|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PLODNI DANI - istina ili ....
26.2.2013 10:37:08   
dijana1*
Cece i mene zanima.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 26
26.2.2013 13:24:30   
ceca111
Odete na sajt www.astro.com i sa desne str. odabereta "Free horoscopes", onda vam se otvori više stavki, vi odaberete "Horoscope Drawings & Calculations", pa u okviru toga drugu stavku "Extended Chart Selection", tu kod "Methods" kliknite na "Special charts" i odaberite skroz poslednju opciju "Lunar Phases Fertility Calendar" onda kliknete " Click here to show the charts", iskocice vam prozorcic u koji popunite Ime, datum i vreme rodjenja, drzavu, grad.. i onda vam izbaci za narednih godinu dana.

Malo je mozda komplikovano, ali je to sada jedino sto je free.
ja sam tek juce saznala za to i moje drugarice su tako ostale tudne,napravila sam grafikon i sada cu cekati sl.mesec pa da vidim dal ce upaliti,vredi pokusati....ako nesto nije jasno objasnicu vam

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 27
26.2.2013 13:48:29   
nata11
Ah to je Eugen imamo tu temu Cece posebno. Ja sam napravila i naredne 2 O mi se poklapaju.

(odgovor članu ceca111)
Direktna veza do poruke: 28
26.2.2013 14:17:55   
ceca111
ja tu temu nisam videla gde se nalazi,meni se ne pokla pa bezi mi za par dana

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 29
26.2.2013 20:37:22   
dipsy
Ja sam uradila upravo ovo sa lunarnim ovulacijama i iskrena da budem,nista ne razumijem .Sve sam ja to lijepo uradila i na kraju dobila neki grafik sa mapom svijeta i nekim crtama,ja nigdje nit vidim kakvog datuma i iskrena da budem nejasno mi je aposlutno...user posted image

(odgovor članu ceca111)
Direktna veza do poruke: 30
26.2.2013 22:01:36   
ceca111
dobijes grafikon i tamo gde ti je podebljna crvena crta to su ti lunearni plodni dani

(odgovor članu dipsy)
Direktna veza do poruke: 31
18.4.2013 16:29:11   
magnetic
Imam jedno pitanje zene.

Da li je neka od vas za vreme ovulacija imala krv u cervikalnoj sluzi?

Meni se ovo prvi put danas desilo.Je l' to normalno ili da idem kod ginekologa?

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu ceca111)
Direktna veza do poruke: 32
18.4.2013 19:40:22   
iva80
IZVORNA PORUKA: nata11
I ja to kazem Maslacak. Posle VEŠTICE OK, ali kako pre nema mi logike.
Kad si vec ove Maslacak, a citala sam da mozeda se desi tokom VEŠ? Jel moguce da neko ima O tokom VEŠ

Retke su žene koje imaju O u toku veštice ali ih ima!
I verovale ili ne, ni ja nisam verovala ali moja kuma je imala odnose nekih 3-4 dana pred user posted image , čak i dobila pa nakon te user posted image išla kod Gin gde joj je ova rekla da joj je nešto sumnjivo (a to je bio 9dc, jer je htela da ide na folikulometriju) i nedelju dana kasnije se utvrdilo da je u drugom stanju user posted image nisam pametna!

< Poruku je uredio iva80 -- 18.4.2013 19:41:37 >

you try-you fail,
you try-you fail,
but the only true failure is when you stop trying!
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 33
18.4.2013 20:15:35   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: magnetic

Imam jedno pitanje zene.

Da li je neka od vas za vreme ovulacija imala krv u cervikalnoj sluzi?

Meni se ovo prvi put danas desilo.Je l' to normalno ili da idem kod ginekologa?

Normalno je, verovatno je pukao folikul pa odatle malo krvi, ali ja sam uvek za savetovanje sa gin.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 34
26.4.2013 21:37:31   
nata11

IZVORNA PORUKA: iva80

IZVORNA PORUKA: nata11
I ja to kazem Maslacak. Posle VEŠTICE OK, ali kako pre nema mi logike.
Kad si vec ove Maslacak, a citala sam da mozeda se desi tokom VEŠ? Jel moguce da neko ima O tokom VEŠ

Retke su žene koje imaju O u toku veštice ali ih ima!
I verovale ili ne, ni ja nisam verovala ali moja kuma je imala odnose nekih 3-4 dana pred user posted image , čak i dobila pa nakon te user posted image išla kod Gin gde joj je ova rekla da joj je nešto sumnjivo (a to je bio 9dc, jer je htela da ide na folikulometriju) i nedelju dana kasnije se utvrdilo da je u drugom stanju user posted image nisam pametna!

Ja sam se to danas iskreno ponadala dok sam cekala na UZ. Kako bi bilo lepo udjem i dr mi kaze jao pa vi ste user posted image pa se ja tu malo cudim kako kad sam imala vesticu. ... e pusta zelja user posted image

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 35
12.10.2013 10:05:39   
dunja RR

Naša korisnica pita:

"Pokusavam da ostanem trudna 8 meseci ali nikako,a sve je uredu.Kako se tacno racunaju plodni dani?MOLIM ZA ODGOVOR"

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 36
12.10.2013 10:30:30   
Наташица
никад нисам знала кад су ми плодни дани. никад ми није била редовна менструација. сваки мјесец други дан. још кад сам под стресом дешавало се да је немам по пар мјесеци. имам полицистиче јајника.
кад смо одлучили да се престанемо чувати, пошто смо хтјели дијете...требало нам је 7 мјесеци да затрудним, према томе... опуштетно, редован секс и уживајте :)

"timeo hominem unius libri"

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 37
12.10.2013 17:00:30   
dunja RR
OD ZADNJEG CISTOG DANA MENSTRUACIJE PA DO NAREDNE PRVOG DANA IMA MEN.NA 28 DANA A LI NE ZNAM KAKO DA IZRACUNAM PLODNE DANE?POSTAVITE VI U MOJE IME PITANJE KAKO DA IZRACUNAM.OD PRVOG DANA POSLED.MEN.do prvog dana naredne menst.to je onda 33 dana.
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Naša korisnica pita:

"Pokusavam da ostanem trudna 8 meseci ali nikako,a sve je uredu.Kako se tacno racunaju plodni dani?MOLIM ZA ODGOVOR"

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 38
14.10.2013 7:48:54   
pari
generalno plodni dani su negde u sredini ciklusa...ali je po meni najbolje otići kod ginekologa jedan ili dva meseca na praćenje ciklusa, tj.ovulacije i raditi eventualno ciljane odnose baš tih dana...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 39
14.10.2013 9:24:20   
dunja RR

Meni je recimo u ovom cilkusu, u prirodnom postupku VTO, ovulacija bila 16. na 17. dan., a inače dobijam na 26 dana (to je danas, buahahaha, nadam se da prokletinja neće doći).

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 40
14.10.2013 9:27:03   
iva80
Ma da, nema pravila za Ovulaciju, nekada bude ranije, nekada kasnije, nekada po sredini ciklusa...
DUNjČEEEEEEE ŠALjEMO POZITIVNU ENERGIJU I DA BUUUUUUDEEEEEEE!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image

you try-you fail,
you try-you fail,
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 41
14.10.2013 9:31:02   
dunja RR
user posted image user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 42
14.10.2013 11:00:55   
Trcosava
Dunja ja ništa nisam razumela ona pitanja gore user posted image

Pošto ja to ne pratim niti se time opterećujem, ne mogu da dam tačan odgovor. Ono što mogu da kažem je sledeće, 11. januara sam imala menstruaciju, trajala je jako kratko (3 dana), a 19.1. sam išla kod lekara. Rekla da sam tik pred ovulacijom. Taj dan znam da nismo imali odnose, imali smo možda dva dana kasnije. Evo, sad sam gledala i na kalendaru, 17.1. smo imali odnos. Da li sam tada ostala trudna ili posle toga ne mogu da znam.

Po kalendaru, kaže da mi je sutra ovulacija, a da sam od 10.10 u plodnim danima. Dobila sam 1.10.

Iskreno, divim se svim ženama kojima se da da ližu maybe baby, prate bazalanu i sve ostalo ne bi li utvrdila tačno koji im je dan ovulacija, a da pri tom nemaju nikakvih zdravstvenih problema ni ona ni partner.
Meni je to dodatan pritisak koji svakako utiče na psihu, samim tim (po meni) i na začeće.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 43
14.10.2013 11:08:01   
dunja RR
Verujem ti, ja samo radim copy.paste, nisam tumač user posted image

IZVORNA PORUKA: Trcosava

Dunja ja ništa nisam razumela ona pitanja gore user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 14.10.2013 11:09:11 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 44
14.10.2013 11:36:33   
iva80

IZVORNA PORUKA: Trcosava
Iskreno, divim se svim ženama kojima se da da ližu maybe baby, prate bazalanu i sve ostalo ne bi li utvrdila tačno koji im je dan ovulacija, a da pri tom nemaju nikakvih zdravstvenih problema ni ona ni partner.
Meni je to dodatan pritisak koji svakako utiče na psihu, samim tim (po meni) i na začeće.

POTPISUJEM!!! I rešila sam da ni ne pamtim ni kada sam imala...u stvari to ipak pamtim ali više NE RAČUNAM...ništa! user posted image

you try-you fail,
you try-you fail,
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 45
22.10.2013 8:52:57   
Maja1309
ja ne mogu nikako da ne računam, kako neću računati, pa ne mogu pogoditi kad računam šta bi bilo da ne računam... AJ pomozite, kako se osloboditi i ništa ne računati i misliti

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 46
22.10.2013 9:21:17   
Trcosava
Majo, moraš sa sobom to da raščistiš. Pisala sam mislim, negde moj primer. Ako nisam, ponoviću ti.

Prvi put nemam pojma kako sam zatrudnela jer sam se sa tadašnjim partnerom pazila. Sledila je kiretaža zbog lekova koje sam pila, a nisu dozvoljeni u trudnoći. Pokušavala sam posle toga godinu dana sa partnerom i ništa. Dizala i noge i sve...
Drugi put - zbog prethodne kiretaže sam mislila da je u meni problem, a sadašnji muž da je u njemu. Tako da nismo ni mislili o tome da pravimo dete. Uspeli iz drugog ciklusa.

Treći put - imam na telefonu programčić u koji beležim kada sam dobila, na osnovu ciklusa i nekog uopštenog računanja, on određuje kada je ovulacija. Nisam ni tada gledala, ali sam beležila u program svaki put kada smo imali odnos. Svaki odnos sam mislila - uf da li se zakačilo, da li smo uspeli... I shvatila da je meni to pritisak. Tada mi je kasnilo oko 10 dana. To je onaj deo o kom govorim - pritisak koji vršimo same sebi. Više nisam ni jednom pogledala u program. Tada sam i ostala u drugom stanju. Bila sam doduše kod lekara zbog čudne mece i kašnjenja, tada mi je rekla da sam tik pred ovulacijom. No nisam taj dan ni imala odnos...

Pritisak, opterećenje i prevelika želja mogu da nam naprave haos. I opet napominjem da govorim samo o parovima koji nemaju zdravstvenih problema.

Retko, žene su plodne samo tokom menstruacije (kuma mi je primer). Retko, ali dešava se. Ona je ustanovila to uz maybe baby.

Rekla sam u prethodnom postu, ja to ne bi radila - meni je to dodatan stres. Moja preporuka je i dalje - svaki drugi dan odnosi, sa što manje misli o tome. Ali to morate same sa sobom u glavi da raščistite.

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 47
22.10.2013 9:29:35   
Maja1309
trcosava hvala ti što si mi lijepo objasnila svoj primjer, ja isto razmišljam ko ti, al evo nikako da se oslobodim mjerenja bazalne i neračunanja, radim i lh...
prvo 3 ciklusa nisam zatrudnila i onda sma počela mjeriti bazalnu i lh da otkrijem imam li ovulacije i dali sam po bazalnoj ok, odlučila sam mjeriti 3 ciklusa i tako je i bilo u 4 sam ostala trudna, imala spontani, kiretažu... nakon spontanog nisma mjerila prvi ciklus i onda opet krenem da mjerim čisto da vidim kako stvari stoje nakon kiretaže, i evo 4 ciklus nakon kiretaže da mjerim. Zaključak prije kiretaže ciklusi po bt ok, ovijek se vidi ovulacija, povećanje temp, pad pred menstruaciju itzd... sluzi nekad bude nekad ne... uvijek ciklusi 29 dana. ovulacija uglavnom 15dc. nakon kiretaže zaključak: ciklusi po bt ok, ovijek se vidi ovulacija, povećanje temp, pad pred menstruaciju itd... sluzi bude nekad ne... ciklusi 27-30 dana, ovulacij ašeta 13-16dc....

Sad razmišljam da završim s mjerenjem ovaj ciklus i ako ne bude bebe da više en mjerim... al eto samo kako :)

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 48
22.10.2013 9:31:38   
Peace*
Pritisak, opterećenje i prevelika želja mogu da nam naprave haos. I opet napominjem da govorim samo o parovima koji nemaju zdravstvenih problema.

Sa drugim detetom sam merila bazalnu, računala, svašta nešto... ostala sam trudna kada se desilo nešto što je u datom momentu bilo veći problem pa nisam stigla toliko da mislim (merila sam bazalnu i dalje ali u cilju izbegavanja trudnoće): proglasili su me za tehnološki višak i ostala sam bez posla.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 49
22.10.2013 9:35:28   
Trcosava
Ti to potvrđuješ ili poričeš mene? user posted image

EDIT: Ako mene dobro sećanje služ ti si merila bazalnu da bi izbegla trudnoću ili si tu priču samo nama prosula? user posted image

< Poruku je uredio Trcosava -- 22.10.2013 9:36:14 >

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here