Republica -> RE: Crnogoroci od danas imaju 32 slova (11.7.2009 15:24:42)
|
Ma, upala je njima sjekira u med. Dobili na gotovo pa josh dodali za njihove neme glasove..kekekeke Moram vic da ubacim: Putuju Japanac, Crnogorac, i Beogradjanin vozom. Japanac izvadio lap-top kompjuter i kucka li kucka. Najednom izvadi disk, stavi ga u dzep a kompjuter baci kroz prozor. Crnogorac odmah skoci: A jado, de baci taj kompjuter, znas li ti kol'ko to kosta? Mi Japanci imamo toga k'o pleve. Bio mi je samo teret na putu. Crnogorac se namrsti i hoce da umre od zavisti. Misli se, misli, pa se lati svoje torbe, izvadi sir i Njeguski prsut od 10 kila, pa krene da zdere. Ubi se od klope i kad zavrsi (a ostade mu jos mnogo), otvori prozor, i izbaci prsut. Japanac skoci i ciknu: Da li si ti normalan? Pa hrana je skupa, znas li koliko je to vredno? Crnogorac sav sretan, mrsi brke ponosno i kaze: A pusti jadan, imamo mi toga ka' pleve, razumijes, ka' pleve. I tako oni putuju, tek posle nekog vremena Beogradjanin skoci i izbaci Crnogorca kroz prozor. ======================== Morala sam da izbacim fekalnu rec i zamenim sa "pleve"
|
|
|
|