JAmy -> RE: Test za trudnoću? - II dio (22.4.2012 19:16:44)
|
twinkle,kao da si moj test slikala,zelim da ti znaci isto sto je i meni znacio[sm=bravo.gif] Ja sam sledeci radila 2 ili 3 dana po izostanku mens,ne sjecam se tacno,i ta crtica se mogla jasnije vidjeti,i naravno,bila je jaaaako blijeda ali nije bilo sumnje na iluziju,znaci, cak i tada daleko je to bilo od debele crvene crtice koju obicno svi ocekujemo kao potvrdu da je test poz.Takva crtica se rijetko kome pojavi kada se test radi u prvoj nedelji kasnjenja menstruacije,a da ne govorimo o situaciji kada se radi i prije njenog izostanka. Bitno je da znas,cesti su lazno neg rezultati,a lazno poz postoje samo u odredjenim situacijama: kada zena prima injekcije hormona koji test detektuje,kod nekih vrsta tumora,i kod biohemijske trudnoce gdje dodje do oplodnje ali ne i do usadjivanja zametka.Postoje i patoloske trudnoce koje se po testu ne razlikuju od normalne,tu spada molarna trudnoca i vanmatericna ,koja isto daje poz test,sto je logicno,jer se plod razvija,ali ne tamo gdje treba...idr...Nego,ove informacije tebe ne treba da zanimaju... Sve ovo nabrojano je velika rijetkost,tako da ti imas razlog da se radujes,jer treba biti optimista i vjerovati u najbolji ishod. Ova crtica pokazuje da je hormon u krvi porastao,a to u tvom slucaju znaci samo jedno-TRUDNA SI...[sm=bravo.gif] O ostalim varijantama ne razmisljaj,sada je osjetljivo razdoblje trudnoce koje ne trpi nikakav stres... Opusti se i uzivaj......[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|