|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: HRONO ISHRANA
24.12.2012 13:43:49   
stankoovicka
Devojke, pomagajte... Nakon porodjaja ugojila sam se 15 kg, koje jos imam... Apetit mi je ogroman... Sto puta pokusavam da krenem s dijetom i ne ide.... Imala pre trudnoce 60 do 63.. sad 77, 78 ne znam ni ja... Krenula u tertanu 2 nedelje pa batalila, jer pocela da radim plus dete... Ne znam kud cu , ne znam gde... Nije mi u blizini ni posao ni teretana... A zao mi na to da gubim vreme umesto da budem s detetom... Moze li neki dobronamerni savet pa da konacno prestanem da kupujem novu, dva broja vecu garderobu... Kako krenuti s ovom ishranom?

Kad god doso dobrodoso si :)

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 251
24.12.2012 14:46:55   
tanjica85
sve smo mi manje vise prosle kroz to.user posted image Nije ovo klasicna dijeta. samo polako, jedes odredjene namirnice u odredjeno vreme. rezim ishrane je takav da svaki dan jedes u isto vreme, iscitaj od prve stranice. ako ti treba neka pomoc, samo kazi. user posted image

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu stankoovicka)
Direktna veza do poruke: 252
28.12.2012 10:35:19   
cani
Sa cim za rucak smem da kombinujem pecurke i da li smem musaku recimo od tikvica i crvenih paprika da prelijem jajima ? I sir me zanima da li smem iskljucivo za dorucak ili mogu i kasnije ?

Once upon a time I could control myself...

Direktna veza do poruke: 253
4.1.2013 16:00:54   
tanjica85
sir mozes za dorucak, ja pravim musaku sa jajima

Jovan Dučić

(odgovor članu cani)
Direktna veza do poruke: 254
4.1.2013 16:55:38   
nink
Tanjice ja imam ovaj prirucnik Hrono ishrane i meni se skroz dopada ta ishrana,tj unosimo sve sto je zdravo..Nego mene zanima kakvo je misljenje dojenje i hrono ishrana s obzirom da nema ogranicavanje kolicine pojedenog vec samo kombinovanje kada se sta jede i sta se sa cim kombinije..I zanima me da li moze malo cokolade da se pojede u ono dozvoljeno vreme...Ja bih da skinem 5 kg a da to ne utice na dojenje a meni se cini da hrono ishrana je skroz ok...

Direktna veza do poruke: 255
8.1.2013 9:24:38   
tanjica85
ja jedem cokoladu i to onu za kuvanje. a sto se tice dojenja, mislim da mozes, jer hrono ishrana nije dijeta

Jovan Dučić

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 256
8.1.2013 9:48:15   
sonyasha
nink, evo da ti kažem iz prve ruke, ja sam dojila na dijeti i sve je bilo ok osim što mi je mleko bilo posnije,nije se smanjila količina nego masnoća,pa je bebac krenuo da se budi noću! ako imaš samo 5 viška ja ti savetujem da sačekaš sa bilo kakvim mršavljenjem ili baš lagano da smršaš...
Evo ja za koji dan prestajem da dojim i krećem opet jer sam baš bila zadovoljna rezultatima! ;-)

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

Direktna veza do poruke: 257
9.1.2013 20:38:00   
nink
Hvala drage na odgovorimauser posted image ,razmislicu da li da pocnem sa hrono ishranom sada kada je moje mleko glavno i jedina klopa za moju bebu..Mislim da cu sacekati da krene sa cvrstom hranom pa onda ja krecem sa hrono ishranom...

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 258
10.1.2013 9:28:05   
Kejtlin
Cao devojke,
ja sam ovde nova i ovo je prvi put da sam clan nekog foruma.
Za hrono ishranu sam cula ranije,ali dok na ovom forumu nisam procitala
sve sto je tanjica napisala,nisam bila zainteresovana.
Sada sam vec treci dan na ovom rezimu i stvarno deluje super.
Vec sad primecujem da je nestalo nadutosti u stomaku.
Tanjice, hvala

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 259
10.1.2013 10:15:27   
tanjica85
nema na cemu, drago mi je da sam nekom svojim odgovorioma pomogla. ja sam jako zadovoljna ovakvim rezimom ishrane, prija mi. nadam se da ces nas obradovati dobrim rezultatima uskoro user posted image

Jovan Dučić

(odgovor članu Kejtlin)
Direktna veza do poruke: 260
11.1.2013 18:12:28   
natassar
A kako pravite musaku,odnosno cime je zalivate? I kako pravite palacinke od heljde?

Direktna veza do poruke: 261
13.1.2013 9:02:09   
Kejtlin
Evo predloga za rucak
Punjeni paradajz
Izdubiti nekoliko paradajza, i poredjati ih u vatrostalnu posudu,
a sredinu iseckati.Glavicu luka iseckati i dinstati u tiganju na malo ulja.
Dodati semenke suncokreta i bundeve.Pirinac malo skuvati i polukuvanog
ga dodati u tiganj sa lukom.Dodati i sredine paradajza,malo kima i posoliti.
Kad se sve ukrcka puniti paradajz i peci 15min na 220C
+
salata od svezeg spanaca,krastavca i narendane sargarepe,prelivene sa malo razblazenog tahinija

(odgovor članu natassar)
Direktna veza do poruke: 262
18.1.2013 23:49:17   
sumska_jagodica
I ja poceh od juce sa ovim rezimom,pa cemo vidjeti,hocu li uspjeti :) Samo mi nije jasno,kada se kaze da izmedju obroka nema nicega,je li to znaci da ne smemo ni piti caj ili zvakati zvaku? Ja sam navikla da po cijeli dan pijuckam caj ili vodu,pa mi neobicno ako je caj zabranjen :/ I da,sama uzina,koliko obilna sme da bude? :)

(odgovor članu Kejtlin)
Direktna veza do poruke: 263
19.1.2013 0:02:49   
Torbica
Nezasladjen biljni (ne vocni) caj sa limunom moze neograniceno, kao i voda. Zvaka ne sme. E sad, uzina se ne preporucuje prvih mesec dana kad se izbegava i skrob, u tom nekom restriktivnom periodu, ako zelis brzi i bolji rezultat. Ako ne, naravno, ne treba preterivati, npr 1-2 vocke ili red crne cokolade je neka mera. Pozz

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu sumska_jagodica)
Direktna veza do poruke: 264
19.1.2013 0:19:13   
sumska_jagodica
Hvala na brzom odgovoru. Bez uzine mi je tesko user posted image , budem gladna izmedju rucka i vecere,tako da ce izgleda ici sporije,mada bih bila zadovoljna kada bih se i ovoga pridrzavala :)

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 265
21.1.2013 9:53:25   
tanjica85
ja sam uzinala i to je uglavnom bila neka vocka ili suvo voce. bas iymedju rucka i vecere. meni nije smetalo.

Jovan Dučić

(odgovor članu sumska_jagodica)
Direktna veza do poruke: 266
21.1.2013 9:58:42   
Kejtlin
Evo devojke, ja vec 12 dana na ovom rezimu. Merila se nisam u kilogramima,
samo u obimu i skinula do sada 6cm sa stomaka 4cm u struku.
Farmerice mi vec stoje sasvim drugacije. Pridrzavam se svega, ni uzinu jos uvek nemam,
nikad nisam gladna, jedino se nisam mogla odreci da za rucak nekad pojedem grasak ili socivo,
naravno bez mesa. Odusevljena sam.

Direktna veza do poruke: 267
21.1.2013 10:25:51   
tanjica85
super, bravo za rezultat. samo napred. user posted image

moze grasak bez mesa, samo do 15 h, eventualno 15.30

Jovan Dučić

(odgovor članu Kejtlin)
Direktna veza do poruke: 268
25.1.2013 11:25:17   
tanjica85
http://www.youtube.com/watch?v=o0mVZ580dOs

http://www.youtube.com/watch?v=CWgCF6DFwLg

Prilog o hrono ishrani, dr Ana Gifing! user posted image

Jovan Dučić

Direktna veza do poruke: 269
5.2.2013 12:48:06   
tanjica85
Doručak: omlet sa povrćem

ručak: testenina sa povrćem i paradajz sosom

užina. suve smokve

večera: riba sa salatom

Jovan Dučić

Direktna veza do poruke: 270
6.2.2013 22:04:27   
andjela1989
cao devojke... Ja sam prekjuce bila u ordinaciju anti aging gde su mi uradili sve analize. Trebam da izgubil lepih 13 kg masti : ))) uzas...i nekih 8-10 kg . Odusevljena sam sa spravom IN BODY sve analize koje su uradjene preko tog aparata su zaista potrebne da bi neko kvalitetno smrsao.

Dva dana se pridrzavam i nije mi tesko,ali ja jednostavno ne mooooogu bez slatkog. Doktorka nije htela da mi da hrom,sto me je razocaralo jer ne znam kako da se odvojim od cokoladeeeee : )))))

Direktna veza do poruke: 271
6.2.2013 22:33:24   
nink
Andjela jako me zanima sta su ti rekli da jedes,odnosno sta sa cim kombinujes..Dosta toga znam ali jako mi je intresantna ta ishrana i ja isto uspevam da se pridrzavam i tesko mi je bes slatkisa...

(odgovor članu andjela1989)
Direktna veza do poruke: 272
7.2.2013 10:08:12   
andjela1989
ja sam vegeterijanac i meni su dali ishranu za vreme posta : ) prvih mesec dana je taj restriktivni period kada trebam da izbacim skrobno povrce -pasulj,grasak...i naravno sve slatkise,sve sokove,cak i sveze cedjene.
ZA DORUCAK su to pitice od heljde,standardan dorucak sa hlebom i kackavaljem,kiselim mlekom ,moze kajmak.
ZA RUCAK mozes svo povrce da jedes ,dinstana boranija(mogu malo redje da je jedem) zatim riba sa salatom ,riblja corba, azuki pasulj sa salatom,potaz od pecuraka,grilovano povrce,integralni pirinac sa brokolijem .
ZA VECERU se jede iskljucivo zeleno povrce sa pecenom ribom, grilovanim pecurkama sardinom itd. najbitnije je da ono sto si jela za rucak ne jedes i za veceru. Ja jedem hleb koji su mi oni preporucili da pecem. Ako zelis recept ti mi javi.

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 273
7.2.2013 14:55:47   
Kejtlin
Tanjice,
proslo je mesec dana od pocetka moje hrono ishrane.
Do sada sam skinula 8cm sa stomaka,6cm preko grudi,5cm sa bokova.
Meni to deluje da je ok, ali malo me zabrinjava sto sam najmanje od toga skinula
ove zadnje nedelje.Pitam tebe jer mi delujes najiskusnija, da li je to normalno
ili sam negde pocela nesvesno da gresim? Na primer,ove nedelje sam
skinula samo jedan cm sa stomaka, a ranijih nedelja i po 2 ili cak 4.
Da li je to zato sto je na pocetku odlazila voda ili nesto drugo/
Izvini sto sam sad smorila, ali volela bih da cujem tvoje misljenje

(odgovor članu andjela1989)
Direktna veza do poruke: 274
7.2.2013 15:42:38   
tanjica85
user posted image user posted image to je odlican rezultat. ne brini, meni se desavalo da za mesec dana smrsam samo 2 kg, ali zato sam se osecala mnogo lakse. poslednji put sam skinula 4 kg za mesec dana, ali zato kad sam radila analize nisam imala trunku masti u krvi, sto znaci d ami je ishrana bila zdrava i dobra.

Jovan Dučić

(odgovor članu Kejtlin)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!
Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

Anketa

Пушење током трудноће.
пеперутка16

Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.

Click Here