Anoniman -> RE: Double test (20.11.2009 14:13:31)
|
utra idem da zakazem i ne mogu da docekam da se sve ovo zavrsi jer me ubi briga.... videcemo sta ce dalje biti... Jel zna neko sta je bilo sa Serendipity? Nije se javljalauser posted image Nensi,drzimo palceve i navijamo za tebe!user posted image IZVORNA PORUKA: mejra81 IZVORNA PORUKA: serendipity Ako nekom pomogne evo moje price, a mozda je neko prosao slicno pa moze da meni da savet... Pre nekoliko dana radila sam prvi ekspertni UZ, na kraju 12 nedelje. Kako su se pojavile neke brige, posle nekoliko UZ pregleda, dva doktora i saveta doktorice iz doma zdravlja i da ne bih suvise detaljisala evo epilog... problem je u tome sto beba nikako da otvori sake i pokaze svoje prstice i zbog toga se sumnja na erdvadsov sindrom. Uradila sam double test koji je savrsen, ali ti prstici nikako da se pokazu. Zbog toga, odlucili smo da uradim amniocentezu. Sve moze da bude i ne mora da znaci. Sutra idem da zakazem i ne mogu da docekam da se sve ovo zavrsi jer me ubi briga.... videcemo sta ce dalje biti... Jel zna neko sta je bilo sa Serendipity? Nije se javljala[sm=zmeden.gif] Nensi,drzimo palceve i navijamo za tebe![sm=bravo.gif] E stvarno.,..ja ovo nisam ni videla..Sta je bilo sa Serendipity?
|
|
|
|