Jele -> RE: Koja kišobran kolica kupiti? (19.2.2011 21:47:17)
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Imam ogromna kolica trenutno koja bih u nekom narednom periodu zamenila manjim i laksim .. O ovim kolicima razmisljam i molim da mi kazete sta mislite o njima i da li ce posluziti `svrsi` ? [img]http://www4.slikomat.com/10/0204/kzl-free-o.jpg[/img] Giordani kolica free stroler 73 narandzasta Giordani free stroller italijanski dizajn po odlicnoj nizoj ceni, dimenzije kolica su visina 100cm, duzina 82cm, sirina 54cm, kada su sklopljena 39x95cm. Ekstra laka kolica samo 5 kilograma. Kolica su namenjena deci od 6 do 36 meseci, imaju vise polozaja regulisu se sistemom rajfeslusa ali nemaju lezeci polozaj nego od sedeceg do polusedeceg. Moderan dizajn, kais sa 5 pozicije ucvrscenja, veliki tockovi, korpa za odlaganje stvari i ergonomske rucke su samo jos + za ova kolica Nas je privukla cena ovih kolica pa smo otišli do Akse da ih ''probamo''. Po meni su čist promašaj jer su kao prvo uzana, bar Urošu, drugo on kao da je ispadao iz njih, tj. kao da su bila mala, a kupovali smo ih pre nekoliko 7-8 meseci valjda, tako da to do 36 meseci nema šanse u našem slučaju. Jednostavno su mi delovala krhko, kao da će se svakog časa slomiti.
|
|
|
|