Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 26.7.2012 9:54:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo na slikama
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 26.7.2012 9:59:28
|
|
|
|
lesica
|
Ma pogledaj ih samo! A i svi ostali drugari su nam med medeni!
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 26.7.2012 10:56:34
|
|
|
|
Anoniman
|
tash, pravi su medenjaci!!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 26.7.2012 12:27:21
|
|
|
|
pandina
|
Ako ima neki izbor za naj decaka RR-a ja glasam za Marka Tashinog!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 26.7.2012 12:37:07
|
|
|
|
hocukusurnecuzvaku
|
Joj zene kako prelepu decu imate
Mozda nam je potrebno da idemo pogresnim putem zivota,da bi pravi put upoznali... Mozda treba prvo ici ulicom suza,da bi smo pronasli nas osmeh.. Mozda moramo tugu i bol podneti,da bi smo na kraju upoznali sta je SRECA!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 26.7.2012 12:57:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pandina Ako ima neki izbor za naj decaka RR-a ja glasam za Marka Tashinog!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 26.7.2012 15:20:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mala Dotkorica...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 26.7.2012 22:36:20
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 26.7.2012 22:56:20
|
|
|
|
Snelle
|
Anck, htedoh da ti napišem da Hana jako počinje da liči na Taru, a bile su tako različite!
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 27.7.2012 0:52:11
|
|
|
|
pandina
|
Kakav fensi stetoskop!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 27.7.2012 10:07:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sta znam i meni nekad lice kad gledam neke slike, al ovako ne. Mada ko zna dok porastu....menjaju se sve vise i vise !
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 28.7.2012 10:54:01
|
|
|
|
red3lilu
|
Evo ga moj veliki spavač, u ruci mu je neizostavna žaba (jastuče sa motivom žapca)
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 30.7.2012 17:34:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Evo malog rođendanka umesto žurke u dvorištu imali smo krkljanac u kući zbog glupavog vremena..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 31.7.2012 10:23:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Lutak maleni
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 31.7.2012 13:01:02
|
|
|
|
pandina
|
Preslatko!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 31.7.2012 21:25:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 31.7.2012 21:28:21
|
|
|
|
lesica
|
Ekselente
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 31.7.2012 21:40:52
|
|
|
|
PoisonEve
|
Jao, presladak je Mare A laza je vrh
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 31.7.2012 21:44:50
|
|
|
|
MicinaMama
|
ahahahhahaha....Ana savrsen je
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 31.7.2012 21:49:28
|
|
|
|
red3lilu
|
Ana odličan je!! Medenko maleni, a duda je neprevaziđena
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 31.7.2012 21:52:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Prepreslatkiš, a duda je vrh
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 1.8.2012 1:49:38
|
|
|
|
nenja22
|
jao, sjajno! presladak je ana a cucla mu tako dobro čuču, viđala sam ih na taj fazon, ali bez modela, tek ovako super izgleda
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 1.8.2012 5:43:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Anči, divni su i slavljenik i duda!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 1.8.2012 10:23:52
|
|
|
|
Shishica
|
Da se odmah razumemo, nisu sva deca lepa, ali ovde na RR jesu! Sve med do meda. Taso, uvek sam Luku zamisljala matorije, a on tako izgleda nezno tu na slikama, a mali je kao gazda! Jesu takvi i stvarno? Je li Luka nezniji?
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 1.8.2012 10:28:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Taso, uvek sam Luku zamisljala matorije, a on tako izgleda nezno tu na slikama, a mali je kao gazda! Jesu takvi i stvarno? Je li Luka nezniji? Luka je prilično čudno dete. Namćor je, i često ništa neće. Jeste maza što se tiče kontakta sa mnom, i uglavnom je nežan i prema Marku. A Marko... Marko je diskretno divljak. No, razlog za to je što ih sasvim različito vaspitavam, i često se pitam kakav bi Luka bio da sam ja bila hrabrija, da nije stalno bilo "Pazi pašćeš! Nemoj, udarićeš se!"... Marko je inače ulizica mnogo više nego što je nežan, a razvija se tačno po knjigama, skroz, fazu kroz fazu, što kod Luke nije bio slučaj.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Njoj je 15, jednom nogom još u detinjstvu,...Teško je imati 15 godina. Takođe je prilično sjajno biti 15. 15 je hodajuća kontradiktornost.
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?