|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da se smejemo našoj deci... :-)
22.11.2013 18:33:31   
milicicak
Ucim ja mini bubu ko sve zivi u sumi i nabrajam: sova, zec, jez, vuk, lisica, lane, maca ris, divlja svinja, meda... Pa je pitam ko sve zivi u sumi. A ona kaze: sova, jez, maca ris, lane, vuce, lisica, meda i Masa i medveda

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1476
22.11.2013 18:36:48   
Ivanka 75
Pije Iva sok i ladno pridje i obrisa usta o moju nogu user posted image Sa sve osmehom user posted image

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1477
22.11.2013 19:18:21   
Moiraina
user posted image

Mi imamo na jednoj polici nekoliko fotografija, uglavnom su deca, ali ima jedna gde smo mm i ja sa nekog letovanja od pre par godina, tada nismo imali decu. I moj stariji talno zapitkuje: A gde su ovde Đorđe i bata? I onda ja počnem da mu pričam kako je to bilo davno, mama i tata su bili sami, Đorđe i bata se još nisu rodili, i tako...
I danas on uze moj telefon, a na ekranu imam sliku njih dvojice, i gleda, gleda i kaže: Vidi mama, ovo su Đorđe i bata sami, mama i tata se još nisu rodili user posted image

Pre neki dan on stavlja prst na oko i govori mi Smrdi mi oko user posted image Trebalo mi je neko vreme da provalim da hoće da kaže da ga SVRBI oko user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1478
22.11.2013 20:16:00   
Ana RR
Hahaha, što volim kad je ova tema aktivna user posted image

Išli mi u dom zdravlja i čekamo ispred ordinacije, ja držim Marka. U momentu mi stiže sms, telefon zavibrira (nalazi se u džepu u jakni) a Mare me začuđeno pogleda i kaže Mama, ja pidnuo! user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1479
22.11.2013 20:17:51   
Anoniman
hahahaha...stvarno se svaki put ismejem na ovoj temi :)

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1480
22.11.2013 20:20:28   
Olga75
evo jedan biser od pre minut :
jedna drugarica ciji muz stize kuci posle devet meseci objavi status na fb da ce imati seks
i ja na glas otkucam post : woohoo , samo napred , ja veceras necu imati seks
a zver iz pozadine (pojma nisam imala da je u sobi ) pita : sta je seks user posted image
a ja : nista sine user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1481
22.11.2013 20:20:46   
minnica

IZVORNA PORUKA: Moiraina

user posted image

Mi imamo na jednoj polici nekoliko fotografija, uglavnom su deca, ali ima jedna gde smo mm i ja sa nekog letovanja od pre par godina, tada nismo imali decu. I moj stariji talno zapitkuje: A gde su ovde Đorđe i bata? I onda ja počnem da mu pričam kako je to bilo davno, mama i tata su bili sami, Đorđe i bata se još nisu rodili, i tako...
I danas on uze moj telefon, a na ekranu imam sliku njih dvojice, i gleda, gleda i kaže: Vidi mama, ovo su Đorđe i bata sami, mama i tata se još nisu rodili user posted image

Pre neki dan on stavlja prst na oko i govori mi Smrdi mi oko user posted image Trebalo mi je neko vreme da provalim da hoće da kaže da ga SVRBI oko user posted image

genijalac user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1482
22.11.2013 20:26:00   
Moiraina
user posted image
Jao Ana, sad me podseti... Ja ga učila da ne treba da prdi kada nam je neko tu, da nije kulturno, da treba da ode u svoju sobu ili u kupatilo, i tako... I jednom prilikom nama bila puna kuća, rodbina neka, oni ga hvale kako je dobar, lepo vaspitan, blabla, on u elementu, sav važan... i odjednom se umusi, pa brzo otrča do kupatila, ali nije ušao nego stao ispred vrata i samo se čulo Brrrrrmmmm i čuješ njega odatle "E, tako se kultuLno pLdi!" user posted image

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1483
22.11.2013 20:34:43   
Torbica
Stvarno je genijalan Moiraina! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1484
22.11.2013 21:17:05   
Ana RR
user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1485
22.11.2013 22:05:48   
Modessty
Danas sam se smejala mojoj bratanici. Ima u vrtiću nekog Daču za kog priča da joj je momak (inače imaju oboje po 3 godine). Kaže jutros je poljubio u obraz kad su se videli i dodaje: "On me tako malo voli pa me malo bije pa me opet malo voli..." user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1486
22.11.2013 22:18:01   
Moiraina
Moj je skoro u vrtiću naučio neku pesmicu Tiho tiho pada list za listom žut itd... i prvu strofu super otpeva, bez greške. A druga ide valjda Nestale su ptice otišle na jug, ali on je zaboravio kako ide druga strofa pa to u njegovom izvođenju izgleda ovako: Nestale su ptice, sede na granama i kake po kolima (parking ispred naše zgrade je sav u drveću i naravno, kola su nam katastrofa, pa je on to nekako povezao... user posted image )

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1487
23.11.2013 10:40:31   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: Moiraina

... Nestale su ptice, sede na granama i kake po kolima (parking ispred naše zgrade je sav u drveću i naravno, kola su nam katastrofa, pa je on to nekako povezao... user posted image )

user posted image Nema šta budući pesnik realista

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1488
23.11.2013 21:05:08   
Ivanka 75
Iva i tata pre 2 min:
Tata: Ivo, ajde da se kupas!
Iva: (skace i peva sa krilima i carobnim stapicem) Ne mogu sada, mnogo sam zauzeta user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1489
23.11.2013 21:35:06   
Moiraina
MM danas išao sa Đ da pokupe kola od majstora (stavljali zimske gume). I sad, Đ bio razočaran što nije video kako majstor menja gume a mm mu objašnjava Pa ostavio sam kola kod majstora, bila je gužva i majstor je rekao da dođemo ti i ja kada promene... a moj sinak Pa hoću da vidim kako čika menja gume, platio sam! user posted image

Direktna veza do poruke: 1490
23.11.2013 22:56:31   
Ivanka 75
Hoce mm da uzme novi telefon, meni istice ugovor, ja kazem kako bih da uzmem manji paket sa manje minuta... i tako ja i mm pominjemo manji paket i kako treba da smanjim paket a Iva sedi izmedju nas i odjednom skoči i viknu

"Ne ne ne ne ne manji paket! I meni i Lari i Kaji i dlugalima veeeeviki Paket od Deda Mvaza!" user posted image

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 23.11.2013 22:58:29 >

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1491
23.11.2013 23:47:41   
Modessty
user posted image Sjajni su! Moiraina baš mu je dobra pesmica! Realistična user posted image

Ivanka dete je upravu da treba da dobije veliki paket! user posted image Danilo mi danas opet tražio da napišemo pismo Deda Mrazu. Hoće da mu kaže koje igračke želi i gde ima sve to da se kupi, da se Deda Mraz ne izgubi user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

Direktna veza do poruke: 1492
24.11.2013 1:33:57   
Žapkić
Tina obozava da gleda "Otvorena vrata": Cakana je hit. Po ceo dan ide i viče:"Gde si ti, Cakana?!"
Gledamo mi ovu sad poslednju epizodu (ono kad Cakanoj graškom dođe izvod iz Matične knjige umrlih).
Prikazuju scenu kad drže molitvu za Cakanu, oni svi stoje i nešto "pevaju" ono tipa "Oooommmm...", upaljene sveće, kad Tina odjednom poče da viče:"Mama, mama!!! Vidi, Cakani je ođendan!!! Vidi ima svećice za tortu!!! Mama, a što joj nije mama napravila tortu?"
Ja počinjem da se smejem, a Tina počinje da peva:"Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan...Našoj cakani rođendad, rođendan, rođendan... Živela, živela i srećna nam bila..."

Znači, meni su suze išle kliko sam se smejala!!!
user posted image
user posted image user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1493
24.11.2013 8:58:20   
Trcosava
Juče muža drmnulo da sluša Rammstein, a ja samo jednu pesmu volim i učim anu da peva

'mas mas por favor, mas mas si si senor - te quero putaaa'

A Ana je peva: 'mas mas por favor, mas mas - koliko putaaaaaaaa'

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1494
24.11.2013 9:02:38   
serpica
user posted image user posted image user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1495
24.11.2013 9:14:09   
Trcosava
Moram da je naučim da peva i 'ko je konobar, milinko' kao i 'radovan baca daske' user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1496
24.11.2013 9:32:41   
Ivanka 75
ova moja samo odvaljuje

Bako, rekla sam ti da me oblacis a ne samo da me ljubis user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1497
24.11.2013 9:39:14   
nata11
user posted image Jao ludi su user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1498
24.11.2013 18:07:02   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

user posted image Sjajni su! Moiraina baš mu je dobra pesmica! Realistična user posted image

Hoće da mu kaže koje igračke želi i gde ima sve to da se kupi, da se Deda Mraz ne izgubi user posted image

user posted image savrseno!

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 1499
25.11.2013 9:16:33   
Olga75
nego juce budi se zver , napolju grozno - jesen
i budi me , cavrlja nesto i opa podize mi kapke i kaze : mama jesi upala u zimski san user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sanke Deda Mraza
video
Preko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here