RE: Zatvor (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porođaj

Poruka

Odri Hepbern -> RE: Zatvor (16.2.2012 12:40:27)

Ja za sad nemam nikakvih problema, kao i do sad 2x dnevno idem. Ja pijem puno balans jogurta, jedem kuvano, puno voca i povrca, ujutru pahuljice, nekad laneno seme. Tako sam se hranila i pre trudnoce, i definitivno mom organizmu odgovara. Pijem i puno vode.

jabukica -> RE: Zatvor (17.2.2012 14:19:25)

Meni se problem prvi put javio u šestom mesecu kad sam promenila kompleks multivitamina za trudnice, ali brzo sam ga se rešila uvodeći 3u1 ujutro, ovsene pahuljice ili ovsene mekinje. Još uvek se držim tog pravila da ujutro prvo pokrenem creva tako da nemam više problema [sm=smiley1.gif]

peca -> RE: Zatvor (17.2.2012 19:55:37)

Ja ne znam sta se samnom desava, inace ceo zivot patim od zatvora, a zadnjih 5 dana mozes da navijas sat po meni [sm=smiley1.gif]
Mozda bebac krci puteve [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Zatvor (18.2.2012 17:29:32)

Laneno seme je ODLICNO ! Stavila sam punu kasikicu u jogurt i posle sat vremena sam bila blazena na solji [sm=bravo.gif]

MicinaMama -> RE: Zatvor (18.2.2012 18:31:01)

Ja cim ostanem u drugom stanju imam zatvor ali samo taj prvi mesec...cudno...i onda nemam problema sve tamo do osmog,devetog meseca...onda pocne ponovo.U glavnom zna se sta je dobro,supasta hrana,voda,zitarice (musli)...

ljubičica -> RE: Zatvor (19.2.2012 22:46:37)

Kupila sam laneno seme i nemam pojma zašto ga nisam probala.... Ja se požalila dr da imam problema sa zatvorom i ona mi prepisala sirup Portalak. Ja popih pola litre i ono ništa, i aj što i dalje imam zatvor nego me ubiše "vetrovi me lomeeeeee, ja teram po svooooome...." [sm=smiley36.gif] Tako da sam to batalila... A od kompota i tako toga nema vajde.

Sanchy -> RE: Zatvor (20.2.2012 19:42:06)

I ja imam problem...juce sam ga resila kompotom ali uglavnom od hrane i tecnosti slaba vajda...ne znam oni cepici za decu ne bi trebalo da skode trudnicama?Da li je jos neko dobio nesto od lekica za ovaj problem,osim ovog sirupa gore sto je neko napisao?

Anoniman -> RE: Zatvor (20.2.2012 21:49:14)

imajte u vidu da kad pijete te sirupe za zatvor, dakle laktulozu, da bi delovali morate popiti i dovoljnu kolicinu vode.

^iva^ -> RE: Zatvor (20.2.2012 22:11:18)

IZVORNA PORUKA: Sanchy

I ja imam problem...juce sam ga resila kompotom ali uglavnom od hrane i tecnosti slaba vajda...ne znam oni cepici za decu ne bi trebalo da skode trudnicama?Da li je jos neko dobio nesto od lekica za ovaj problem,osim ovog sirupa gore sto je neko napisao?

ja imam problem i uzimam mikroklizme 3 ima u pakovanju tako da kad zagusti moram da upotrebim i super je sacekam malo olaksam dusu [sm=smiley29.gif]

MaryJane -> RE: Zatvor (21.2.2012 10:44:05)

Mene je spasilo Badnje veče i suve kajsije.

ljubičica -> RE: Zatvor (21.2.2012 18:22:21)

IZVORNA PORUKA: ksena

imajte u vidu da kad pijete te sirupe za zatvor, dakle laktulozu, da bi delovali morate popiti i dovoljnu kolicinu vode.

Stvarno [sm=zmeden.gif]
Meni dr nije to rekla [sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: Zatvor (4.4.2012 12:47:46)

Moje stanje je uzasno , juce sam uzela laxomucil , videcu danas da li ce biti nekog efekta .. Popila sam do sad 2 kesice , promenila sam i vitamine , uz sve drugo sto pijem od tecnosti i jedem od voca , povrca .. valjda ce bas malo da mi smeksa stolica ..

branki* -> RE: Zatvor (4.4.2012 15:42:35)

ooo,ribiz,ti se jos patis sa tim?!da li smes tabletice dulkolaksa,makar ponekad?

nink -> RE: Zatvor (4.4.2012 15:47:01)

I ja cu poludeti od zatvora,ajde recite mi nesto prirodnooo,mada sam probala i smokve ,sljive potopljene,ma sta nisam ali ajde mozda neko zna nesto bolje...Ne bih nikakve lekove da naglasim

branki* -> RE: Zatvor (4.4.2012 15:48:33)

ja sam ves savetovala ribizli,njoj je valjda pomoglo u prvi mah,a meni pomaze uvek-laneno seme u jogurtu.jesi probala?

nink -> RE: Zatvor (4.4.2012 19:24:45)

E nisam ajde da probam i to inace vec ludim vec i imam osecaj da sam teza nego sto jesam samo zbog probave lose!!!

Anoniman -> RE: Zatvor (4.4.2012 19:35:08)

Probajte i Donat vodu, i ona deluje kod nekih ljudi, a prirodno je [sm=smiley1.gif]

New Mom -> RE: Zatvor (4.4.2012 19:53:14)

IZVORNA PORUKA: nink

I ja cu poludeti od zatvora,ajde recite mi nesto prirodnooo,mada sam probala i smokve ,sljive potopljene,ma sta nisam ali ajde mozda neko zna nesto bolje...Ne bih nikakve lekove da naglasim

Jao, ja sa time kubirim i po 10 dana.
Laculose MIP je sirup na bazi šećera koji se pije i preporučuje se trudnicama.
Više vode (Mivela ili Donat najbolje), voće na prazan stomak, kafa sa masnim mlekom, šljive, lan, jogurt... Nema šta nisam probala.
poslednje sam reagovala na neki kašasti sok od višnje na prazan stomak.

nink -> RE: Zatvor (4.4.2012 21:04:09)

Znaci nisam jedina imaa nas dosta sa ovim problemom..Sutra kupujem i vodu donat i to da probam

Anoniman -> RE: Zatvor (5.4.2012 12:22:41)

Jutros sam povratila od napinjanja [sm=smiley19.gif]
Jos uvek mi laxomucil nije pomogao , imala sam stolicu al tvrdu [sm=smiley26.gif]

gracia -> RE: Zatvor (5.4.2012 13:32:39)

Ja sam prestala da pijem Mamavit, zbog zatvora. Od tada mi je mnogo lakse. I pijem puno Biobalans i sl. jogurta

anajid -> RE: Zatvor (5.4.2012 13:39:20)

Ja probala sve i svasta.Moj organizam navikao na kafu i cigaru.Muke zive.Kad mi dodje preko glave,skuvam kafu zapalim cigaru i odmah trcim u WC.Znam da nije pametan izbor,ali resim problem i onda sam mirna.

JellKo -> RE: Zatvor (5.4.2012 20:44:57)

I meni se cini da je kao kod Anajid, bez kafe i cigara sve bilo po zlu...
Ali eto, meni je dosta pomogao (i jos pomaze) magnezijum u sumecim tabletama, iako sam bila sumnjicava. I da, donat Mg mi je pomogao samo kada sam ga pripremila prema uputstvu koje sam vidjela na sajtu, a onako iz flase kad sam ga pila - nista. I uz to, stalno zdrava ishrana - voce, povrce, jogurt, zitarice itd.

Anoniman -> RE: Zatvor (5.4.2012 21:56:22)

Znaci da pocnem da dzimlam

minavb -> RE: Zatvor (5.4.2012 21:59:10)

Ti si jos u zatvoru? Da ti dam onu kartu iz monopola da se izvuces?[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>