Torbica -> RE: Zatvor (26.12.2013 22:56:07)
|
Dunja, meni je sveze voce i sveze cedjeni sokovi iz sokovnika uticalo na to da ni u jednoj trudnoci nisam imala problem zatvora. Hemoroide koje do pred kraj prve trudnoce nikad nisam imala, dobila sam jer imam zavaljenu matericu pa je mehanika tj pritisak povece bebice uticao na to. I pila sam magnezijum sumeci preventivno u poslednjem trimestru, on em je laksativ em je miorelaksans tj opusta misice i u neku ruku je preventiva kontrakcija. Naci ces vec nesto sto ce ti pomoci. Nazalost, nekoj trudnici radi jedno, nekoj nesto sasvim drugo. A o hemoroidima da ne pricam... Porodjaj je ipak "prirodna" bol, ja sam isla sva tri puta bez epidurala svesno, a hemoroidi su uzas zivi... To pred kraj prve trudnoce sam u 38 nedelji imala inciziju tromboziranog hemoroida... E, i posle svega kad mi se pojavise i pred kraj druge trudnoce, pita me hirurg, sto nisi dosla pre trudnoce da sredimo?! [sm=zmeden.gif] Pa rekoh, niste rekli i nisam mislila da mi je to obavezno desavanje.... E ne lezi vraze, pred trecu trudnocu sam otisla, operisala kad mi je sin bio sest meseci, i sa njegovih devet ostala trudna treci put. Predivno jenemati hemoroide, ja sam se mojih resila zauvek! [sm=bravo.gif]
|
|
|
|