Ana RR
|
Iz teme Trudnice - prvo tromesečje (1. - 18. nedelja) IZVORNA PORUKA: sirena IZVORNA PORUKA: Shishica Idete li i tesko na vc? Jao ja cu poludeti..mucim se pa se mucim.. Jedem i kompot od jabuka i suve sljive i kruske i .... ali eto... Od sutra cu moj stari metod svako jutro mlaka voda i med u njoj... ne znam sta drugo.. Znam da imamo i tu temu ali eto ... htela sam malo da se jadam... Ja sam sva neka sugava trudnica Shishice! Donat voda! S' obzirom da zivimo u istom gradu, da znas da ti je na 4tom julu u onoj velikoj prodavnici (ne znam da li smem da napisem ime)najpovoljnija, i pijes ujutu jednu vecu solju, i po pola solje u toku dana, i pred spavanje jos pola solje, budes strpljiva dan, dva i gotovo. Resen problem. Veruj mi ja sam jos kao dece isla do bolnice, jer sam imala zastoj po 7-8 dana i svasta probala i eto. I kada je prestanes piti deluje jos. Ako imas jos problema ne tu temu samo pisi. Ja sam poslata prijatelj sa svojim lekarom i uvek mogu sve informacije da dobijem iz prve ruke. IZVORNA PORUKA: sirena I da, kompoti su dobri, ali mogu kod nekih ljudi napraviti kontra efekat, tako sto se opterecuje zeludac, ato tebi sad nikako ne treba. I da, ako ti treba pomoc za bolnicu ili nesto tome slicno, pisi... sugradjanko moja! IZVORNA PORUKA: cicko Ma Donat je lek za sve... Od mucnine, preko problema sa stolicom, pa do kiseline i nadutosti u stomaku! Ja sam ga isprobala na sebi, ne menjam ga ni za sta na svetu! IZVORNA PORUKA: OTI Meni pomaze vocni jogurt, kruska, mnogo vode. Stvarno nemam problema sa stolicom..ne znam ni kad da ocekujem te probleme... Svaki dan idem u WC i to iz cuga... Jogurti, ujutru kafa...ne znam sta jos. IZVORNA PORUKA: Shishica I da! Kupila sam u G-u Donat i jedan dan sam popila casu ali ne bas na prazan stomak i ostatak vode stoji. nisam bila kuci. Sutra cu piti.. I juce sam pojela pola male ispecene kruske i posle pola sata sam isla trk na solju IZVORNA PORUKA: minavb Ovsene pahuljice i vocni jogurt, svkoga jutra, dva kivija posle sat vremena i creva rade kao satic! IZVORNA PORUKA: Markovicka Shishice, vidim imas problem sa zatvorom. Meni donekle pomaze Laksomucil, to ti je na biljnoj bazi, seme neke indijske bokvice, a nije tako los ukus. Inace mi nista nije pomagalo, ni donat, ni sljive, mekinje, i trista drugih cuda. Jos uvek se ponekad patim.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|