Torbica -> RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo (15.3.2013 13:19:28)
|
Pocahontas, nisam imala problem sa dnevnim spavanjem jer bez obzira da li siki ili jede, po istom principu zaspi kao i uvece. Vidi, mi sikimo oko 6 i 30, onda ga spustim u krevtic, sit se sa sobom isprica i zaspi oko 7. Ustane oko 8 i 30, 9. Onda u 10 pojede oko 180-200gr cistog voca. U 11 ga stavljam na prvo spavanje, evo jos spava... Sad kad ustane negde oko 14 dobija da siki. Onda ide drugo dnevno spavanje oko 15 i 30,16. Kad ustane dobije povrce sa mesom, to je oko 17h. I najzad siki oko 19 i 30. Vidis, nijedno spavanje nije povezano sa sikom, ima jako lep raspored i jela i spavanja, negde oko 16 sati spava za 24h a ima 8 meseci. Cak i uvece posle sike, budnog ga stavim u krevetac i zaspi sam za nekih 15-20min. Kad n=budemo uveli zitrarice, samo pomerim taj popodnevni obrok kao rucak i taj obrok u 17 budu zitarice. Al necu jos, zao mi je da izbacim jos jedan podoj...[sm=smiley13.gif] I da, ovo sto je Olga pisala, nijedno dete mi to nije radilo, cupalo majicu, ljutilo se ili vec. Nikad. A sikili solidno, cerka skoro 15 meseci, sin 12, videcemo ovog deliju, ne planiramo bebu pa se nadam da ce barem kao seka. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|