Hope 18
|
Za mm imamo sve skupljeno.A poslaću ovo što su mi tražili i to je to, pa što nam Bog da. IZVORNA PORUKA: miracleB nda sve što su mi oni tražili sam smao prosledila dr.Emreu. Hormone: LH, FSH,E2, Prolaktin, DHEA, AMH(antimilerov), 17OH progesteron, TSH i F evo ovo sam nasla da su mi tražili iz Praga ne znam da li sam sve lepo napisla pa ti kopiram ZA ŽENU -Cervikalni bris (Chlamidia, Mycoplasma, Ureaplasma (ne stariji nalaz od 6 meseca)), aerobne i anaerobne bakterije - FSH, LH, E2 (2-og dana ciklusa) -AMH (ne stariji nalaz od 6 meseci, blo kog dana ciklusa) -TSH, FT4, Anti TPO, Prolaktin (ne stariji nalaz od 6 meseci) -DHEA, 17-OH Progesteron, ANA -Feritin, B12, 25-OH vitamin D3, folna kiselina -MTHFR C677T, Homocistein - Rubella IgG IgM, TOXO IgG IgM, CMV IgG IgM SUPRUG: -kariotip -analiza na cisticnu fibrozu -mikrodelecija Y hromozoma -Spermogram (ne stariji nalaz od 6 meseci) -ultrazvuk testisa (ne stariji nalaz od 6 meseci) -FSH, Lh, E2, Prolaktin, Testosteron (ne stariji nalaz od 6 meseci)
|