Marinkovicm -> RE: Azoospermija (14.12.2022 18:33:38)
|
IZVORNA PORUKA: Bicesuper IZVORNA PORUKA: Marinkovicm Mi smo do sad uvek isli kolima tako da cemo i sada isto.. 17 mi je kontrola dr je rekao da mu posaljem slike i da ce mi tada reci kada je tacno transfer otprilike da planiramo 22,23 decembar.. ja sam se sad nesto razbolela nadam se da to nece nista poremetiti.. mozes li mi reci nesto vise o tom transferu , kakva je procedura da li je bolno ne znam nista o tome Pa možda ćemo i mi ponovo kolima ako karte budu preskupe.Tačno ćemo mesec dana posle vas.Sto se tiče transfera ništa spec, ne boli ništa, kao obican pregled.Meni je vrlo teško jer se ide sa punom bešikom, a ja jedva izdržim… prošli put mi je stavio kateter da mi isprazni bešiku koliko je bila puna a ja sam popila fazon pola litra vode samo. Imam neku čudnu bešiku, nikad nisam mogla da trpim da idem u wc pa mi je zato transfer bezveze.Ali to je samo tako kod mene, ništa spec se ne dešava tj ništa ne osećaš.Posle lezis malo i ideš kući.Ja sam uvek ostajala nakon transfera još jedan dan pa tek posle toga kretala nazad, da se ne bih truckala odmah nakon toga.Pitaj šta god te interesuje. Joj isti problem imam, pa ja casu vode popijem odma moram u wc.. Znaci to mu dodje kao obicam pregled nema nikakve posebne pripreme predpostavljam da kratko i taje.. ne znam da li ti se desavalo mozda ili drugim devojkama da su pospane od ovog estrofema ili ja to umisljam ali danima sam jako usporena stalno mi se spava osecam kao da sam stalno umorna
|
|
|
|