Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 28.3.2011 23:20:26
|
|
|
|
Nensi*
|
Mene pitas? Postavila sam gore link...
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 28.3.2011 23:23:46
|
|
|
|
Pretty78
|
tebe tebe.....ti si teta sa slika da videl sam...posle ..danas mi nije dan za razmisljanje iiiii
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 29.3.2011 0:14:42
|
|
|
|
New Mom
|
Mi dobijamo na poklon ova: Tash, ne znam da li su to ista kao na tvoj postu ne početku. Ako da, kako su se pokazala?
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 29.3.2011 20:23:04
|
|
|
|
Nensi*
|
Narucila sam kolica,sutra stizu...
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 30.3.2011 23:39:31
|
|
|
|
dijana1*
|
Ja sam kupila peg perego pliko mini i super su evo kako i izgledaju klik
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 30.3.2011 23:43:55
|
|
|
|
IVA 11
|
Dijana, bas su lijepa kolica!
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 30.3.2011 23:46:16
|
|
|
|
Snelle
|
Dijana, baš mi se svidjaju, ali im je cena, s obzirom da su kišobran kolica,
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 31.3.2011 0:09:56
|
|
|
|
dijana1*
|
Kolica su super, lagana i udobna Stavicu sutra sliku kako Vuk opusteno spava u njima Snelle na tu cenu dobijes 10 % na kasi u vrednosti neke druge robe i jos sam ja na to uzela povrat pdv-a posto imam i bih pasos. Tako da se meni isplatilo
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 2.4.2011 21:59:50
|
|
|
|
Mishica 77
|
Mi večeras kupili OVAKVA. Nadam se da će biti OK.
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 2.4.2011 22:54:59
|
|
|
|
choopa choops
|
Mishice divna su Ljubicanstvena ja volim bojeeeeee da upadaju u oci kad se setas
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 4.4.2011 13:31:17
|
|
|
|
Dada81
|
Ne mogu da nađem temu za kolica ,uopšteno ,ali neće mi niko zameriti ako postavim i ovde ,mada su ova kolica kao i kišobran kol. ,manja ,lagana ,letnji dezen ,ručka se pomera ,pa dete može da gleda u tebe i obratno,podešava se naslon za noge.. .Ja zadovoljna Mala kolica,mala mama
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 4.4.2011 13:34:41
|
|
|
|
New Mom
|
Kolica
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 4.4.2011 13:41:48
|
|
|
|
Dada81
|
Hvala NM
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 4.4.2011 22:41:24
|
|
|
|
IVA 11
|
Dadana , kolica su super, bas mi se dopadaju, vidi se da su funkcionalna i prakticna i dezen je divan! Lijepa kolica, lijepa mama!
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 4.4.2011 22:44:18
|
|
|
|
Dada81
|
Jao ,hvala draga,puno! Što je najvažnije ,stvarno su praktična i funkcionalna ,a cena super ,dezen je lepši u živo
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 4.4.2011 23:17:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da nisu. Moja su slična ovima, samo su točkovi drugačiji: Meni su se pokazala užasno! Kočnica je otpala, tandrka, točkovi su mali kao na svim letnjim kolicima, dete slomi vrat u svakoj rupi, tenda je prekratka... Ja jednostavno mrzim letnja kolica, da se sada pitam, ne bih ih uopšte kupovala.
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 4.4.2011 23:23:49
|
|
|
|
Dada81
|
Ova su bar za sad baš čvrsta ,a između onih što smo imali ,dosta lakša. nisu tipična kišobran kolica ,jer su iznutra postavljena , aručke se pomeraju ,pa može beba da gleda u tebe..
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 4.4.2011 23:26:55
|
|
|
|
IVA 11
|
Hm, zavisi kakva su ljetnja kolica. Moja imaju ogromnu tendu. Nista prakticnije od njih nisam mogla izabrati, Maxi Cosi.
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 4.4.2011 23:29:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Naravno, svi mi gradimo stavove na izboru koji smo napravile.
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 4.4.2011 23:32:33
|
|
|
|
Dada81
|
Baš ,zato se nadam da neću ponovo investirati u ovo ,to ja odmah i z adrugo ,z asva godišnja doba Super mi to za tendu
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 5.4.2011 18:19:58
|
|
|
|
mejvis
|
Mi smo uyeli bertoni sun zelena. Mala su lagana, lepa a kako će se pokazati to javljam!
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 28.4.2011 18:03:50
|
|
|
|
minnica
|
Kupili smo letnja kolica Marka je neka Jungle i koštala su 4700 dinara. Imaju ležeći položaj, laka su i lako se sklapaju, a ne tresu jako dok se dete vozi. Izgledaju ovako, samo što su naša zelena:
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 28.4.2011 18:42:42
|
|
|
|
Maya21
|
ja sam negde na pocetku ove teme ( mozda ) pisala da smo uzeli neka NONAME kolica u onoj prodavnici u krugu Betanije. posle godinu i po drndanja ( tu ukljucujem i 10 dana CG plaza i kamenja ) ona su jos uvek ok, ne drndaju, tockovi se jesu malko rastlimali ali nista osim toga im ne fali izgledaju ovako, samo sto je nasa varijanta sivo-crvena
< Poruku je uredio Maya21 -- 28.4.2011 18:44:45 >
|
|
|
|
RE: Koja kišobran kolica kupiti? 1.5.2011 11:32:07
|
|
|
|
Nensi*
|
Mayo,nasa su ista takva,postavila sam sliku ranije,samo sto su nasa teget-siva... Vuk nesto nije odusevljen njima,izgleda da je navikao na ona udobnija...
|
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?