misha -> RE: Double test (8.9.2009 9:41:37)
|
E to je pravo pitanje. Niko ne zna. Ja sam deset dana pre toga bila na redovnoj kontroli na Gak Višegradska i sve je bilo u redu. Nakon toga dobijam svrab po telu i jak bol u grudima, kad sam uradila lab. pokazalo se da su mi transaminaze uvećane 10 puta. Hitno me šalju za Beograd, tamo, dok me gledaju UZ čujem kako komentarišu, joj kolika je posteljica, koliko je srce, šta se desilo, da li je moguće, pa bila je ovde pre 10 dana i tada su mi zakazali termin za porodjaj. Rade mi hitan carski, bebu šalju na IMD ali nakon dva dana umire. Rezultat patologije placente ukazuje na virus. Nakon toga sam uradila sve torch, mikoplazme, hlamidiju, parvo b19, hepatitise.... sve je bilo negativno. Kažu, neki virus koji nije verovatno obuhvaćen ovim, ali niko ne zna šta. Mislim da nagadjaju i da je definitivno nešto kroz mene i posteljicu napalo bebu, iz spoljne sredine, ali bojim se da nikada neću saznati šta. A sve sam uradila u trudnoći, svakog meseca kompletne analize, sve, UZ svakih 20 dana, i eto desi se to. Ni danas ne mogu da verujem šta mi se desilo. Malo vas udavih.
|
|
|
|