Markovicka -> RE: Koja kišobran kolica kupiti? (7.3.2010 12:48:51)
|
IZVORNA PORUKA: Didy Naša su Chicco Lite way. Malo su skuplja (oko 200 eura), ali zaista ne žalim ni dinara, jer ih baš drndamo. Imaju i dodatke za zimu (navlaku gore i podlogu dole, obe postavljene i možeš cibzarom da ih spojiš, pa dobiješ kao džak). Imaju sva tri položaja, imaju i skoro potpuno ležeći, što mi je bilo dobro ako bi nekad zaspao, samo ga spustim. Imaju i taj krović što se pomera i štiti od sunca. Nije dovoljno, ali za nuždu je dobro da mu ne ide sunce direkt u oči. Dobiješ uz njih i kabanicu za kišu, a "korpa" odole se transformiše u ranac, mada je ja nikad ne skidam, jer mi je praktičnije da nešto guram u kolicima nego da nosim na leđima. Jedina zamerka su točkovi koji su plastični i malo drndaju, ali su mali i mogu da penjem kolica stepenik po stepenik, ne moram da ih nosim. Baš kad je sneg ili kad idemo negde u prirodu, onda ponesemo velika kolica, koja imaju točkove na naduvavanje. Mnogo više koristim kišobran od velikih, jer su duplo lakša (7kg), manje mesta zauzimaju u gepeku i uža su, pa mogu i u najmanju radnju da se uguraju.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] Kad malo bolje razmislim, mogla sam samo njih kupiti na početku i radila bi mi posao u potpunosti. To smo mi uradili, i stvarno sam zadovoljna. Ne mislim da kupujem vise ni jedna.
|
|
|
|