Ana RR -> RE: Zatvor (17.10.2009 12:25:16)
|
Iz teme Trudnice - prvo tromesečje (1. - 18. nedelja) IZVORNA PORUKA: sirena IZVORNA PORUKA: Shishica Idete li i tesko na vc? Jao ja cu poludeti..mucim se pa se mucim.. Jedem i kompot od jabuka i suve sljive i kruske i .... ali eto... Od sutra cu moj stari metod svako jutro mlaka voda i med u njoj... ne znam sta drugo.. Znam da imamo i tu temu ali eto ... htela sam malo da se jadam... Ja sam sva neka sugava trudnica [image]http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a055.gif[/image] Shishice! Donat voda! S' obzirom da zivimo u istom gradu, da znas da ti je na 4tom julu u onoj velikoj prodavnici (ne znam da li smem da napisem ime)najpovoljnija, i pijes ujutu jednu vecu solju, i po pola solje u toku dana, i pred spavanje jos pola solje, budes strpljiva dan, dva i gotovo. Resen problem. Veruj mi ja sam jos kao dece isla do bolnice, jer sam imala zastoj po 7-8 dana i svasta probala i eto. I kada je prestanes piti deluje jos. Ako imas jos problema ne tu temu samo pisi. Ja sam poslata prijatelj sa svojim lekarom i uvek mogu sve informacije da dobijem iz prve ruke. IZVORNA PORUKA: sirena I da, kompoti su dobri, ali mogu kod nekih ljudi napraviti kontra efekat, tako sto se opterecuje zeludac, ato tebi sad nikako ne treba. I da, ako ti treba pomoc za bolnicu ili nesto tome slicno, pisi... sugradjanko moja! IZVORNA PORUKA: cicko Ma Donat je lek za sve... Od mucnine, preko problema sa stolicom, pa do kiseline i nadutosti u stomaku! Ja sam ga isprobala na sebi, ne menjam ga ni za sta na svetu! IZVORNA PORUKA: OTI Meni pomaze vocni jogurt, kruska, mnogo vode. Stvarno nemam problema sa stolicom..ne znam ni kad da ocekujem te probleme... Svaki dan idem u WC i to iz cuga... Jogurti, ujutru kafa...ne znam sta jos. IZVORNA PORUKA: Shishica I da! Kupila sam u G-u Donat i jedan dan sam popila casu ali ne bas na prazan stomak i ostatak vode stoji. nisam bila kuci. Sutra cu piti.. I juce sam pojela pola male ispecene kruske i posle pola sata sam isla trk na solju IZVORNA PORUKA: minavb Ovsene pahuljice i vocni jogurt, svkoga jutra, dva kivija posle sat vremena i creva rade kao satic! IZVORNA PORUKA: Markovicka Shishice, vidim imas problem sa zatvorom. Meni donekle pomaze Laksomucil, to ti je na biljnoj bazi, seme neke indijske bokvice, a nije tako los ukus. Inace mi nista nije pomagalo, ni donat, ni sljive, mekinje, i trista drugih cuda. Jos uvek se ponekad patim.
|
|
|
|