marince1 -> RE: Tema za istresanje negativne energije VIII deo (13.7.2012 11:59:32)
|
IZVORNA PORUKA: maslackic " Odluka majke da ne doji svoje novorodjence je stetna po njegovo zdravlje, a jednom doneta odluka tesko se menja" to je recenica kmoja stoji nalepljena na kutiji Allernovce AR i svaki put se iznerviram. dodje mi da placem, to foprmula za decu alergicnu na proteine kravljeg mleka i svakako nije moj izbor da joj dam ad mleko, ali je preporucljivo , jer ni za mene nije dobro da dugo budem na eliminacionoj dijeti dugo , a to mleko je odlicna zamena . + preporuka da prestanema da dojim zbog lekaova koje bi tebalo da pocnem da pijem zbog stitne zlezde.. eto, i sad su me upozorili da je stetno da ne dojim dete,,,jooojj, kako me nerviraju... odakle im pravo da tako nesto napisu.... da mi bude krivo sto imam zdravstvenih problema i sto mi je dete alergicno na PKM ? maslackic procitaj lepo,pise ODLUKA,a ti nisi tako odlucila,tebi je to nametnuto iz zdravstvenih razloga. Da je bilo do tvoje odluke ti bi sigurno jos dugo dojila svoju bebu.A imas majke koje naprosto nece da dodje iz nekog ,da tako kazem hira.Ovo je na njihov racune,a ne na tvoj.
|
|
|
|