Bicesuper -> RE: Azoospermija (18.10.2022 20:23:35)
|
Cao devojke. Nisam mislila da se oglasavam odmah ali sve pratim. Kod mene nazalost nije dobro. Opet ista uzasna prica, opet kiretaza.kad sam prvu prezivela, ovo mi je mnogo lakse ali nade su se ipak spustile na minimum. Ne bih da mracim, vas sve tek cekaju transferi, nadam se uspesni i odrzane trudnoce. Ovo pisem Nika1 da ne padas u ocaj, neki ce valjati sigurno, a i sve je to bolje nego spontani. Ti jos nisi prolazila kroz kiretaze a ja 2 za 6 meseci. To ni najgorem neprijatelju ne bih pozelela. Ja sam jedistven slucaj na forumu, bilo je zena sa vise neuspesnih, ali nijedna ne zavrsi kao ja. Meni se primi, bude dobra beta, stvori se mesak, zumancana kesa. i Bam nista. Ja licno mislim da su embrioni losi, ne vidim drugo objasnjenje. Svakako cemo preostal 3 testirati, kad se slegne sve, pa bolje nek propadnu nego meni zdravlje vise da se narusava. Ostalima koji nisu prosli celu proceduru bih svaetovala da urade obavzno tesiranje, ne garantuje nista ali se smanjuje rizik od ovog uzasa koji je mene snasao, a verujete mi na rec da je stvarno odvratno. I za zene koje pripodno zacnu, a kamoli za nas sa granicenim mogucnostima. Nika1 nisam najbolje razumela, od 9 emriona on je procenio da samo 3 idu na testiranje, ostali su mu se i bez testiranja ucinili lose? Kada cete znati rezultate i jesu li zaledili nesto i koje Puno vas pozdrvaljam sve
|
|
|
|