Zemunka85
|
Trco, dada cesto joj je kakica u ribici. Bas bas cesto. Nink, bas mi je zao. Ja sam za sve to cula prvi put taj dan. Tek sada malo vise istrazujem, mada necu da trazim djavola. Bogu se molim da je sve ok. .. Prvi put kada sam predala urin u uk, kao sto rekoh, rez urina nisam dobila jer je kao bilo malo kolicinski, a na rez uk pisalo je milion e. coli. Tada sam prikupila pomocu kesice i iskreno sumnjam u isprevnost svega, mada nista tu ekstremno pogresno nisam radila. E sad ovo drugi put je piskila direktno u casicu i odmah smo odneli. Odmah. Rez urina sam napisala gore, a uk ce ipak biti sutra. Jedva sam docekala jutros 10 da odem da vidim, ali kaze da su se pojavile bakterije i znace koje i koliko tek u ponedeljak, jer gubimo nedelju. Kaze mi da joj je cudno sto nema leukocita i pita sve oko procedure kako smo uzeli i predali. Ovaj put stvarno nema greske. Sve sam sterilisala, oprala, osictila, pripremila..u snu joj dala mlekce, posle pola h u snu joj skinula pelenicu i pod tus. Onda se ona ispiskaila, taman dok se razbudila i to smo uhvatili pravo u casicu. Ok. Definitivno neka bakterija postoji, mene samo plasi broj od milion i zelim svim svojim bicem da sutra to bude manji br, ali DR kaze moguce je i da pri ne dao Bog tako jakoj upali, nema simptome. Opet, ne znam koliko je nemarno ostaviti dete sa tim vrednostima (ako verujes u njih) preko vikenda, bez antibiotika. Boga pitaj od kada to u njoj tinja..ako tinja..osip je bio pre skoro mesec dana. Samo jedan dan i to bas juce sam osetila bas da mokraca smrdi na ribu, ustajala mokraca, to je bilo ujutru. Posle toga ceo ceo dan bas pratim, bukvalno nos zabijem, ma bas nista sem pavloviceve ne osecam. Ona je super, sada smo dosli sa ade, pajki. Klopa kao zmaj, smeje se, puna snage. Videcemo... ovo je prava agonija za mene. Hvala puno svima.
|