vesnam -> RE: Azoospermija (23.5.2013 22:41:44)
|
IZVORNA PORUKA: sandrahuber evo me ... FSH 1,94 LH 2,44 PROLAKTIN 109,00 OStali brisevi i nalazi svi ok 1. Spermiogram 1 pokretni 2.Spermiogram 0 3. Spermiogram 0 Prosle godine je radio biospiju u Mostaru i rekli su da ima svakakvih vrst i oblika spermica i da su neki u fazi razvijanja.A prosli tjedan smo radili u Zgarebu Spermiogram 0, biospija O,rekli su da nema ni pokretnih nizivih ni mrtvih apsolutno nikakvih nazalost.Reklu su nam to je to :-( Nije da ti sad dajem lažnu nadu, ali po ovim nalazima, tm je FSH nizak, a on može da se podigne lekovima, tipa klomifen ili nešto slično. Bar po onom što sam čitala po ostalim forumima moguće je da se stanje popravi. Pokušajte sa travama tipa piskavica i crveni zdravac, to pomaže ili neki lek kao što je Proxeed. U svakom slučaju najbolje je da lekar da konačnu terapiju, moguće da će probati klomifenom ili menopurom da pokrene proizvodnju, pošto se taj jedan pojavio, verovatno će se pojaviti još koji. Nađite nekog dobrog endokrinologa i biće to ok. Imaš ovde na temi moj post, odgovor od doktora iz Sarajeva i upravo tu navodi da ima pomoći. Jeste li radili inhibin B?
|
|
|
|