Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 23.4.2012 13:00:08
|
|
|
|
twinkle
|
hvala Olga MM kaže da je video crticu i dok se pojavljivala ali mu ja nisam verovala , tek kada se test osušio postala je jasnija , ja sam test videla tek nakon ručka ... nekih sat vremena od prilike ....
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 23.4.2012 13:00:58
|
|
|
|
Olga75
|
najbolje je da uradis betu ako ti menstruacija kasni ali ova crtica se vidi
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 23.4.2012 13:03:23
|
|
|
|
twinkle
|
ne kasni tek sutra treba da zakasni , radila sam ga dva dana pre očekivanog zakašnjenja
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 23.4.2012 13:16:41
|
|
|
|
JAmy
|
Maslacak ma gdje si danas da mi pomognes,ne znam vise sta da radim sa twinkle ...Upomooooooooc! Ma bre vidi se crtica a vidis je i ti sama,sve ti je vec receno sta ona znaci,zar ne vjerujes ni svojim ni nasim ocima?Brisi sa interneta kod prijateljice na kafu ili negdje u setnju,potpuno ces sebe da izludis prije vremena.Jooooj mogu tek da te zamislim kao trudnicu,svu zabrinutu i nepovjerljivu
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 23.4.2012 13:22:46
|
|
|
|
coka11
|
Tako je i meni bilo, uradila 5 dana pre nego što treba da dobijem, ono ništa. Ali bila sam ubeđena da sam trudna. Uradim posle 2 dana opet, ono bleda crtica. Sutradan, krv na gaćicama, prestravila sam se, a to je ustvari bilo kada se plod zakačio za zid materice. Odem na uz, ništa se ne vidi, kaže dr, naravno da se ništa ne vidi kad je rano. Uradim betu i onda je sve bilo jasno.
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 23.4.2012 13:35:16
|
|
|
|
malenac76
|
twinkle cestitammmmmm , vidi se linijica
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 23.4.2012 13:38:38
|
|
|
|
Maslacak15
|
Evo meeee I ja spadam u te sto vide na slici kod twinkle. Pa dobro twinkle ako si neverni toma a ti uradi jos jedan test . Brzo to ide, rast HCGa, mogu da se kladim da je danas crtica vec tamnija. To cekanje na izostanak je cist formalitet, uradi test i opusti se jer predstoji ti jos dve nedelje cekanja do prvog ultrazvuka sto rece Jamy. I ja mislim da betu ne treba raditi, to je samo izludjivanje sa ciframa, a nista ne znaci dok se ne vidi na UZ. Ajde pa da jurimo malenac da te stavi na poster
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 23.4.2012 13:43:21
|
|
|
|
malenac76
|
da jupiiiiiiiiii nema sta , to je to javi boju kose da te stavim na poster
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 23.4.2012 14:45:06
|
|
|
|
chupka212
|
Vjesticu ne ocekujem 25. a uzasno sam nestrpljiva, posto smo se ovaj mjesec bas potrudili. Sta mislite je li rano za testic ili da ipak cekam da vidim hoce li kasniti?
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 23.4.2012 15:04:56
|
|
|
|
lady_b
|
Twinkle cestitam
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 23.4.2012 20:09:03
|
|
|
|
twinkle
|
auh pa hvala svima ako mislite da već imam čast da se nadjem na posterčiću ... crnka sam :) hvala svima puno
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 23.4.2012 21:11:51
|
|
|
|
malenac76
|
twinkle ja prasim jako jakoooo ponovi testic jos jednom kad ti zakasni dan dva ali to je sigurno TO
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 23.4.2012 21:17:17
|
|
|
|
twinkle
|
hvala malenac i ja se nadam da će biti jasnije i da sutra neće doći
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 23.4.2012 21:24:43
|
|
|
|
Sanchy
|
Vi ste stvarno cudo,jos radite test pre nego treba da dobijete:).....pa ste u nedoumici da li se crtica vidi ili ne vidi....pa to je samo zato sto rano radite test....ja sam test uradila kada sam vec bila 7 nedelja:)....i crtica se obojila istog sekunda pre kontrolne u karmin crvenu....nista mi vise nije bilo potrebno ,ni beta,ni dr da mi potvrdi...zakazala uz da vidim da li je trudnoca vitalna mada sam znala da jeste pocele su i mucnine uz bolne grudi itd,znaci hormoni u funkciji....
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 23.4.2012 21:27:37
|
|
|
|
nink
|
Sanchy ja ih razumem...To je verovatno velika zelja za bebom,nismo mi svi isti .Cestitam svim novim trudnicama
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 23.4.2012 21:31:26
|
|
|
|
Sanchy
|
Cestitam i ja naravno:)...samo mislim da je rano raditi test pre nego m treba da dodje ,samo sebe bace u rebus jos veci.....
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 23.4.2012 21:32:11
|
|
|
|
twinkle
|
ja zaista ne bih radila test ranije da me nije drugarica naterala da vidimo kako će ispasti sve ... a odna kada smo videle ovu bledu jednu .. navalila sam na testove da vidim da li je moguće da su pozitivni tako rano
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 28.4.2012 12:54:40
|
|
|
|
vanci
|
twinkle cestitam...
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 28.4.2012 13:17:12
|
|
|
|
Yag
|
mislim da je kod twinkle ipak dosla koliko sam ja nacitala se po forumima nazalost
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.4.2012 11:35:12
|
|
|
|
twinkle
|
došla je krajem nedelje idem kod lekarke da vidim šta dalje ....
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 26.5.2012 7:43:16
|
|
|
|
jelena038
|
treba mi brxi odgovor, sta mislite, je l sme urin da odstoji nekih sat-sat i po pre nego se uradi test?
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 26.5.2012 8:01:17
|
|
|
|
Yag
|
Mislim da nije dobro da stoji urin opet nisam sigurna
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 26.5.2012 8:06:24
|
|
|
|
jelena038
|
ja znam da ne valja da stoji test, a za urin nemam pojma, kad ga nosimo na analizu isto odstoji..
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 26.5.2012 8:33:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da sme, jer ne testiraš na bakterije koje mogu da se namnože pa da ne bude validan rezultat, mislim da se koncentracija bete ne može promeniti stajanjem.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 26.5.2012 8:42:24
|
|
|
|
jelena038
|
e, nedjo, hvala. pitao je i muz u apoteci, kaze teta do dva sata moze da stoji bez problema.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Začeće - 2. deo Oplodnja jajne ćelije, nastavak videa.
7 neobičnih činjenica o spermiIstražujući, otkrili smo između ostalog i da sperma sprečava depresiju kod žena, kao i da služi za negu ženske kože, a d...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?