|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  100 101 102 103 [104]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Azoospermija
26.10.2024 19:57:15   
SSeka84.
Jako mi je žao što je tako bilo, a za pare da ne pričam gde god se pojavim smo ponešto traže ne samo u Istanbulu svugde je tako. Ja sam danas počela sa terapijom pa ćemo videti kako će se sve odvijati. Puno ljudi sam srela iz Srbije, Rozaja, Makedonije svi su pokušavali više puta na drugim klinikama. Ali s druge strane ne mogu ni svima odgovarati, htela sam da napišem reko možda nekome bude od pomoći. Ja sam četiri puta pokušavala u Nemačkoj, treći put imala spontani u drugom mesecu i reko već sam ostala sigurno će četvrti put biti u redu ali nažalost opet ništa. Nisam videla svrhu više tamo da pokušavam iz više razloga ovo mi je sve ispalo iznenada. I kod nas je problem loš spermij. Mi smo kod dok. Kubre mužu je dala neke vitamine izutra i uveče da pije .

(odgovor članu pudlicica)
Direktna veza do poruke: 2576
26.10.2024 21:49:04   
pudlicica
Znam kako je to, i ja vam želim da vam uspe, ljuta sam bila jer sam im rekla da je problem losa morfologija i dnk fragm. Eto nadala sam se da urolog može da pomogne, mada mi je dr Emre rekao odmah mikro tese, još gore je napravio taj lek za hormon, puno sam se uzdala u njih, još oni kao imaju neku vestacku inteligenciju da se nadju dobri spermat. Nažalost 6 dana javlja svi su embrioni propali,mada ja sam odmah to primetila čim se smanjio broj sperm. Videla sam facu embriologa sve mi je bilo jasno. Ne znaš posle toga šta i kako dalje, to je naše iskustvo, ja vam želim svu sreću 🍀🍀🍀

(odgovor članu pudlicica)
Direktna veza do poruke: 2577
26.10.2024 22:00:03   
Anoniman05
Mozete li mi reci o kojoj klinici u Njemackoj je rijec? I koja je situacija kod vaseg supruga, je li se on u Njemackoj lijecio?

(odgovor članu SSeka84.)
Direktna veza do poruke: 2578
27.10.2024 9:01:15   
SSeka84.
U pitanju je Vitro Med Bochum, kada je prvi put uradio sprermogram kod urologa dao mu je neke tablete, kada smo otišli na kontrolu rekao je da ne gubimo vreme I da idemo na oplodnju jer nemamo vremena godine su tu. Dijagnostifikovana mu je Oligoastenoteratozoospermija. Pronašli smo kliniku u Bochumu i tu započeli proces. Tamo je prvi jednom izvadio krv i dao spremogram to je bila sva analiza nikada ništa mu nisi dali da pije. 

(odgovor članu Anoniman05)
Direktna veza do poruke: 2579
28.10.2024 15:07:25   
SlađanaM
""

(odgovor članu SSeka84.)
Direktna veza do poruke: 2580
28.10.2024 15:08:18   
SlađanaM
Zdravo svima, želela bih da vam ukratko opišem našu situaciju. 13 godina smo u braku i kada smo odlučili da imamo bebu jednostavno nije se to dešavalo, išla sam na redovne kontrole, praćenje folikula i svega što ide sa time, suprug je radio spermogram u jednoj privatnoj bolnici ( koja nije to radila bas najbolje) a koji je navodno pokazao da su rezultati u redu i jednostavno smo malo pustili vreme da vidimo da li će se to prirodno desiti. Pre godinu dana smo odradili po preporuci ginekologa spermogram u jednoj proverenoj laboratoriji koji je pokazao 0 nađenih pokretnih, jednostavno ništa. Ponovili smo posle 3 meseca pa još posle 3 u drugoj laboratoriji zbog dodatnih analiza i ustanovljena je azoospermija. Suprug je imao podignute testise koji su se kasno vratili operacijom u 8.godini koja je napravila ovakav problem. Što se tiče analiza testosteron je dobar, slobodni testosteron isto, kariotip je takođe dobar, kao i mikrodelecija. Hormoni štitne su isto dobri kao i kortizol ali je imao povišene sledeće parametre FSH 39,2, LH 15, PROLAKTIN 346. Dok smo iscitavali sve o azoospermiji došla sam do ovog foruma i čitala o doktoru Emreu. Uspela sam da stupim u kontakt sa njim preko maila gde me je upućivao na sve ove analize, nije ništa naplatio već je gledao da odradimo sve što možemo kod nas kako bih došli kod njega sa rezultatima. Nakon svega imali smo pre 2 i nešto meseca zakazan sastanak kod njega i zakazanu mikro tese operaciju. Posle pregleda doktor je preporučio da se sutradan odradi operacija, ali čitajući komentare o tome kako su uspeli kod njega u laboratoriji da nađu spermatozoide na našu preporuku smo dali rezultate. Koji su na naše iznenađenje bili pozitivni, uspeli su da nađu 20 spermatozoida,  drugi put 15 tako da je bila otkazana operacija. Kasnije toga dana kada smo se videli sa doktorom rekao nam je da nije hteo da predlaže rezultate jer sa ovim povišenim parametrima je nemoguće naći spermatozoide u teoriji ali je u praksi video da postoje čuda. Sve vreme nam je bio na raspolaganju i za sva pitanja je bio otvoren. Sve je to bilo zaledjeno i čekalo se to da krenemo ovaj mesec na stimulaciju. Trenutno smo u tom procesu pa ćemo videti šta će biti na kraju. Želim sve da ohrabrim i da vam kažem da ne odustajete, čuda zaista postoje.

(odgovor članu SlađanaM)
Direktna veza do poruke: 2581
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  100 101 102 103 [104]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  100 101 102 103 [104]
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here