Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 5.8.2012 23:15:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Slike mama zaključane, evo onda slika ovdi!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 5.8.2012 23:50:04
|
|
|
|
Anoniman
|
tash, divni ste! evo i nas, nije nas dugo bilo... udubila se devojka u citanje casopisa i prvi rodjendanko
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 6.8.2012 0:16:47
|
|
|
|
PoisonEve
|
Macaki, pa srecan vam rodjendankoooo
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 6.8.2012 0:17:48
|
|
|
|
Yula
|
Wooooow, Tasho, kakva macka! Kakve noge! Klinci su ti divni. Na trenutke mi lice jedan na drugoga, a na trenutke ne. Macaki, SRECAN RODJENDAN KSENIJI!!!!! Preslatka je!!!! Ona se bas dosta promenila izrasla je u pravu lepoticu!
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 6.8.2012 0:40:03
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala drage moje
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 6.8.2012 7:46:05
|
|
|
|
zivka
|
Macaki srecan rodjus Prava princezica Tash deca su divna a mama
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.8.2012 10:01:36
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: zivka Tash deca su divna a mama
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.8.2012 10:55:27
|
|
|
|
tanjica85
|
Tash,divni ste Macaki, takodje. srecan prvi rodjendanko
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.8.2012 18:03:10
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
moja mala kica
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.8.2012 12:07:25
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala tanjica i zivka! anck, bas je porasla
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.8.2012 21:44:09
|
|
|
|
pandina
|
Evo i nas da se malo sepurimo :)
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.8.2012 22:24:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao kakvih medenjaka ovde ima predivni su!!! Najveći poljubac našoj drugarici Kseniji
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.8.2012 22:30:42
|
|
|
|
ica82
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Jao kakvih medenjaka ovde ima predivni su!!! bas tako, preslatki su
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.8.2012 22:34:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Evo i mog velikog momka
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.8.2012 1:03:56
|
|
|
|
Anoniman
|
mare faca ljubimo ga ksenijica i ja.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.8.2012 8:26:56
|
|
|
|
*Alexx*
|
Anči, Marko sve više i više liči na tebe
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.8.2012 8:31:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao koliko slatkiša na jednim mestu.... Divni su vam klinci!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.8.2012 9:25:07
|
|
|
|
minna
|
pandina, presladak je, pravi mali panda Ana, kako je porastao!!! A imamo isti kamioncic, ovaj sto viri u cosku
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.8.2012 9:47:50
|
|
|
|
pandina
|
Hvala, minna :) Marko je meeeeeeeed miva
< Poruku je uredio pandina -- 9.8.2012 9:48:29 >
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.8.2012 10:08:28
|
|
|
|
Ivence
|
Jao Ana, Marko je divan A Vukan... joj, mali, slatki... jedva čekam da ga vidim uživo... mnogo liči na Milicu, ona je ista tkva crna, čupava... ma MNOOOOGO JE LEP Evo, pozdrav od nas
< Poruku je uredio Ivence -- 9.8.2012 10:17:50 >
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.8.2012 11:18:06
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Anči, Marko sve više i više liči na tebe Stvarno? Ja ponekad vidim sličnost tj. ponekad napravi neki izraz lica kakav ja imam na fotkama iz detinjstva, mada većina i dalje tvrdi da je isti tata IZVORNA PORUKA: minna Ana, kako je porastao!!! A imamo isti kamioncic, ovaj sto viri u cosku Kako si ga spazila nama služi da vozamo medu i lava na njemu Hvala drugari
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.8.2012 13:40:14
|
|
|
|
Lilla
|
Evo malo slicica, izvinjavam se sto ih ovako postavljam ali ne moze drugacije Ana, Mare je isti ti Stojim sam Klik Na putu kuci, da se nesto i gricne Klik Na selu Klik Smaram se u autu Klik
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.8.2012 13:47:27
|
|
|
|
Mama 78
|
http://slikomat.eu/thumb-138.jpg[/IMG][/URL]PORASLI SMO
< Poruku je uredio Mama 78 -- 9.8.2012 13:48:10 >
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.8.2012 14:01:53
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: minna Ana, kako je porastao!!! A imamo isti kamioncic, ovaj sto viri u cosku Kako si ga spazila nama služi da vozamo medu i lava na njemu Jao inace kad gledam slike obracam paznju bukvalno na sve na slici, cak i sitnice u pozadini, pa ga tako spazih. Mi ga vozamo po ceo daaaan, i ubedjujemo se svako jutro pred jaslice kako ne moze njega da ponese A on ga iznese ispred vrata, ceka i teska srca ga vrati nazad
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?