Verus -> RE: pumpica za izmlazanje (1.2.2010 22:58:59)
|
Ne, ovo su one automatske...da ga ebem, zovu ih ovde "hospital grade"...svaka bolnica ih ima (bar veca), pa recimo, ako se beba rodi kao nedonosce, i mora da bude u bolnici mesec, dva, majka moze da izmuza i da joj onda to daju na cevcice....ili da zamrzne mleko pa da posle isto daje bebi...Kaze mi drugarica da ona ima dobru, automatsku koju je kupila polovnu, ali da recimo, ne moze da se poredi sa tom, u bolnici....kaze da je jaca, puno vise izmuze za krace vreme...ne znam, mene je samo strah da ce ona da odbija da sisa kad pocne i bocicu i sisu u isto vreme..ili da ja necu praviti dovoljno mleka kada pocnem da izmuzam tokom radnog vremena....Mada, ova ista drugarica je otisla da radi 6 nedelja nakon poroda, pa je prvih 6 meseci samo dojia, pa je onda pocela i one kasice, griz i ostalo uz dojenje...valjda ako imas mleka imas, kako god, a ako ne pravis dosta onda ne pravis....pojma nemam...Adaptirano mleko je skupo ko djavo, pa se nadam da cu praviti dosta, da ne moram i sa tim jos da se zezam...
|
|
|
|