|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da se smejemo našoj deci... :-)
14.11.2013 10:13:25   
vikiveki
user posted image user posted image Ana, Mare ti je legenda,čitam postove i umirem od smehauser posted image

< Poruku je uredio vikiveki -- 14.11.2013 10:14:03 >

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1426
14.11.2013 10:16:58   
vikiveki
Neznam šta mi bi sa pola poruke,user posted image Mare mi sakriouser posted image napisala sam kako je smešan i neće da mi se objavi u poruciuser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1427
14.11.2013 10:17:23   
Ivanka 75
Mama mi juce dosla u poset_u (znaci ivi dosla drugarica za igru user posted image ) i ja sinoc dosla s posla, njih dve se u najvece igraju (inace je pola 11 uvece), ulazim u sobu da vidim sta rade a Iva ce:
"Mama ti idi, sada se ja i baka igramo, zvacu te posle" user posted image

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 14.11.2013 10:18:50 >

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1428
14.11.2013 10:25:07   
vikiveki
Ivanka user posted image taj scenario mi poznatuser posted image ....i moja mama kad dođe moji vragolani je napadnu da se igra sa njima,pa po ceo dan se igraju žmurke,domina i mice

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1429
14.11.2013 10:52:20   
Ana RR
user posted image

Ivanka, to radi i moje dete, kad mu dođe neko do mojih on meni kaže Idi tamo mama i gura me da izađem user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1430
15.11.2013 6:47:50   
Misha i Ljisha
dosla nam sinoc komsinica i tako smo se svi igrali sa Dunjom a komsinica je bila u nekoj pozi taman da su joj stopala pored Dunje i kazem ja Dunji pomirisi nogu Natasi i ona ladno pomirise. Mi svi umrli od smeha. Inace je sad u fazonju mirisanja tj sad je u fazonu nosauser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1431
17.11.2013 22:52:38   
milicicak
Mi smo u poslednje vreme stalno u nekim akcijama, i T je malte ne svaki dan u drustvu dece... U vrtic ne je prestala da ide zbog sekretornog otitisauser posted image
elem, kaze ona meni dansa: Oce deca (hocu da se igram sa decom)
ja odgovaram: danas su svi zauzeti ne mogu da dodju... u vrticu ima puno dece mozes tamo da se igras...
A ona me gleda i kaze: nece vrtic, deca dodje kod Tare

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1432
17.11.2013 23:02:26   
Moiraina
Joj, moje dete svakodnevno prosipa neke izjave, ali ja ih najčešće zaboravim user posted image
Najnovije: ja ću da napunim 7 godina i onda ću da krenem u školu, a tu ću da naučim da čitam, da pišem, da brojim i da vozim motor user posted image

Ili, pre neki dan mi pokazuje palac i na njemu malena tačkica, ma jedva se i primeti i kaže Vidi, mama, ostao sam bez prsta (daleko bilo user posted image )

Ili, stalno nešto gnjavi brata i kaže Ti ne možeš to, ti si mali, a ja njemu kažem, Pa to nije lepo, zamisli da bata sad kaže E, ti Đorđe ne možeš to-i-to, ti si mali, a moj sinak kaže Aaaaa, pa to ne bi bilo kulturno user posted image user posted image

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1433
17.11.2013 23:10:24   
Ana RR
user posted image genijalci!

Pita me Marko večeras:

Mama, ide ja u teta Mije (vaspitačica)?

Ja kažem da ide sutra, on ponovi Tuta.. i zamisli se. I onda me uhvati za ruku, nakrivi glavu, složi tužnu facu i kaže:

Mama, ne ja tuta u teta Mije, ja maji (mali)

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1434
17.11.2013 23:26:16   
Snelle
Srce milo!

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1435
19.11.2013 18:48:28   
Ivanka 75
Iva: Mama hajde idemo kod Nikole u Kragujevac
Ja: Ne mozemo veceras, mrak je, u Kragujevac se ide kada je dan.
Iva: Aj, upalice tata svetla na kolima user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1436
19.11.2013 18:55:19   
Anoniman
M jutros videla bundevu na kuhinji i kaze "kako veeejika kuska" (kako velika kruska)

(odgovor članu Ivanka 75)
  Direktna veza do poruke: 1437
19.11.2013 19:07:29   
Žapkić
Sinoć mene bolela glava. Ja kažem Tini: "Sine, ne vrišti toliko, mamu boli glava!"
A ona meni: "Mama, ne boj se ti-namazaće ti Tina "Ekodem" (Jekoderm)!!!"

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1438
19.11.2013 19:08:29   
Didy
Hihihi, sjajni su!
Ja sinoć ulazim u kuću u 20:15h, mir i tišina, pretpostavim da je mm stavio decu u krevet i kako sam bila u čizmamam, lupnule one par puta koliko mi je trebalo da zakoračim kroz hodnik i da ih izujem. I u tom momentu se otvaraju vrata Stefanove sobe, ja se penjem na sprat i vraćam ga u krevet, a on meni kaže - Mama, zašto si lupala šerpama kad si ušla.user posted image (Verovatno je hteo reći štiklamauser posted image ili je on taj zvuk deširovao kao lupanje šerpi).

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1439
19.11.2013 19:18:18   
Ana RR
user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1440
19.11.2013 22:38:07   
vikiveki
user posted image Zaista su genijalni,deca su pravi izvor anegdota

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1441
19.11.2013 22:46:01   
Ana RR
Jutros se vozimo ka vrtiću i pričamo:

Mama, teta Jovana ne tamo.

Nije u vrtiću?

Ne, teta Jovana tu. (pokazuje na šumu kroz koju prolazimo).

U šumi? Šta će teta Jovana u šumi.

Mama, ona tu đivi (živi). Juca totu u bake i dode vuk.

Teta Jovana je Crvenkapa?

Daaaa, mama!

user posted image user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1442
19.11.2013 22:57:50   
serpica
ja:
tara hoces jaje na oko da isprzim?
ona:
da,ali sa zumancemuser posted image user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1443
19.11.2013 23:05:32   
Ana RR
user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1444
20.11.2013 11:12:56   
Snelle
Joj Ana, crkoh od smeha user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1445
20.11.2013 11:26:23   
jole82
Hahaha Mareuser posted image user posted image
Znači ja sad mogu da turim crveno maramče na glavuuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1446
20.11.2013 12:19:48   
Anoniman
hahahaha user posted image
Marina sve opisuje i dosta prica u trecem licu. Sinoc rano zaspala (kako to da uvek rano zaspi kad je fudbal na tv?) i tu negde oko ponoci pre nego sto smo mi krenuli na spavanje, odjednom je cujemo kako se mrda i kaze "s(p)ava majina" i ladno se okrene i nastavi da spava user posted image

(odgovor članu jole82)
  Direktna veza do poruke: 1447
20.11.2013 13:44:00   
Žapkić
user posted image Obožavam ovu temu!!!
Na konto ovoga što je Ana pisala za Vuka:
Pre smo bili sa T. kod mog strica na selu i krenuli malo da se prošetamo kroz šumu. T. je sve vreme tražila da je nosimo, nije htela da hoda. Tek kad smo izašli iz šume, ona je tražila da ide sama i rekla:"E, tako... Sad je dokova (gotova) šuma... Neće zli vuk na pojede baku i Crvenkapu!"user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1448
20.11.2013 13:59:05   
Modessty
user posted image
slatko se nasmejah!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1449
20.11.2013 14:07:38   
Ivanka 75
Ja: Ivo, stavi čašu na poslužavnik.
Iva: Na ovu služavku?user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Nova Godina kuca nam pred vratima
video
Novogodisnja pesma hora Carolija
Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...
Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here