pocahontas -> RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo (22.3.2013 22:46:15)
|
mi sm juce imali "situaciju", posto sam ja sve samo ne dobra kuvarica i previse sam se opteretila oko toga kako cu njoj kuvati, da li ce biti dobro, da li cu prekuvati, da li ce ostati presno i tako, i onda je naravno juce uspeo da mi zagori njen rucak jer se pred kraj rucka probudila i ja otisla da je uzmem iz krevetica i dok sam se vratila ode mast u propast, inace sam joj kuvala sargarepu i poslednju tikvicu koju sam imala u kuci, sva sreca imala sam jos jednu povecu sargarepu pa sam je obarila i u to dodala dve kasike milupinih pirinacnih pahuljica (onih sa ad mlekom), posto nisam imala stapni mikser, a ona je vec bila gladna, brzinski sam izgnjecila sargarepu, dodala pahuljice i promesala (sargarepa je sva bila u sitnim parcicima jer nisam imala vremena, kao prethodnih dana da po pola sata samo gnjecim) i ona je to sve smazala. ipak sam sinoc otisla da kupim stapni mikser, ali joj ni danas nisam napravila skroz kasasto nego sam ostavila po koju gromuljicu i opet je lepo pojela, pri tome, ona nema ni jedan zub. tako da mislim da im se moze dati samo gnjecena hrana. imam utisak da je moje dete spremnije za gnjecenu hranu nego ja jer se ja tripujem da ce da se zagrcne...
|
|
|
|