|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PLODNI DANI - istina ili ....
22.10.2013 9:39:22   
Peace*
Merila sam bazalnu mesecima jer sam htela bebu. Ušla sam u decemar mereći i dalje, želeći bebu, nešto posle veštice su mi rekli da sam tehnološki, ja se dogovorila sa mužem da će beba onda sačekati jer sam smatrala da mi prvo treba posao. Graf je izgledao kao da je O prošla, i ja zakačila. (ukratko)

ps. Potvrđujem te. user posted image Opsesija plodnim danima loše utiče na začeće (po meni).

< Poruku je uredio Peace* -- 22.10.2013 9:41:00 >

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 51
22.10.2013 9:58:16   
Maja1309
a i ja tako mislim, da veća želja kontra efekat

i ja sma trenutno opterećena većim problemima od bebe :) e sad...

da bogdo bude dobro

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 52
12.11.2013 14:19:05   
*Amra*
Ja sam ovog meseca pratila ovulaciju kod dr i sta bude nek bude, ali ja je vise necu pratiti , jer opterecuje me i posle svakog odnosa ocekujem neke simptome trudnoce.

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 53
21.11.2013 17:18:32   
nata11

IZVORNA PORUKA: Peace*

ps. Potvrđujem te. user posted image Opsesija plodnim danima loše utiče na začeće (po meni).

Ja koliko god da imam drugih problema i muka nikako ovo ne izbijam iz glave.user posted image Treba mi neki lek za brisanje memorije user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 54
21.11.2013 17:29:16   
viktori
pratila sma i merila i bila potpuno luda kad me zigne gde kako se "razvlaci"...al nista dok ti dr ne isparti folikule tako sma i ostala trudna
tako da je moj savet videti sa ginekologom da na uz-u prati folikule i kad kaze SAD user posted image u akciju

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 55
21.11.2013 18:30:14   
vikiveki
Ja mislim da su ti plodni dani istina ,evo ja na primer ,svaki put sam ostala trudna 12 dan menstrualnog ciklusa,tj drugi dan plodnih dana,kao švajcarski sat sam.

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 56
21.11.2013 18:32:27   
nata11
Desi se, ali mislim da je to vecinom kod zena koje bas ne vode preteranu evidenciju o simptomima. Pisala sam vec za moju kumu. Ili pak kod onih koje imaju neki problem sa hormonima.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 57
21.11.2013 18:44:39   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: nata11

Desi se, ali mislim da je to vecinom kod zena koje bas ne vode preteranu evidenciju o simptomima. Pisala sam vec za moju kumu. Ili pak kod onih koje imaju neki problem sa hormonima.

Nato šta si htela da kažeš time ...desi se..je li to nešto iz postova sa druge strane

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 58
21.11.2013 20:27:48   
nata11
Ne, prethodnu stranu nisam ni citala iskreno user posted image
Jednostavno nemoze da mi se desi trudnoca a da nemam O, ukoliko neko vodi detaljnu evidenciju tipa T, sluz, ziganje jajnika, folikulometrija on zna tacno u dan. A ukoliko je neko opusteniji i otprilike zna kog dana mu je O vece su sanse da mu se O pomeri koji dan a da nezna.
To je pisac hteo kasti. user posted image

P.S. Ti si pisala da verujes u plodne dane, a ja sam komentarisala za one koji ne veruju. user posted image

< Poruku je uredio nata11 -- 21.11.2013 20:30:03 >

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 59
30.11.2013 14:19:40   
IVA 11
Nama se ne da ni u plodne, cim sam pocela da se opterecujem sto nema trudnoce jos, od tad mi se sve poremetilo.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 60
30.11.2013 14:36:08   
NadaR
Hajde,hajde .. glavu gore! user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 61
30.11.2013 14:54:36   
IVA 11
user posted image Sad u nove pobjede! user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 62
30.11.2013 16:50:22   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: nata11

Ne, prethodnu stranu nisam ni citala iskreno user posted image
Jednostavno nemoze da mi se desi trudnoca a da nemam O, ukoliko neko vodi detaljnu evidenciju tipa T, sluz, ziganje jajnika, folikulometrija on zna tacno u dan. A ukoliko je neko opusteniji i otprilike zna kog dana mu je O vece su sanse da mu se O pomeri koji dan a da nezna.
To je pisac hteo kasti. user posted image

P.S. Ti si pisala da verujes u plodne dane, a ja sam komentarisala za one koji ne veruju. user posted image

Shvatila sam šta je pisac hteo kazatiuser posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 63
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here