Anoniman -> RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo (16.5.2012 17:28:38)
|
E Von, ma radim, pa nisam bas pratila. Dajem joj hipp. Svasta sam nakupovala danas, a jos i ispala glupa [sm=smiley36.gif] Imaju oznake , 5 6 ,8, 12 po mesecima. I ja kao uzimam nesto za sebe i sestrinu i sve prebiram njoj sa oznakom 8 a za moju sa 4. Hahahahaha, tek kad mi je prodavacica rekla da je to posle koliko meseci sme (a ne kao ad mleko kad predjes na sledeci broj) ja sam skapirala da moje dete ima preko pet meseci [sm=smiley36.gif] Danas je prvi put jela neku sa povrcem i piletinom, kupila sam curetinu i teletinu, lososa, zitarice sa vocem, mesano voce, cak nesto i sa sipkom, pa mesano povrce i povrce sa pavlakom. Ima svasta, ja samo gledala da meni ostanu one sa oznakma 4 i 5. Malo joj kuvam a malo kasice. Nisam joj jos kupila meso, nisam stigla pa mi ovo bilo super. Jes da su skupe, ali dok sve kupim, pa spremim, pa struja, pa pranje, pa vreme,.... nije ni to mnogo isplatljivije. Ja sam do sada samo hipp probala i nesto ne planiram da menjam osim ako ne vidim da ima jos nekih kombinacija kojih u hippu nema. Jos su ove sve kao organske. Ja nemam nista provereno gde mogu da uzimam, a i ne verujem puno seljaku, tako da mi je ovo i sigurnije od onoga sto cu kupovati kod mene u mesari (stvarno je sve ukusno sto kupim i sveze, a da li je zdravo, vrag ce ga znati) i u veru i lokalnoj radnjici i pijaci.
|
|
|
|