|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Double test
2.2.2011 21:11:28   
Debeljuca
ma iskreno ja bih toj geneticarki odnela fotokipiju rezultat i nabila joj u usta... i naterala da pojede sve u slast... uh kako ludim od gresaka lekara....

(odgovor članu Debeljuca)
Direktna veza do poruke: 1101
2.2.2011 21:29:17   
Anoniman
jao Boze, sta nam rade. . .
jednoj istoj zeni se rezultati radjeni u par dana toliko razlikuju! eto dokaza koliko su svi ti testovi validni!
bas sam se stvarno iznervirala. .  ma malecka, nemoj draga uopste da se sekiras, sigurno je bebica super!!

Direktna veza do poruke: 1102
3.2.2011 0:17:58   
Malecka074
Hvala vam drage moje.
Sta je jos cudnije, na prvim rezultatima mi je pisalo da je rizik na Daunov sindrom 1:443.
A ona kao da nije znala da očita nalaz, gledala onaj parametar 1:250 sto je u sredini i napisala posle na svom nalazu da je rizik na Daunov sindrom 1:250, a ako pogledate slike sa prvog nalaza, nema nigde te vrednosti. Zamislite? Ok, nije ni 1:443 bas divno, ali nije ni lose, to i dalje spada u low risk. Veci je rizik raditi amniocentecu onda 1:250 je rizik i amnicenteze.
Tako da sam ostala u soku od njenih analiza. No, ne sekiram se vise. Dace Bog da bude sve ok. Nisam u high risk i prema tome, necu da se nerviram. A svakako cu raditi opet e.ultrazvuk i nadam se da ce doktor potvrditi da je moja bebica ok.
Hvala na podrsci, jos jednom! Cmokic za sve!user posted image

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1103
3.2.2011 18:43:53   
SnezaNS
radi amnio u decijoj. doktor i sestra su jaaako ljubazni za zivo cudo :)

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 1104
3.2.2011 18:58:56   
SnezaNS
mislim ako se odlucis da radis.. inace, ja imam 20. godina i opet su me poslali na amnio. tako da to nema veze sa godinama a ako te doktor vec uputi kod geneticara, taj geneticar ni ne gleda rezultate vec svima savetuje amnio a sad na svakoj od nas je da se odluci da li da radi ili ne. ja sam je uradila i ne kajem se.nije nista strasno, rizik za pobacaj je 0,5 posto tako da.. samo pozitivno :)

Direktna veza do poruke: 1105
3.2.2011 22:32:55   
Malecka074
Ne verujem da cu raditi, ali hvala, Snezo, svakako!user posted image

(odgovor članu SnezaNS)
Direktna veza do poruke: 1106
4.2.2011 13:12:48   
issy
E drage da se javim nakon genetskog savetovališta. Bila sam juče i definitvno su mi zakazali i savetovali amniocentezu jer je kako su mi rekli rizik povećan, ali navodno da ne brinem toliko jer je to statistički test.
Zakazali su mi u gradskoj za 2.mart i rezultati se čekaju po mesec dana što znači dva meseca isčekivanja ! užas jedan. takođe ako je po preporuci lekara ili loš double ili triple test, amnio je bespaltna ali ako pacijent sam želi da je uradi plaća se.
Sve u svemu javiću vam narano kako sam prošla, ja se nadam da će sve biti uredu i da je double pogrešan.

A i pritom planiram da uradim 4D ultrazvuk ako može pre amnio da se makar malo umirim,mrzim isčekivanje!

Ako je neko imao iskustva neka piše user posted image

ljubim vas sve puno, držite mi fige!

Direktna veza do poruke: 1107
7.2.2011 16:02:45   
Ana RR
Malecka, Issy, biće to sve u redu user posted image njima je sasvim normalno da te odmah pošalju na amnio a niko ne razmišlja kako se ti osećaš.. uživajte user posted image

Macaki, jesi bila po rezultate?

< Poruku je uredio Ana RR -- 7.2.2011 16:03:06 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu issy)
Direktna veza do poruke: 1108
7.2.2011 19:51:07   
Anoniman
ana, hvala ti sto brines. user posted image
evo najzad da ubacim skenirane rezultate . ..

user posted image

nosila sam mojoj doktorki rezultate, ona je pogledala i rekla: ovo je odlicno, rizik je mali. eto, toliko . .

< Poruku je uredio Macaki -- 7.2.2011 19:55:11 >

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1109
7.2.2011 22:23:59   
Tinuvjela
Cao drage moje,samo da vam javim kako sam prosla....
U sredu 02.02.2011. imala sam zakazano kod prof LJ. u Visegradskoj. Nosila sam mu rezultate oba dabl testa koje sam radila. jedan totalno los i jedan dobar. Kada je doktor video rezultate, pregledao me je i rekao da se na bebi nesta ne vidi, ali mi je rekao da po hitnom postupku moram da ostanem na klinici da bi mi uradili biopsiju. I tako ja izgubljena ostadoh na klinici 6 dana. Uradili su mi placentocintezu i sad cekam rezultate..4 nedelje !!!!!!!Boze . To je tacno da covek odlepi... Imal li neko slicno iskustvo sa ovom metodom???

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1110
8.2.2011 0:04:03   
Malecka074
Bravo Macaki!user posted image
Tinuvjela, nemam iskustvo sa tim, pa ti nista ne mogu reci. Probaj da izguglas.

(odgovor članu Tinuvjela)
Direktna veza do poruke: 1111
8.2.2011 9:14:53   
Anoniman
malecka, sta znam, valjda je sve ok . .moja dr je bacila samo pogled na ovo na kraju, mislim da nije ni gledala ove gore vrednosti. ali nije mi ni bitno .. .  user posted image

Direktna veza do poruke: 1112
8.2.2011 9:49:05   
Debeljuca
Ljubic jeste vrhunski strucnjak... ali ja ga ne volem...

pa radi se ispitivanje hromozoma... nije statisticki kao dabl, vec 100% pouzdan...

radi se u periodu trudnoce pre amnio, a da li je to trebalo tako da bude... ne znam...
vec sam pisala da se pre da se uradi tripl ili kvadripl sa 15 punih nedelja, i tada ako treba amnio...

nisam za invazivne metode!!

Glavu gore, misli pozitivno, rezultati ce biti ok nemoj da brigas!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1113
9.2.2011 15:16:27   
Tinuvjela
Malo smo se potrudili i dobili rezultate biopsije...
zdav decak user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1114
9.2.2011 16:18:06   
Debeljuca
jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bravo za deckica!!!

(odgovor članu Tinuvjela)
Direktna veza do poruke: 1115
9.2.2011 17:38:46   
Anoniman
bravo tinuvjela!! user posted image sada se opusti i uzivaj . .. 

Direktna veza do poruke: 1116
10.2.2011 19:50:48   
nanatz
nova sam na forumu,tek nekoliko dana,ali amino nemoj raditi,nizasta na svetu,ja radila i ostala bez user posted image sa 6mj.user posted image razmisli dobro draga....pusa svima od user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SnezaNS)
Direktna veza do poruke: 1117
16.2.2011 14:47:31   
Mima1707
Cao svima, ja sam nova na forumu, radila sam u ponedeljak double test
age rizik-1:570
t.21 rizik-1:141
t.18-13 rizik-1:4179
Trudnoca 11m+8
NT-1mm
Imam 29,5 godina, vidjena nosna kost.
Interesuje me sta mislite o rezultatima, posto sutra tek idem kod dr.
Hvala unapred.

Milica

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 1118
16.2.2011 15:00:16   
Malecka074
Koliko sam ja upucena, t.21rizik je jedino kritican. Jer je ispod 250. A ostali su ok.
Nt je dobar. Mislim da je do 2-3 ok. Vidi se nosna kost sto je dobro.
U globalu, rezultati nisu losi. Samo ne znam sto ti je t.21 1:141. Kolike su ti vrednosti hormona u MoM-ima?

(odgovor članu Mima1707)
Direktna veza do poruke: 1119
16.2.2011 15:03:58   
Mima1707
I mene brine taj 1:141, a ne znam ostale vrednosti, jer mi je zaova podigla rezultate, tako da nisu kod mene, a sad cu je nazvati da mi procita.

Milica

Direktna veza do poruke: 1120
16.2.2011 16:53:34   
Mima1707
Saznala sam rezultate ako mi je dobro procitala hcg-68,9,Papa-0,27

Milica

(odgovor članu Mima1707)
Direktna veza do poruke: 1121
17.2.2011 13:26:23   
Ivana.
Mima, bilo bi dobro da nam prepises ceo rezultat. 

(odgovor članu Mima1707)
Direktna veza do poruke: 1122
17.2.2011 14:09:29   
Malecka074
Ako mozes skeniraj, pa smanji slicicu i postavi ili prepisi detaljnije.

(odgovor članu Ivana.)
Direktna veza do poruke: 1123
18.2.2011 10:15:33   
Mima1707
Nosila sam kod moje dr i rekla je da ipak odem kod geneticara, ali ja sam zakazala ekspertni u Betaniji, da uradim jos jednom, pa cu onda videti sta cu i kako cu.

Milica

Direktna veza do poruke: 1124
18.2.2011 16:53:42   
Malecka074
Aha. Srecno i javi nam kako je prosao expertni!user posted image

(odgovor članu Mima1707)
Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Cvećka: Moja porođajna priča
Prva VTO i to uspešna, doktor na UZ vidi dve mrvice, našoj sreći nema kraja! Naravno, kao kod svake trudnoće, velike bri...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here