Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 28.3.2011 23:20:26
|
|
|
|
Nensi*
|
Mene pitas? Postavila sam gore link...
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 28.3.2011 23:23:46
|
|
|
|
Pretty78
|
tebe tebe.....ti si teta sa slika da videl sam...posle ..danas mi nije dan za razmisljanje iiiii
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 29.3.2011 0:14:42
|
|
|
|
New Mom
|
Mi dobijamo na poklon ova: Tash, ne znam da li su to ista kao na tvoj postu ne početku. Ako da, kako su se pokazala?
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 29.3.2011 20:23:04
|
|
|
|
Nensi*
|
Narucila sam kolica,sutra stizu...
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 30.3.2011 23:39:31
|
|
|
|
dijana1*
|
Ja sam kupila peg perego pliko mini i super su evo kako i izgledaju klik
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 30.3.2011 23:43:55
|
|
|
|
IVA 11
|
Dijana, bas su lijepa kolica!
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 30.3.2011 23:46:16
|
|
|
|
Snelle
|
Dijana, baš mi se svidjaju, ali im je cena, s obzirom da su kišobran kolica,
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 31.3.2011 0:09:56
|
|
|
|
dijana1*
|
Kolica su super, lagana i udobna Stavicu sutra sliku kako Vuk opusteno spava u njima Snelle na tu cenu dobijes 10 % na kasi u vrednosti neke druge robe i jos sam ja na to uzela povrat pdv-a posto imam i bih pasos. Tako da se meni isplatilo
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 2.4.2011 21:59:50
|
|
|
|
Mishica 77
|
Mi večeras kupili OVAKVA. Nadam se da će biti OK.
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 2.4.2011 22:54:59
|
|
|
|
choopa choops
|
Mishice divna su Ljubicanstvena ja volim bojeeeeee da upadaju u oci kad se setas
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 4.4.2011 13:31:17
|
|
|
|
Dada81
|
Ne mogu da nađem temu za kolica ,uopšteno ,ali neće mi niko zameriti ako postavim i ovde ,mada su ova kolica kao i kišobran kol. ,manja ,lagana ,letnji dezen ,ručka se pomera ,pa dete može da gleda u tebe i obratno,podešava se naslon za noge.. .Ja zadovoljna Mala kolica,mala mama
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 4.4.2011 13:34:41
|
|
|
|
New Mom
|
Kolica
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 4.4.2011 13:41:48
|
|
|
|
Dada81
|
Hvala NM
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 4.4.2011 22:41:24
|
|
|
|
IVA 11
|
Dadana , kolica su super, bas mi se dopadaju, vidi se da su funkcionalna i prakticna i dezen je divan! Lijepa kolica, lijepa mama!
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 4.4.2011 22:44:18
|
|
|
|
Dada81
|
Jao ,hvala draga,puno! Što je najvažnije ,stvarno su praktična i funkcionalna ,a cena super ,dezen je lepši u živo
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 4.4.2011 23:17:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da nisu. Moja su slična ovima, samo su točkovi drugačiji: Meni su se pokazala užasno! Kočnica je otpala, tandrka, točkovi su mali kao na svim letnjim kolicima, dete slomi vrat u svakoj rupi, tenda je prekratka... Ja jednostavno mrzim letnja kolica, da se sada pitam, ne bih ih uopšte kupovala.
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 4.4.2011 23:23:49
|
|
|
|
Dada81
|
Ova su bar za sad baš čvrsta ,a između onih što smo imali ,dosta lakša. nisu tipična kišobran kolica ,jer su iznutra postavljena , aručke se pomeraju ,pa može beba da gleda u tebe..
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 4.4.2011 23:26:55
|
|
|
|
IVA 11
|
Hm, zavisi kakva su ljetnja kolica. Moja imaju ogromnu tendu. Nista prakticnije od njih nisam mogla izabrati, Maxi Cosi.
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 4.4.2011 23:29:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Naravno, svi mi gradimo stavove na izboru koji smo napravile.
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 4.4.2011 23:32:33
|
|
|
|
Dada81
|
Baš ,zato se nadam da neću ponovo investirati u ovo ,to ja odmah i z adrugo ,z asva godišnja doba Super mi to za tendu
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 5.4.2011 18:19:58
|
|
|
|
mejvis
|
Mi smo uyeli bertoni sun zelena. Mala su lagana, lepa a kako će se pokazati to javljam!
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 28.4.2011 18:03:50
|
|
|
|
minnica
|
Kupili smo letnja kolica Marka je neka Jungle i koštala su 4700 dinara. Imaju ležeći položaj, laka su i lako se sklapaju, a ne tresu jako dok se dete vozi. Izgledaju ovako, samo što su naša zelena:
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 28.4.2011 18:42:42
|
|
|
|
Maya21
|
ja sam negde na pocetku ove teme ( mozda ) pisala da smo uzeli neka NONAME kolica u onoj prodavnici u krugu Betanije. posle godinu i po drndanja ( tu ukljucujem i 10 dana CG plaza i kamenja ) ona su jos uvek ok, ne drndaju, tockovi se jesu malko rastlimali ali nista osim toga im ne fali izgledaju ovako, samo sto je nasa varijanta sivo-crvena
< Poruku je uredio Maya21 -- 28.4.2011 18:44:45 >
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 1.5.2011 11:32:07
|
|
|
|
Nensi*
|
Mayo,nasa su ista takva,postavila sam sliku ranije,samo sto su nasa teget-siva... Vuk nesto nije odusevljen njima,izgleda da je navikao na ona udobnija...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Koksaki virus hara vrtićima širom SrbijeAmerički koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Da li bi se zaljubili u osobu sa hendikepom?taki_82Da (
22%)
Ne (
26%)
Mozda (
51%)
Ukupan broj glasova: 68Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!