Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 26.8.2011 22:34:46
|
|
|
|
Anoniman
|
E, 'vako: kolica se sklapaju kišober varijantom, i sad, kad treba da zakačim tu kvačicu kad ih sklopim - tenda "sevne" sa strane i nekako mi se čini da je metalni obod tende prignječen, savijen, nabijen i iskrivljen jer ga ta kvačica gura. Gledala sam video na Yt i u prezentaciji uopšte nije bilo momenta sa zakačinjanjem kvačice. Nadam se da možeš da povežeš ovaj moj ludi opis problema. Znači, kad sklopim kolica i zakačim ih tom kvačicom imam utisak da tenda podleže nekom pritisku i da je neprirodno savijena, nekako štrči i beži (ili ja to tripujem) pa me zanima da li je to kod svih "kvačica" kolica isto.
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 26.8.2011 22:36:41
|
|
|
|
New Mom
|
Ja iskreno ne znam da izađem na kraj sa tim problemom, pa otkačim tendu sa strane (skinem sa naslona one kvakice) i tako "zakopčam". Tenda mi je vezana sa još 2 čičak trake, tako da i tako nigde ne miče. Ako si išta pokontala od ovoga.
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 26.8.2011 22:39:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Jesam, mogu i ja tako rešiti problem, samo me zanima da li se i kod tebe iskrivi tenda kada je sklapaš na uobičajen način?
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 26.8.2011 22:42:31
|
|
|
|
New Mom
|
Nekako je sve napeto tako, pa mi frka da nešto ne ode.
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 16.9.2011 18:09:50
|
|
|
|
MarijaBg
|
Ja podhitno moram da kupim laka kolica, kicma mi puca Nasa kolica imaju 15 kg, moje dete 8,5, plus stvari u torbi i korpi, minimum 25 kg Jedva ih podignem ako moram da se popnem nekoliko stepenika ( npr u prodavnicu ili kafic) Kad smo ih uzeli, u startu smo isplanirali i kupovinu kisobran kolica, zelela sam Maclaren, medjutim, ona nikako nisu za hladnije vreme, nemaju navlaku za noge, nemaju lezeci polozaj, koji nama bas treba jer ona cesto spava u kolicima i cesto je presvlacim u njima i krov je mali, slabo stiti od sunca, ne sme da se kaci torba na rucke jer se prevrcu... Inace su najbolja kisobran kolica na svetu, ali su bas to- kisobran kolica... Nekako nisu mi prakticna klasicna kisobran kolica za duze setnje, a mi bas puno vremena provodimo napolju... Sad sam se primila na Peg-perego Si i mislim da cemo ih uzeti ovih dana KLIK Imaju skoro ravan polozaj - mogu od 3 meseca, teska su 7 kg ( bez navlake za noge 6,5) i krov moze da se spusti da skoro skroz pokrije bebu, to mi je opet jako bitno. Rucke se podesavaju po visini, nama je to neophodno - ja 180cm, mm 2 metra... Bilo bi divno kad bi se javila neka mama koja ih ima ili zna nekoga ko ih ima da mi kaze mane ovih kolica.
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 16.9.2011 23:45:18
|
|
|
|
MarijaBg
|
Peg Perego Si, iskustva? Heeeelp...
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 16.9.2011 23:49:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I mi nameravamo da kupimo kisobran kolica bas zbog istog slucaja. A, i nemam lift u stanu, pa je tesko da ih spustim, tj. nikad ih ja ne spustam iz tog razloga.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 16.9.2011 23:52:22 >
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 17.9.2011 0:07:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: BubaMira Danas smo kupili ova kolica, Hauck Turbo Plum, probali vožnju, sviđaju se i mami i Nini. E sad, ako ima neko ovakva kolica (ili bar Hauck slična ovim)neka se javi, treba mi par saveta, nešto mi nije jasno. Ja sam gledala ta kolica i jedino me odvraća od njih to što nemaju onu prečku ispred deteta, ne volim da vezujem Ivi oko ruku, volim da je malo više slobodna u kolicima. Nemaju ni moja, pa sam ipak ODSEKLA one kajševe što idu preko ramena, i decu (oboje) sam vezivala / vezujem samo oko struka i između nogica. Nisu ispali (za sada). Marija, sva letnja (kišobran) kolica imaju tanke točkove. Ja sam teško gurala i velika kolica po snegu, mala nisam ni pokušala.
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 17.9.2011 0:09:52
|
|
|
|
MarijaBg
|
Tash, ova imaju bas velike tockove - 16 i 18 cm. Ne bi se moglo reci da su letnja kolica, vise klasicna, ali dovoljno lagana.
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 17.9.2011 0:11:53
|
|
|
|
MarijaBg
|
U principu, ne moraju biti za sneg, po snegu mozemo i bez kolica, ona voli i kengur, a necemo se po zimi bas setkati po parkovima
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 17.9.2011 0:13:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj, nisam se udubljivala, samo sam iznela mišljenje na temu "Kupiti nova kolica pred zimu"... ne znam dal me razumeš. Meni svi ovi točkovi koji se sada proizvode izgledaju nikakvi, za početak nemaju krampone.
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 17.9.2011 0:15:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dolazi zima - sanke!
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 17.9.2011 0:20:23
|
|
|
|
MarijaBg
|
Bas sam sad googlala sanke za bebe, gledajte ove, imaju kais da se beba veze oko struka KLIK Ako ima tema prebacite post
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 4.1.2012 17:39:00
|
|
|
|
madre
|
da li neko ima ova kolica i kako su mu se pokazala? KLIK
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 12.1.2012 13:05:30
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: madre da li neko ima ova kolica i kako su mu se pokazala? KLIK Ja imam ta kolica i super su se pokazala Laka su, prakticna za sve, nezauzimaju puno mesta nama stoje evo vec 2 godine u gepeku od auta jer nigde neidemo bez njih
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 19.2.2012 22:13:48
|
|
|
|
bubulence
|
drugarice pomozite . koja kolica da uzmemo??? sto vise gledam, manje znam
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 19.2.2012 22:22:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Što manja i što jeftinija. Eto, onako najiskrenije ti kažem. Ja bih uzela neka sasvim obična, da mogu da se polegnu. Da su što lakša, i što manje mesta da zauzimaju u prtljažniku. Ja MRZIM ona moja Chiccova. Najrađe bi im očupala točkove i rekla mužu da su se sama zeznula, jer ne znam kako da ih se rešim.
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 19.2.2012 22:37:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Stariju varijantu tih kolica imam ja. Otpala im je kočnica i sada tandrka po točkovima, taj sunđerasti deo na rukohvatima se malo iskidao, točkovi su krš, mali su i upadaju u svaku rupu. Ali to je mana svakih kišobran kolica. Možda ja nisam baš najmerodavnija da pišem ovde, ja generalno ne volim kišobran kolica, mnogo lepše i lakše se krećem sa velikim. No, letos smo imali apartman na drugom spratu bez lifta. Niz stepenice oko 8h, uz stepenice oko 11h, niz stepenice oko 15h, uz stepenice oko 18h, niz stepenice oko 19h, uz stepenice oko 20.30h, sva sreća pa nisam uspela mm da ubedim da nosimo velika kolika kolica jer nemam pojma kako bismo to izveli, jer to u 11, 15 i 19h sam ja nosila, ostalo mm.
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 19.2.2012 22:38:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo ova Chicco kolica imamo: KLIK U principu sam zadovoljna. Jedino što me nervira jeste to da je otpala kočnica (ona što se nagazi na točkove) pa tandrka kada guram. MM kaže da ne može da se pričvrsti (ili njega mrzi...)
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 19.2.2012 22:48:56
|
|
|
|
bubulence
|
tash koji si ti lik . najbolje mi je ono 'niz stepenice-uz stepenice' ... e bas ti hvala, zbunila si me jos vise
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 19.2.2012 23:35:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubi, a koja sad imate?
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 20.2.2012 6:49:18
|
|
|
|
vukosava
|
Kolika treba da su deca da mogu u takva kolica?
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 20.2.2012 7:20:52
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: vukosava Kolika treba da su deca da mogu u takva kolica? Naša npr. ne mogu baš u potpuno ravan položaj, pa kontam tamo od nekog 3.meseca. Poenta ovih kolica je samo u tome da su lakša od klasičnih.
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 20.2.2012 8:37:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Po meni lakša za nositi ali ne i za gurati.
|
|
|
Anketa
Kucni poslovibojana92Pomazu li vam muzevi okokucnih poslova?Da (
76%)
Ne (
24%)
Ukupan broj glasova: 67Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!