Zemunka85
|
Opet ja na ovoj temi :(. Pola godine smo bili mirni, kupali se u moru, sve je bilo OK, kad ... .. u nedelju mi mm donese nosu, kaze "pomirisi". E kada mi je ON to rekao, odmah sam znala, on je nepopravljivi optimista. A ona smrrrrrrrrrdi na ribu, pa cela prostorija se oseca. Bili smo u Nisu, kretali za BG. Ja odlepila. Pratim je to vece, vidim da cesto piska, po malo i svaki put bude i koja kapljica u gacicama. Pomislim da se prehladila, a imam i obrazlozenje za to, ali mi nije jasno kako onda funkcionise sve to sa bakterijama ... Krecemo za BG, u kolima trazi nosu i malte ne place koliko je pecka. Urin i dalje jako smrdi na ricu. U ponedeljak ujutru uzimamo urin za analizu, odmah vidim da je na izgleda katastrofa, takvi budu i rezultati, od bitnih stvari - zut, mutan, nitriti i proteini pozitivni, bakterija masa, Le 22-25 (msm da nikada nije imala vise). Bez ostalih simptoma. Tokom dana mokraca se popravlja do skroz bistre bez mirisa. Predam juce opet (ovaj put ne trazim UK, greska), rezultati BESPREKORNI - zut, bistar, le 2, sve negativno. Znala sam odmah jer je i na oko izgledao kao voda. Kontaktiram DR Peco i zakazujem za sutra pregled. U medjuvremenu dobijam neko objasnjenje, od pedijatra, da je to vio neki cep blabla da se organizam sam izborio .. nije bas logicno i da predam i sutra. Ja juce maltene i zaboravim na problem, kapiram - proslo (iako ne razumem kako moze da ima infekcije, pa nema), predacu sutra rez - bice OK, cekam UK od Ponedeljka i to je to. Juce ceo dan urin besprekoran. Jutros uzimamo uzorak, vidim opet KATASTROFA. Malopre dobijem rez - zut, mutan, nitriti i proteini pozitivni, LE 6-8. Stigla i K od ponedeljka Eserihija >100.000. I sta se ovde desava? Nista mi nije jasno? Kako je ovo moguce? Uvek isto uzimamo urin. Da infekcije ima, pa nema, pa ima. Hronoloski iz dana u dan, dobili smo - najlosije rezltate, najbolje, pa srednje. Kako? Idemo u pola 4 kod DR Peco, ali niti mi je jasno, niti svejedno ...
|