MarijaBg -> RE: Koja kišobran kolica kupiti? (16.9.2011 18:09:50)
|
Ja podhitno moram da kupim laka kolica, kicma mi puca [sm=smiley13.gif] Nasa kolica imaju 15 kg, moje dete 8,5, plus stvari u torbi i korpi, minimum 25 kg [sm=smiley3.gif] Jedva ih podignem ako moram da se popnem nekoliko stepenika ( npr u prodavnicu ili kafic) Kad smo ih uzeli, u startu smo isplanirali i kupovinu kisobran kolica, zelela sam Maclaren, medjutim, ona nikako nisu za hladnije vreme, nemaju navlaku za noge, nemaju lezeci polozaj, koji nama bas treba jer ona cesto spava u kolicima i cesto je presvlacim u njima i krov je mali, slabo stiti od sunca, ne sme da se kaci torba na rucke jer se prevrcu... Inace su najbolja kisobran kolica na svetu, ali su bas to- kisobran kolica... Nekako nisu mi prakticna klasicna kisobran kolica za duze setnje, a mi bas puno vremena provodimo napolju... Sad sam se primila na Peg-perego Si i mislim da cemo ih uzeti ovih dana KLIK Imaju skoro ravan polozaj - mogu od 3 meseca, teska su 7 kg ( bez navlake za noge 6,5) i krov moze da se spusti da skoro skroz pokrije bebu, to mi je opet jako bitno. Rucke se podesavaju po visini, nama je to neophodno - ja 180cm, mm 2 metra... Bilo bi divno kad bi se javila neka mama koja ih ima ili zna nekoga ko ih ima da mi kaze mane ovih kolica.
|
|
|
|