Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika Medico S, Banja Luka 7.2.2015 20:26:21
|
|
|
|
Maraj
|
Tamaranikola mislim da je najbolje da pozoves njih i da ce ti oni sve reci. To se radi u hodu. Prvo ultrazvuk pa hormoni pa eventuslno imunologija ogtt.... Ja sam rafila u bg-u u bolnici Ivanovic- sve preporuke. Sto se ove klinike tice gledala sam reportazu o njima ma bosanskoj tv. Deluju fino
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika Medico S, Banja Luka 7.5.2015 10:31:13
|
|
|
|
Hrec Ta
|
Pozdrav Idem na drugu besplatnu VTO u S Medico, od strane fonda, zna li mi neko reci da li fond resenjem pokriva i zamrzavanje folikula do godinu dana ili se to placa? Hvala
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika Medico S, Banja Luka 2.3.2016 0:37:05
|
|
|
|
citati
|
Uu odkad ovde niko nista ne pise...a mene bas zanima iskustva zena koje su radile VTO u Mediko-su. Nadam se da cete opet o tome pisati.Bila sam jednom,razmisljam o drugom pokusaju,i najvise me zanima psihicka priprema,tj.psihicka rasterecenost ako je to uopste moguce. Hvalaa na razumjevanju
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika Medico S, Banja Luka 8.4.2017 16:37:32
|
|
|
|
Anonimus 1
|
Evo da se ukljucim i ja. Kod mene je malo teza situacija POF . Uglavnom da ne duzim zene, ne gubite vrijeme u medico s. Totalno su neprofesionalni. Sto dalje od njih. A drze kapital u rs jer nam je drzava takva kakva je. Sramotno.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika Medico S, Banja Luka 28.1.2020 16:14:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Ćao, ja sam nova. Krećem u drugi postupak u mediku pa me zanima tvoje iskustvo, da vidim šta me čeka. 😊
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika Medico S, Banja Luka 10.2.2020 13:31:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Drage moje, vidim da su se promijenili ljekari u Mediku, kakva su vaša iskustva sa novim doktorkama? Ima li vas još ili ste se uspavale? Pozdrav
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika Medico S, Banja Luka 10.2.2020 22:15:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Cao, i ja sam nova pa me interesuju vasa iskustva 😀
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika Medico S, Banja Luka 13.2.2020 18:19:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Moje prvo iskustvo pozitivno, dr Brankica mi je tad vodila postupak. U suštini sve su opisale ženice već u prvih par strana. Imaj jaku volju i vjeruj da će sve biti dobro. 😊
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika Medico S, Banja Luka 13.2.2020 18:37:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Za koji mjesec vam je zakazana vantjelesna? Da vidim hoću li imati društvo? Ima li neko u maju?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika Medico S, Banja Luka 23.2.2020 10:52:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Nije nam jos zakazana ali su spomenuli da bi u maju bilo,u zavrsnim smo fazama sto se nalaza tice..Moze iskustvo vas koje ste prosle komisiju sta je potrebno od papirologije koliko ste cekale na odobrenje??Pzdrav svima
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika Medico S, Banja Luka 26.2.2020 16:09:27
|
|
|
|
Nanananica
|
Meni je vantjelesna zakazana za mart Cekamo ciklus,pa krecemo
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika Medico S, Banja Luka 26.2.2020 20:52:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam za komisiju priložila prijedlog iz Medika za drugi proces, kopije zdravstvenih knjižica sa ovjerom, ovjerenu kopiju vjenčanog lista, kopiju dokumenta o sterilitetu,kopiju ličnih,zahtjev ja pisala,čekamo već mjesec dana.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika Medico S, Banja Luka 26.2.2020 20:58:54
|
|
|
|
Nanananica
|
Meni su u fondu rekli da komisija zasjeda jednom mjesecnoJa sam predala krajem februara i nekad u januaru je odobreno
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika Medico S, Banja Luka 26.2.2020 21:03:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, izgleda da se čeka mjesec dana. Vi koje ne čekate rješenje, radite li privatno nalaze? Kod nas neće da napišu uputnice bez rješenja, ili mogu ako ćeš sve sam platit.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika Medico S, Banja Luka 26.2.2020 21:04:24
|
|
|
|
Nanananica
|
Sta ja pisem😩Predala krajem decembra,a odobreno u januaru
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika Medico S, Banja Luka 26.2.2020 21:05:53
|
|
|
|
Nanananica
|
Meni su doktori pisali uputnice i prije rjesenjaSamo sam imala onu preporukuiz Medico S-a
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika Medico S, Banja Luka 26.2.2020 21:12:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Jel'' neko radio nalaze na trombofiliju? Jeste radili privatno i koliko vas je para koštalo? Mene je do sad koštalo oko 150 i još će oko 200 km.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika Medico S, Banja Luka 26.2.2020 21:16:13
|
|
|
|
Nanananica
|
Ja sam radila krajem januara i nisam nista platla,sve na uputnicu.Jedino sto se nalazi cekaju nekih 20 dana.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika Medico S, Banja Luka 26.2.2020 21:18:51
|
|
|
|
Anoniman
|
To je super, kod nas neće da pišu uputnice, čak me dr pita koja je šifra za te uputnice. Želim ti puno sreće u martu i pozitivnu veliku betu. 😊
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika Medico S, Banja Luka 26.2.2020 21:19:07
|
|
|
|
Nanananica
|
A neko od vas ko je vec radio postupak,koliko se dana ostaje u BL,jer mi je doktorica rekal od 6 dana ciklusa da ce folikulometrije biti stalno?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika Medico S, Banja Luka 26.2.2020 21:20:41
|
|
|
|
Nanananica
|
Hvala,takodje☺
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika Medico S, Banja Luka 26.2.2020 22:11:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam ostala oko 20 dana, s'' tim da sam posle embrotransfera ležala dva dana pa onda sam išla kući. Folikumetrije sam imala svaki drugi, treći dan u toku stimulacije.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika Medico S, Banja Luka 26.2.2020 22:14:32
|
|
|
|
Nanananica
|
Uh,dugo bas
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika Medico S, Banja Luka 26.2.2020 22:22:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, dugo bez porodice, bez sina. 😔Uh, sve za cilj najljepši. Hrabro! 💪
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika Medico S, Banja Luka 26.2.2020 22:24:36
|
|
|
|
Nanananica
|
Sta da se radi,sta se mora nije tesko🙂.A neka preporuka za stan🤔?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....