|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: HRONO ISHRANA
7.2.2013 19:51:06   
isidora88
andjela ja zelim recept za hlebuser posted image
moram ponovo da se nakanim na neki rezim ishrane,a ovaj mi najvise odgovara, samo mrzim kuvanjeuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 276
7.2.2013 20:32:58   
andjela1989
ISIDORA88 RECEPT JE-

200G heljdinog brasna
200g integralnog brasna
100g razenog brasna
1 prasak za pecivo
malo sode bikarbone
4 kasike maslinovog ulja
mozete staviti unutra semenke,susam,malo ruzmarina,seme lana,bilo sta

Pomesati satojke i ostaviti ih preko noci da fermentisu. Ujutru zagrejte rernu na 250c i sipati smesu na pek papir u odgovarajucu posudu i peci ozmedju 30 i 40 minuta.
Ja sam ujutru ispekla i meni je lepse da se jede tek sutra dan,zato sto je prvog dana kada se ispece dosta gnjecav,a onda sutra je bas fin. Stavila sam i susam preko i ubijem se koliko je dobar . Nadam se da ce se i vama devojke svideti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 277
7.2.2013 22:06:09   
nink
Andjela hvala ti ,,Da to je to i veoma efikasno skida kg samo ja sam jela meso za rucak i ostalo je isto kao sto si ti pisala...

(odgovor članu andjela1989)
Direktna veza do poruke: 278
7.2.2013 22:58:08   
andjela1989
ja se nadam da je efikasno jer mi je vise muka od dijeta : )))) imam 23 godine,ali 6 godina sam stalno na dijetama,i uvek se zimi ugojim 10 kg pa onda do leta to izgubim,i tako u krug user posted image user posted image
Ovo mi deluje efikasno,a pogotovo sto sam ja i dosta aktivna,tri do cetri puta nedeljno plivam po 2 sata. nadam se da rezultati nece izostati : ))))

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 279
8.2.2013 8:47:46   
Kejtlin
Hvala tanjice na podrsci,
a ja se vec uveliko osecam bolje,jer me vise
ovi kilogrami ne dave i ne guse.
Prvo je nestala kiselina koju sam imala
na milion namirnica, pa nadutost a onda su krenuli
i kilogrami da odlaze.Do sada nisam imala slatku uzinu,
sta mislis da je sada polako uvedem?
Mada mi je sinu ovih dana bio rodjendan,pa sam htela da isprobam
tortu koju sam napravila i nisam mogla da pojedem parce,a onda me ubila kiselina.
Ostali su rekli da je torta odlicnauser posted image

Direktna veza do poruke: 280
8.2.2013 10:14:17   
tanjica85
mozes da uvedes uzinu, ja sam je uvela izmejdu rucka i vecere. e sad zavisi od dana, nekad je imam, nekad ne. meni se desava da zgresim, boze moj, zivi smo ljudi.

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu Kejtlin)
Direktna veza do poruke: 281
8.2.2013 12:54:09   
andjela1989
devojke imam jedno pitanje, ja sam odradila sve analize i dobila sam jelovnik ali me zanima da li postoji neko doba dana kada bih ja mogla da uzmem npr eurokrem i ovaj zdravi hleb? posto ujutru kazu da ne valja slatko,popodne kada slatko moze tada nije dozvoljena testenina,i po tome mi nekako izgleda kao da ova kombinacija ne moze nikada da se konzumira. da li vi nesto znate?

Direktna veza do poruke: 282
12.2.2013 12:14:14   
tanjica85
pa onda treba da batališ eurokrem... ja ga izbegavam. šta su ti rekli u ACC

Jovan Dučić

Direktna veza do poruke: 283
12.2.2013 22:29:19   
andjela1989
bilo mi je iskreno muka da ih zovem opet,jer sam ih zvala bilion puta za sve i svasta i bas mi glupo : )))) nego sam mislila da su vama nesto rekle

Direktna veza do poruke: 284
21.2.2013 10:54:44   
tanjica85
najbolje bi bilo da slatko u potpunosti izbacis bar u prvom mesecu.

Jovan Dučić

Direktna veza do poruke: 285
8.3.2013 20:32:29   
Jovana_NGB
Pozdrav svima!

Pre sedam dana sam prvi put cula za hrono ishranu, od tada svakodnevno citam o njoj na internetu, a sa programom sam zapocela pre pet dana. Moj pocetak je vise laicki, obzirom da nisam otisla na pregled, cak se nisam ni izmerila, ali sam rekla sebi "Hajde da pokusam i to". Posto nemam zvanicni prirucnik niti literaturu, izbor jela sam ovih dana prilagodjavala procitanom po forumima, pa se tako desilo da sam vecerala kiselo mleko ili sir, ili sam za uzinu uzimala voce ne znajuci za restriktivni period... Koliko su mi obaveze dozvoljavale, svako vece sam se vracala internetu i forumima i tako sam saznavala za greske koje sam cinila.
U svakom slucaju, imam volju da na ovaj nacin pokusam da izgubim 10tak kg, koliko osecam da imam viska, a na tom putu su me VEOMA ohrabrile vase price i odgovaranja na ovoj temi - tako da imam potrebu da vam kazem da zvucite kao jedna pozitivna i brizna grupa! Jako je lepo sta sve "cinite" jedna za drugu, deleci savete, iskustva i saznanja koja dobijate od profesionalaca tokom pregleda.

Imam 31 godinu i sa ovih desetak kilograma viska se borim poslednjih godinu i po dana. Kretala sam na dijete (UN i programi nutricioniste) ali sam brzo odustajala pa sam dozivela i jo-jo efekat. Fizicki sam aktivna (aerobik i trcanje) i to je davalo rezultate dok sam se pridrzavala ishrane. Poslednja dva meseca intenzivno treniram u teretani (kardio i tezine) uz strucnu pomoc zaposlenog lica. Aktivnost mi veoma prija, kondicija mi se poboljsala, ali jos uvek nisam osetila efekte u obimu. Svesna sam da je za sve potrebno vreme, pa se svakodnevno bodrim da budem strpljiva.

Sada, odnosno pre pet dana, sam odlucila da pokusam sa hrono ishranom. Velikim delom me je zainteresovala zato sto je u pitanju princip ishrane koji treba da vazi citavog zivota i za koji ne postoji period trajanja, kao sto je slucaj kod svih dijeta koje znam. Cak su i nutricionisticki programi "isprogramirani" na po 15 dana. Takodje, veoma je interesantno da nisam procitala negativna iskustva. I naravno, ono sto me je mozda ponajvise privuklo, jeste cinjenica da ste sve napisale da ste za relativno kratko vreme pocele da gubite kilograme. To je ono sto je meni mozda i najpotrebnije u ovom momentu! Podstrek koji ce me motivisati i odrzati na putu! A na ovom forumu i u hrono ishrani mi se ucinilo da bih ga mogla dobiti :)

Da ne davim vise, prijavljujem se u vasu grupicu i nadam se da cu uskoro moci da se pohvalim rezultatima :)

Jovana

Direktna veza do poruke: 286
9.3.2013 15:59:52   
slawujak
Ima par dana da sam počela da proučavam hrono ishranu. Želim da počnem sa ovim načinom ishrane, ali treba mnoge stvari da razjasnim sebi prije toga. Jer, ima svašta ponešto što mi nije baš najjasnijeuser posted image Čitala sam mnogo komentara o ovome načinu ishrane i do sada nisam naišla da neki negativan komentar. Nadam se da ću i ja uspjeti u zdravom skidanju kilograma. I na ovom forumu vidim da ima dosta pozitivnih rezultata, što mi je ulijeva još veću nadu.

Direktna veza do poruke: 287
11.3.2013 9:03:22   
tanjica85
dobrodosle na forum. user posted image

zelim vam puno uspeha i istrajnosti.

Jovan Dučić

(odgovor članu slawujak)
Direktna veza do poruke: 288
11.3.2013 9:08:02   
dijana1*
Tanjice sta mislis mogu li ja da pocnem sa ovom ishranom posto radim na user posted image
Imam viska oko 5 kg, a znam da dijete nisu preporucljive kada se planira trudnoca. Ali posto mi ovo nije klasicna dijeta vec zdrav nacin ishrane a opet gubim kg ne znam da li je dobro u mom slucaju.

Direktna veza do poruke: 289
11.3.2013 10:17:12   
lady_b
Dijana, ovo na neki način i nije klasična "dijeta" već samo pravilan način ishrane. Ja sam prije nego što sam zatrudnila imala oko 10-tak viška kg što mi je i pravilo problem pri zatrudnjivanju, i skinula sam 13kg(ne sa hrono ishranom već sa fizičkom aktivnošću) ali u svakom slučaju mislim da ti neće naškoditi da skineš višak ako ga već imaš..

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 290
11.3.2013 10:21:02   
dijana1*
Posto vec muckamo ne bih ukljucivala aerobik, teretanu I slicno. Ali probacu na ovaj nacin da skinem koju kilicu, s tim sto necu izbaciti voce. I 2-3 da skinem a da mi ne skodi bila bih sretna. Hvala ti.

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 291
11.3.2013 10:24:48   
isidora88
ja se hranim ovako 3 dana, 1 kg manje, pokusacu sto duze, mada bi najbolje bilo da se zauvek zdravo hranim

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 292
11.3.2013 10:33:48   
vikiveki
I ja sam za zadnjih mesec dana smršala 3kg,sve normalno jedem samo što od 17h do 9h ujutru nejedem i kilaža tj salce je počelo da se topiuser posted image npolako ali sigurno

Direktna veza do poruke: 293
11.3.2013 15:10:22   
Crna Meduza
cao..evo ja sam se tek prikljucila i krenula danas s Hrono ishranom...jos mi neke stvarni nisu jasne..pa ako netko moze da mi pomogne...
Koju tekucinu je sve dozvoljeno unositi?
JEl se za dorucak mogu jesti tipa palacinke, bureci i to ili...
Kad je vrijeme slatkog jel to ukljucuje samo cokolade ili moze i neke kolace? i Koje kolicine..:)
Jesu li dopusteme kokice,sjemenke i te stvari?
Hvala

Direktna veza do poruke: 294
11.3.2013 20:28:25   
Figaro88
Moja mama je pocela sa ovom dijetom i kaze da joj bas prija.Ja sam se malo ugojila,stalno tako preko zime,a onda ti kilogrami sami odu cim dodje prolece,ali sad mi svaki kg vise smeta pa cu i ja da pocnem ovako da se hranim.Nadam se da cu skinuti brzo ovih 5kg,mada ako i meni bude lepo kao i mami nastavicu i dalje.

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Crna Meduza)
Direktna veza do poruke: 295
11.3.2013 20:30:40   
Maraj
moj 2 rodjake su smrsale sa ovom dijetom tj rezimom ishrane. Sve je u disciplini...

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 296
12.3.2013 9:50:48   
tanjica85
Crna Meduza, možeš da piješ limunadu. slatkiše bi trebalo da izbegavaš, kao i užinu bar u prvom mesecu.

Jovan Dučić

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 297
12.3.2013 14:09:16   
slawujak
Čitajući komentare is iskustva svih vas, još više sam u zabuni. Neko od vas piše da za doručak jede burek; dok neko komentariše to nikako. Još uvijek sam u proučavanju skripte doktorke Ane o hrono ishrani. Da li možete da pišete vaše večere i ručkove? Ali, ne da mi pošaljete šta doktorka Ana predlaže. Jer, to već imam. Da li je dozvoljeno jesti ribu iz konzerve, kuvane viršle, sirne namaze za večeru? Unaprije hvala.user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 298
13.3.2013 20:15:39   
Jovana_NGB
Da li neko moze da mi detaljnije opise restriktivni period?! Sta sve podrazumeva, koliko traje, u kojim slucajevima se sprovodi? Da li je neophodno striktno pridrzavanje ili su moguca neka odstupanja, mozda povremena? Narocito bi mi znacila iskustva vas koji ste prosli taj period.

Veliko hvala!!!!!!

(odgovor članu slawujak)
Direktna veza do poruke: 299
21.3.2013 20:10:52   
slawujak
Djevojke, može li pomoć? Ja koliko god proučavala ove skripte - ne kontam user posted image Šta mi je najbolje za večeru? Šta mogu da jedem? Kakve kombinacije mogu za ručak? Mogu li zelen i hljeb? Molim vas POMOZITE!!!

(odgovor članu Jovana_NGB)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!
Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

Anketa

Пушење током трудноће.
пеперутка16

Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.

Click Here