klinici na embriotransferu lezala zena koja je bila jaaako ljuta sto su joj vratili dva embriona (ni njen suprug nije bio zadovoljan) i bila je u fazonu da ce jedan da ukloni ako se oba prime... meni je to tako strasno, bas sam se bila rastuzila kad sam cula takav stav ):
Hvala Sonreir, Figaro, Nato *: *: *:

Trcosava -> RE: Test za trudnoću? - II dio (17.2.2013 8:01:28)

[sm=bravo.gif] čestitam!!![sm=nosecka.gif]

Anoniman -> RE: Test za trudnoću? - II dio (17.2.2013 8:20:46)

Hvala Trcosava, takodje!!! [sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif] Sta li je uradila Addict?

cockic -> RE: Test za trudnoću? - II dio (17.2.2013 8:21:26)

cvetjka i trcosava cestitam vam na [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/nosecka.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Addict -> RE: Test za trudnoću? - II dio (17.2.2013 10:18:23)

IZVORNA PORUKA: cvetjka

Hvala Trcosava, takodje!!! [sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif] Sta li je uradila Addict?

Cvetjka, bas mi je drago, cestitam [sm=bravo.gif]

Meni ce sutra biti sedmi dan kasnjenja pa cu da ponovim test. Nego, sve manje mislim da je trudnoca u pitanju. Mislim da nije bilo rano to sto sam uradila posle tri dana kasnjenja i da je trebalo da se pokaze neka pristojna linija. To sto je ona roze posle dva sata, stvarno smatram da nije validno. Uradicu sutra pa cu videti. Garant su mi hormoni poludeli pa mi zato kasni. Tome u prilog idu i ove bubuljice koje su kao lude svuda po licu ovog meseca. U svakom slucaju, javljam sutra sta je bilo.

buba m -> RE: Test za trudnoću? - II dio (17.2.2013 10:21:17)

Čestitam svim novim trudnicama! Za lepe i lake trudnoće [sm=bravo.gif]

nata11 -> RE: Test za trudnoću? - II dio (17.2.2013 10:23:00)

Cestitam Cvetjka [sm=bravo.gif]
Addict ponovi za koji dan, a ja navijam da se selis iz ovih tema. [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>