RE: PLODNI DANI - istina ili .... (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Peace* -> RE: PLODNI DANI - istina ili .... (22.10.2013 9:39:22)

Merila sam bazalnu mesecima jer sam htela bebu. Ušla sam u decemar mereći i dalje, želeći bebu, nešto posle veštice su mi rekli da sam tehnološki, ja se dogovorila sa mužem da će beba onda sačekati jer sam smatrala da mi prvo treba posao. Graf je izgledao kao da je O prošla, i ja zakačila. (ukratko)

ps. Potvrđujem te. [sm=smiley1.gif] Opsesija plodnim danima loše utiče na začeće (po meni).

Maja1309 -> RE: PLODNI DANI - istina ili .... (22.10.2013 9:58:16)

a i ja tako mislim, da veća želja kontra efekat

i ja sma trenutno opterećena većim problemima od bebe :) e sad...

da bogdo bude dobro

*Amra* -> RE: PLODNI DANI - istina ili .... (12.11.2013 14:19:05)

Ja sam ovog meseca pratila ovulaciju kod dr i sta bude nek bude, ali ja je vise necu pratiti , jer opterecuje me i posle svakog odnosa ocekujem neke simptome trudnoce.

nata11 -> RE: PLODNI DANI - istina ili .... (21.11.2013 17:18:32)

IZVORNA PORUKA: Peace*

ps. Potvrđujem te. [sm=smiley1.gif] Opsesija plodnim danima loše utiče na začeće (po meni).

Ja koliko god da imam drugih problema i muka nikako ovo ne izbijam iz glave.[sm=smiley13.gif] Treba mi neki lek za brisanje memorije [sm=smiley36.gif]

viktori -> RE: PLODNI DANI - istina ili .... (21.11.2013 17:29:16)

pratila sma i merila i bila potpuno luda kad me zigne gde kako se "razvlaci"...al nista dok ti dr ne isparti folikule tako sma i ostala trudna
tako da je moj savet videti sa ginekologom da na uz-u prati folikule i kad kaze SAD [sm=jezicek.gif] u akciju

vikiveki -> RE: PLODNI DANI - istina ili .... (21.11.2013 18:30:14)

Ja mislim da su ti plodni dani istina ,evo ja na primer ,svaki put sam ostala trudna 12 dan menstrualnog ciklusa,tj drugi dan plodnih dana,kao švajcarski sat sam.

nata11 -> RE: PLODNI DANI - istina ili .... (21.11.2013 18:32:27)

Desi se, ali mislim da je to vecinom kod zena koje bas ne vode preteranu evidenciju o simptomima. Pisala sam vec za moju kumu. Ili pak kod onih koje imaju neki problem sa hormonima.

vikiveki -> RE: PLODNI DANI - istina ili .... (21.11.2013 18:44:39)

IZVORNA PORUKA: nata11

Desi se, ali mislim da je to vecinom kod zena koje bas ne vode preteranu evidenciju o simptomima. Pisala sam vec za moju kumu. Ili pak kod onih koje imaju neki problem sa hormonima.

Nato šta si htela da kažeš time ...desi se..je li to nešto iz postova sa druge strane

nata11 -> RE: PLODNI DANI - istina ili .... (21.11.2013 20:27:48)

Ne, prethodnu stranu nisam ni citala iskreno [sm=smiley36.gif]
Jednostavno nemoze da mi se desi trudnoca a da nemam O, ukoliko neko vodi detaljnu evidenciju tipa T, sluz, ziganje jajnika, folikulometrija on zna tacno u dan. A ukoliko je neko opusteniji i otprilike zna kog dana mu je O vece su sanse da mu se O pomeri koji dan a da nezna.
To je pisac hteo kasti. [sm=smiley1.gif]

P.S. Ti si pisala da verujes u plodne dane, a ja sam komentarisala za one koji ne veruju. [sm=jezicek.gif]

IVA 11 -> RE: PLODNI DANI - istina ili .... (30.11.2013 14:19:40)

Nama se ne da ni u plodne, cim sam pocela da se opterecujem sto nema trudnoce jos, od tad mi se sve poremetilo.

NadaR -> RE: PLODNI DANI - istina ili .... (30.11.2013 14:36:08)

Hajde,hajde .. glavu gore! [sm=smiley31.gif]

IVA 11 -> RE: PLODNI DANI - istina ili .... (30.11.2013 14:54:36)

[sm=bravo.gif] Sad u nove pobjede! [sm=smiley31.gif]

vikiveki -> RE: PLODNI DANI - istina ili .... (30.11.2013 16:50:22)

IZVORNA PORUKA: nata11

Ne, prethodnu stranu nisam ni citala iskreno [sm=smiley36.gif]
Jednostavno nemoze da mi se desi trudnoca a da nemam O, ukoliko neko vodi detaljnu evidenciju tipa T, sluz, ziganje jajnika, folikulometrija on zna tacno u dan. A ukoliko je neko opusteniji i otprilike zna kog dana mu je O vece su sanse da mu se O pomeri koji dan a da nezna.
To je pisac hteo kasti. [sm=smiley1.gif]

P.S. Ti si pisala da verujes u plodne dane, a ja sam komentarisala za one koji ne veruju. [sm=jezicek.gif]

Shvatila sam šta je pisac hteo kazati[sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]