zeljo -> RE: Double test (3.1.2011 13:59:11)
|
IZVORNA PORUKA: mirjanica Jabudicu, ja sigurno ne znam da ti protumacim rezultate[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image], ali imam jedno pitanje za zenice koje bolje znaju! Meni je moja dr u frontu zakazala kontrolni uz za dve nedelje kada cu biti punih 12 nedelja, i prvi dan 13. Pitala sam je da li da zakazemo dabl, ona je rekla dodji tada pa cemo zakazati! Sto znaci da cu vec duboko uci u 13. kad mi bude zakazala! Da li mislite da je to ok, ili se malo presla, ili..? Meni je Dr. zakazala pregled kada mi je bila 12+3 nedelja, odnosno vec uveliko zagazila u 13 nedelju, ujedno mi je uradila detaljan pregled nuhalnog nabora i nosne kosti, i dala uput za vadjenje krvi. Nema tu posebnog zakazivanja double testa, vec se uradi pregled, posalje te da das krv, ja sam odmah istog dana i otisla da izvadim krv, i rezultati su bili gotovi odmah sutradan. Pretpostavljam da ce i kod tebe biti ista procedura. Nije se ona presla, niti je kasno. Ipak im treba malo vise verovati. :)
|
|
|
|