M2004 -> RE: Test za trudnoću? - II dio (11.11.2012 12:16:32)
|
Podelicu svoje iskustvo ali pre 9 godina... Test sam radila 5 dan nakon odnosa(plodnog dana) jer tada sam imala 19 god,malo iskustva...nisam znala za bazalnu tem,ovulacija itd..vec sam skolski racunala i posto mi je tada menzes bio isto kao i sada 28-30dana ,ispalo je da mi je 14-15dan plodan...i odma kazem nakon 5 dana ,bez simptoma,bez krvarenja,uradila sam test i to kasno popodne...i odma je pokazao 2 crte i to bas jake... a na testu je isto pisalo od 7-10 dana nakon začeća... i naravno bio je ispravan... a sada vec par meseci pokusavam da ostanem [sm=nosecka.gif] i radim testove ali uvek jedna crta ... pa se onda kao ponadam da je test pogresio ili kao prerano sam ga uradila... moje neko misljenje je da se test radi 4-5 dana nakon kasnjenja[sm=hudicek1.gif] ... sve pre toga je samo bacanje para ... ali ko da doceka da kasni pa jos koji dan da prodje da bi uradili test...svi jedva cekamo te famozne [sm=rozacrtici.gif] i da je test tacan... Ja sam odlucila da vise testove neradim pre vremena e sad videcmo koliko ce me to drzati... zadnji test sam juce radila...7 dana od ovulacije...kazu rano sam uradila...aj sacekacu 15-16 nov da vidim hoce li me zaobici [sm=hudicek1.gif] ... Svima zelim da im test pokaze [sm=rozacrtici.gif] ...
|
|
|
|