RE: HRONO ISHRANA (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Anck Su Nmaun -> RE: HRONO ISHRANA (15.2.2017 20:09:16)

Joj citav dan me izazivaju sa slatkisima, imam goru krizu nego sa cigarama [sm=jezicek.gif]
Ja bih to mogla da mi neko svaki dan kaze e sad mozes ovo sad ono.
Mnogo mi je tesko da sama smisljam kombinacije jer ne znam sta i kako [sm=smiley13.gif]
Skinula sam sa neke grupe na FB neke osnovne stvari, ali opet mislim da mi je mnogo tesko da se u tancine pridrzavam. Pokusacu pa koliko mognem.

dijana1* -> RE: HRONO ISHRANA (15.2.2017 22:02:05)

Sve te razumem. Po ceo dan kuvam, postavljam, sklanjam i hranim decu, niko nista nece sam. Ali cvrsto sam odlucila da skinem kg, cak ni prste necu da polizem da nesto probam[sm=jezicek.gif]
Prosle godine je U bio mali pa sam se lakse pridrzavala pravila, sada to vec teze ide. Prvo ujutru popijem kafu pa tek onda dorucak. Dorucak mogu i u letu ali kafu nikako, za to kada upecam trenutak ne ispustam[sm=smiley36.gif]
Procitaj zadnjih par stranica pisale smo sta smo jele, mozda ti olaksa. I meni je izgledalo komplikovano ali nije. U principu kao neka kombinacija namirnica.

Anck Su Nmaun -> RE: HRONO ISHRANA (15.2.2017 22:07:12)

Evo vec dva sata izucavam..i jedem sargarepe crkoh od gladi [sm=jezicek.gif]
Sad je bzvz nema veliki izbor povrca. Lakse bih onda.

Sda mi malo bode oci ovo Limunada pa dorucak pa tek onda kafa i cigara [sm=smiley13.gif]

Ajde limunada ok, al posle toga kafa... ko ce docekati lafu bre [sm=jezicek.gif]
Dijana ti si pravila svoj hleb?
jel dozvoljen beli u Hrono?
I moze li hleb od integralnog brasna?

dunja RR -> RE: HRONO ISHRANA (15.2.2017 22:27:41)

Ne sme beli hleb u Hrono.
Možeš tonus ili pravi od speltinog, ražanog, ječmenog, heljdinog, može psilijum.

dunja RR -> RE: HRONO ISHRANA (15.2.2017 22:28:35)

Ja prvo topla limunada, pa doručak pa kafa.

dunja RR -> RE: HRONO ISHRANA (15.2.2017 22:32:34)

Anči je dobro rekla, preskoči restrikciju i hrani se prema hrono, nije komplikovano a jako je zdravo. Ja se mnogo bolje osećam kada jedem prema hrono /lchf.
Meni belo brašno ne prija, gore mi ono pada nego slatkiši, mada ni jedno ni drugo ne bi smelo u Hrono.

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Anck, to je samo u restrikciji, posle se normalno jede. Ali mislim da je ok prekočiti restrikciju i prosto uvesti ovo kao način ishrane.

gagana83 -> RE: HRONO ISHRANA (16.2.2017 0:20:37)

Ja sam prE nedelju dana ponovo krenula sa hrono ishranom (ova zima me upropastila, deblja sam nego ikad) s tim sto su probati onu drugu varijantu - po Delabosu. Slicno je ovoj poznatijoj hrono ishrani s tim sto ovde postoji ogranicenje sto se tice kolicine (u zavisnosti od kilaze) ali postoji popodnevna uzina gde mozes jesti voce, kostunjavo voce i crnu cokoladu. Takodje moze i skrobno povrce.
Stize prolece a sa njim jagode i tresnje, bez toga ne mogu.
U Maxiju ima super izbor hrono hlebova. Ima vise varijanti - Tonus, Vitas, Hrono hleb, Tain... Sendvici sa njima su meni jos ukusniji nego sa belim hlebom. Ja nisam bas vesta u pravljenju hrono hlebova ali zato cesto pravim pogacice, galete, palacinke. Sve brzo a ukusno. Mozes za dorucak da probas i kacamak od jecmenog brasna, proseni griz...

PustinjskaRuza -> RE: HRONO ISHRANA (16.2.2017 6:01:47)

Sta je sve zabranjeno u ovoj ishrani.?

Anck Su Nmaun -> RE: HRONO ISHRANA (16.2.2017 7:17:18)

A integralno brasno?
Ja danas pocinjem pa dokle izdrzim [sm=jezicek.gif]

AnaTamara -> RE: HRONO ISHRANA (1.3.2017 13:01:54)

[sm=zz_help.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_wub.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: HRONO ISHRANA (1.3.2017 13:14:19)

Ana bilo bi lepo da pises smislene poruke a ne samo smajlije u porukama..pozz

adulence -> RE: HRONO ISHRANA (1.3.2017 14:19:32)

gde ste zene stig'o Zdravko Colic....aahhaha
Drage moje ringerajke evo meni danas 7.dan kako sam ponovo na hronu...sad me vec popustaju neke krize,sve zavisi koliko sam u toku dana zaposlena...npr danas kisa i sivilo ja sama kod kuce,samo bih jela,ali drzim se...inace sam cool...kako ste vi?

eca89 -> RE: HRONO ISHRANA (1.3.2017 14:33:26)

IZVORNA PORUKA: adulence

gde ste zene stig'o Zdravko Colic....aahhaha

Ha, ha adulence[sm=smiley36.gif]!

Meni je danas 2.dan, napisacu jelovnik!

D: palačinke, pileća prsa
R: pljeskavice od svinjskog mesa, šampinjoni, zelena salata
V: tunjevina u biljnom ulju, zelena salata

adulence -> RE: HRONO ISHRANA (1.3.2017 14:40:20)

kod mene ovako danas
dorucak:hrono kifla ,omlet sa sunkom
rucak:pljeskavice i podvarak
vecera:tunjevina i zelena salata

adulence -> RE: HRONO ISHRANA (2.3.2017 14:21:37)

danas ovako
dorucak:pita sa mesom kiselo mleko
rucak:opet pljeskavice,zeleni potaz i zelena salata
vecera:nemam pojma

dunja RR -> RE: HRONO ISHRANA (27.5.2017 13:03:23)

Doručak, jaja sa koprivom
ručak će biti supica od junetine i karfiola i spelto-heljda makarone sa mlevenom junetinom
za večeru, hm, ne znam, trešnje [sm=smiley36.gif]

17 joka -> RE: HRONO ISHRANA (27.5.2017 19:17:30)

Dunjice savrsena vecera [sm=bravo.gif]

nije tema ali zna li neko ne ku brzinsku dijetu , ja bih imala negde jos 3 kg da skinem

brljam od kako sam pocela da radim, mozda zato sto vise ni sama ne znam sta da smisljam za obroke[sm=smiley13.gif]

Tatjana.87 -> RE: HRONO ISHRANA (8.9.2017 21:29:04)

Mnogi komentarišu kako je hrono ishrana skupa!
Verujte da nije ja sam za nekih četiri pet meseci izgubila dvadesetak kilograma,čak sam i u trudnoći bila na hrono! Hoću da kažem da se jesam držala pravila i satnice ali sam na kraju umesto limunade pila običnu toplotu vodu ujutru..

dunja RR -> RE: HRONO ISHRANA (8.9.2017 21:39:42)

Tatjana, i ja to radim, kada mi nestane limuna :)

Tatjana.87 -> RE: HRONO ISHRANA (8.9.2017 21:45:02)

Pa realno unos tečnosti je presudan samo su mi trebale godine da bi to shvatila[sm=smiley36.gif] i još što je baš bitna stavka jeste ono pravilo da nema ležanja bar dva sata nakon obroka! I rezultati neće izostati[sm=bravo.gif]

krin 40 -> RE: HRONO ISHRANA (9.9.2017 11:05:54)

Hrono je super.Samo traži disciplinu i da se "udje u fazon".Moj komšija je smršao neverovatno.Mada muškarci inače brze gube kilograme.Ja vodu pijem u ogromnim količinama već godinama.Nihe bitna samo zbog kilaže već je bitna i zbog kvaliteta kože i celulita(izmedju ostalog)

Tatjana.87 -> RE: HRONO ISHRANA (9.9.2017 11:17:42)

Naravno od kože sve kreće po njoj se vidi unutrašnje zdravlje,a kada razmislite sve ove čarobne tabletice što reklamiraju su u fazonu jedna tableta na prazan stomak sa tri čaše vode [sm=smiley36.gif] znači platiš da ti neko pokaže kako vodu da piješ više[sm=bravo.gif]

krin 40 -> RE: HRONO ISHRANA (9.9.2017 12:44:07)

"hemiju" izbegavam u širokom luku

dunja RR -> RE: HRONO ISHRANA (9.9.2017 12:56:43)

IZVORNA PORUKA: krin 40

Hrono je super.Samo traži disciplinu i da se "udje u fazon".Moj komšija je smršao neverovatno.Mada muškarci inače brze gube kilograme.Ja vodu pijem u ogromnim količinama već godinama.Nihe bitna samo zbog kilaže već je bitna i zbog kvaliteta kože i celulita(izmedju ostalog)

Je ne mogu baš skroz da se držim tih pravila, pa se recimo hranim polu-hrono, ali čim se tako hranim, bolje se osećam, i smršam.

Moja komšinica se striktno drži pravila od februara, i smršala je 20 kg.

dunja RR -> RE: HRONO ISHRANA (9.9.2017 12:57:20)

Sada se setih, juče sam u Maxi-ju tražila Frikomovu hrono mešavinu, nema [sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>