choopa choops -> RE: Koja kišobran kolica kupiti? (24.10.2014 0:00:26)
|
Kišobran su sva ona kolica oja se skupljaju onako kao da se uvuku, a ne da se preklapaju u kvadrat da tako kažem [sm=smiley1.gif],pa makar dolazila u kompletu 3u1 -onaj dio za kasnije, ili bila samo ona lagana kao za lutke [sm=smiley36.gif] Elem, mi smo imaali prvo Pliko P3 iz kompleta, koja su bila teška ccaa8kg više se i ne sjećam. Ta kolica su prešla sito i rešeto [sm=smiley36.gif], i dalje su u ovznom stanju. Voženo je dvoje djece (od 3 i 5g) u njima vrlo često i to tako da spustim naslon, pa jedno sjedi skroz do roditelja koji gura a drugo naprijed. I to vrlo, vrlo često i sa dodatnim kesamaZnači ladno oko 40kg [sm=smiley36.gif] Iako su imala mana dostaa, na kraju moram da im odam priznanje [sm=smiley20.gif] Naknadno smo kupili kad se reodio sin (mislila sam da su ta PPerego glomazna) Brevi od 4,8kg. I koliko god ona bila lagana i staabilna i zbilja lijepa, toliko nam je falio taj ležeći položaj, da smo ih ja mislim koristili sve ukupno 15 puta. Znači ja bih birala neka laganija koa ta, ali da obavezno imaju ležeći položaj. Nemam pojma uopšte ni šta je u opticaaju na tržištu, van sam tih tokova za sad [sm=smiley17.gif]
|
|
|
|